KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Izvodjenje auta i prenos lopte i dalje neresiva enigma za nas tim.
Konacno ne svira ista pesma na radiju, a bilo je blizu da zasvira.
Dok ima kretnji u napadu, asistencija i generalno dok postoji protok lopte imamo rezultat, onda krene "izolacija" u napadu i "povratak u pionire/juniore" pri izvodjenju auta i reakciji na pritisak protivnicke odbrane.
Onda ti ostane da se se nadas da ce "uci" teski sutevi preko ruke u zadnjim sekundama napada (Loyd par puta i Davidovac jednom) i da ce sudija da svira prekrsaj na +3 i 7-8 sekundi do kraja napada protivnika kada ti kao pokusas da napravis prekrsaj, a izgleda kao da si pomazio protivnika (ni ja ne bi svirao prekrsaj koji je napravio Davidovac na Prepelicu). Srecom najboljem suteru za 3 protivnika onda pobegne lopta i radost moze da pocne.
Spoiler!
Onda ti ostane da se se nadas da ce "uci" teski sutevi preko ruke u zadnjim sekundama napada (Loyd par puta i Davidovac jednom) i da ce sudija da svira prekrsaj na +3 i 7-8 sekundi do kraja napada protivnika kada ti kao pokusas da napravis prekrsaj, a izgleda kao da si pomazio protivnika (ni ja ne bi svirao prekrsaj koji je napravio Davidovac na Prepelicu). Srecom najboljem suteru za 3 protivnika onda pobegne lopta i radost moze da pocne.
Ovo je bilo dosta bolje.
Raduju ove 3 utakmice Uskokovića.
Raduju ove 3 utakmice Uskokovića.
Vecerasnja utakmica Zvezde i Cedevita-Olimpije je odlozena, na testiranju pred utakmicu potvrdjeno nekoliko pozitivnih u Zvezdi (ne znam da li samo igraci). Vrlo verovatno da ce i utakmica u Rusiji u utorak sa Zenitom biti odlozena.
Zbog jednog pozitivnog igraca
Za Evroligu treba da imate 8 igraca vi imate roster od 18... Citam na nekim mjestima pise valjda samo Lojd i neko iz struke, mada mozda ima jos neko
Ovo za Zenit sam napisao kao pretpostavku posto je odlozena utakmica danas, a u Rusiji bi trebalo da se igra u utorak. Kako ce biti saznace se verovatno sutra posto ako se igra moraju da putuju sutra.
Verovatno otkazujemo Zenit.
Ipak igramo. Ispali su pošteni, mogli su da traže odlaganje. Izgleda da je Lojd zaražen.
Mislim da nije moglo da se odlozi ako je samo jedan igrac.Himki je igrao dva kola sa 8 igraca.