Имаће минуте ове сезоне, и то је оно што њему треба. Ова сезона је његова прекретница у каријери.Tajler Darden wrote: ↑Mon Sep 16, 2019. 12:06 amImaš li šta oko Radanova? Dobija li minute?
Meni nejasno zašto ga Partizan nije pojurio, kad već u CZ ima nerešen status godinama.
ABA liga
Moderator: Moderator
-
Red and white91
Re: ABA liga
Uff, sta su to minuti? Nije to na 20 razlike protiv Cibone, 5 minuta do kraja. To i nije pravi pokazatelj. Treba ga uvesti da bude bar koristan u rotaciji, a mislim da ni to nece biti. On moze od 1-3, a na tim pozicijama Braun, Covic, Beron, Jenkins, Stratos, Dobric, Deki.
Ne znam gde oni vide njemu minute, ali voleo bih da momak malo proigra...
Ne znam gde oni vide njemu minute, ali voleo bih da momak malo proigra...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Prosleđen je u FMP za predstojeću sezonu...
Njegov plafon trebalo je da bude mnogo viši u odnosu na sadašnjost, ali mislim da za njega nije kasno. Iskreno, u Zvezdi ga ne vidim. Tomić se opredelio za nešto drugo i druge svoje godine u Zvezdi, što je apsolutno stvar trenera.
Želi rezultat i to je legitimno sredstvo. Svi igrači koje je Žika nabrojao su daleko ispred Radanova u ovom momentu.
Smatram da je minute morao dobiti u pretprošloj sezoni, kada je Zvezda tu iz ne znam kog razloga dovela Enisa, a njega već imali. Opet, mi ne znamo šta se zbiva na treninzima, kolika je njegova želja i sve ostalo što iz toga sledi.
Njegov plafon trebalo je da bude mnogo viši u odnosu na sadašnjost, ali mislim da za njega nije kasno. Iskreno, u Zvezdi ga ne vidim. Tomić se opredelio za nešto drugo i druge svoje godine u Zvezdi, što je apsolutno stvar trenera.
Želi rezultat i to je legitimno sredstvo. Svi igrači koje je Žika nabrojao su daleko ispred Radanova u ovom momentu.
Smatram da je minute morao dobiti u pretprošloj sezoni, kada je Zvezda tu iz ne znam kog razloga dovela Enisa, a njega već imali. Opet, mi ne znamo šta se zbiva na treninzima, kolika je njegova želja i sve ostalo što iz toga sledi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
FMP je jedna velika sramota,klub koji bi trebalo da bude razvojni,klub koji ce davati sansu nasim mladim igracima,gusi talente kao sto su Simanic i Radanov,van svake pameti...
Ove sezone ce im glavni igrac biti Ulubaj...
FMP nema cilj da razvije nase mlade igrace vec da nabode sto jeftinijeg stranca kojeg ce prodati...
Ove sezone ce im glavni igrac biti Ulubaj...
FMP nema cilj da razvije nase mlade igrace vec da nabode sto jeftinijeg stranca kojeg ce prodati...
I cekaj, kakav je to put Radanova, FMP, pa CZ, pa povratak u FMP.
Koliko izgubljenih godina... Steta... Bas mi je delovao kao top igrac, moderni Tepic.
Koliko izgubljenih godina... Steta... Bas mi je delovao kao top igrac, moderni Tepic.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
To je put u propast...Izgubljen igrac nazalost...
Ni srece decko nije imao da u njegovo vreme u FMP na 1 taba Covic sto je zlocin za kosarku ali moc odlucuje....Danas forsiraju Uskokovica koji nije do gleznja Radanovu...Poklopilo se da bude u FMP u najgorem mogucem trenutku kada tatkov mali mora da cepa 30+min...
Ni srece decko nije imao da u njegovo vreme u FMP na 1 taba Covic sto je zlocin za kosarku ali moc odlucuje....Danas forsiraju Uskokovica koji nije do gleznja Radanovu...Poklopilo se da bude u FMP u najgorem mogucem trenutku kada tatkov mali mora da cepa 30+min...
Da i zaboravio sam sledece,trener koji je pocinio taj kosarkaski zlocin(sto znaci da je ili kosarkaski analfabeta ili da nema svoje ja,stav,karakter) je kasnije nagradjen sa EL sezonom...
U ovoj drzavi je sve nakaradno...Umesto da mu se zabrani prilaz kosarkaskim dvoranama...
U ovoj drzavi je sve nakaradno...Umesto da mu se zabrani prilaz kosarkaskim dvoranama...
- Misa Baksuz
Jel to derbi već u polufinalu ABA superkupa ?
to die by your side is such a heavenly way to die
Mislim da ne. Trebalo bi da se u polufinalu ukrštaju pobednici prve i četvrte utakmice i druge i treće.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Na Superkupu učestvuje prvih šest ekipa iz prošlogodišnje sezone i Cibona i Primorska koje su dobile specijalne pozivnice.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Hej hej Cibosi jaci za Matica strujomera Rebeca
Jeste, u 1/2 je derbi.
Znacci 28og derbi a prvog igramo u Italiji, nadam se da nasi nisu ludi da zagrizu zestoko na ovaj nebitni superkup