KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
https://twitter.com/LucaDa18/status/133 ... 47p2317547
Totalno drugaciji profil igraca od Utofa, ovo je igrac koji ima atletskle sposobnosti i iskljucivo igra u reketu, ima brzinu, kod nas bi verovatno igrao kao "undersize" centar. Mislim da je ovaj igrac u nasem dometu i da je realan iako mislim da bi nam Utof vise znacio. Bolji igrac od Mike ali nije neka klasa.
Totalno drugaciji profil igraca od Utofa, ovo je igrac koji ima atletskle sposobnosti i iskljucivo igra u reketu, ima brzinu, kod nas bi verovatno igrao kao "undersize" centar. Mislim da je ovaj igrac u nasem dometu i da je realan iako mislim da bi nam Utof vise znacio. Bolji igrac od Mike ali nije neka klasa.
Jaramaz poceo da sutira na treningu.
Mislim da ovaj Italijan prepisuje od djece koja imaju 14 godina..... Pa covjek nista nije pogodioRenegade wrote: ↑Sat Nov 28, 2020. 11:20 amhttps://twitter.com/LucaDa18/status/133 ... 47p2317547
Pobjedama Burga u ovom "dvomecu " sa Venecijom smo dosli do toga da je utakmica sa turcima zicer za prolaz.
Znaci mec sa Venecijom nece imati nikakav znacaj za njih mi ako dobijemo sve 3 do kraja imamo dobre sanse za 2 mjesto
- Irriducibili
Potrebna nam je jedna pobeda, uz uslov da ne izgubimo od Venecije više od 22 razlike. Venecija ima ogromne probleme sa izostankom igrača, a mnogo nam je pomogao Andjušic, koji im je ubacio 50 poena u dvomeču
non mollare mai
Mislim da smo kadri da uzmemo i vise od jedne pobjede do kraja ali da sacekamo... Valjalo bi izbjeci grupu sa Virtusom. Posto kapiram da ce oni biti prvi u njihovoj grupi, mi bismo bili sa njima ako zavrsimo treci.
Isto tako nije najpozeljnija ni grupa sa Unikahom i Lokomotivom (najvjerovatnije ako budemo cetrvrti) . Da bi te 2 grupe izbjegli treba da zavrsimo drugi ili prvi , sto ce reci da nam trebaju sve 3 pobjede do kraja.
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... ion/format
Evo i formata ako nekog zanima.
Isto tako nije najpozeljnija ni grupa sa Unikahom i Lokomotivom (najvjerovatnije ako budemo cetrvrti) . Da bi te 2 grupe izbjegli treba da zavrsimo drugi ili prvi , sto ce reci da nam trebaju sve 3 pobjede do kraja.
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... ion/format
Evo i formata ako nekog zanima.
Mika i Nikolic ne putuju u Bar pise Tegeltija, Jaramaz pod znakom pitanja
- Irriducibili
Moguce.. mada se nesto nadam da cemo u eliminacijonoj fazi biti u boljem momentu i uigraniji.
- Irriducibili
Mišljenja sam da je sada jedino bitno proci dalje, a tek u drugoj fazi ima donekle mesta kalkulacijama
non mollare mai
Potencijalna grupa s Unikahom i Lokomotivom bi bila dosta teza nego neke druge... Pazi npr ovu grupu ( H) .
1 D (Trento ili Gran Canaria)
2 A (mi)
3 B (Levalloa ili Buducnost)
4 C (Monaco ili Andorra)
1 D (Trento ili Gran Canaria)
2 A (mi)
3 B (Levalloa ili Buducnost)
4 C (Monaco ili Andorra)
- Irriducibili
Teško je uopšte pretpostaviti da budemo bolji od 4. mesta, ništa ne zavisi od nas. Sa svima imamo lošiji medjusobni skor
non mollare mai
Mogli bi samo ako dobijemo sve 3 utakmice do kraja.
Burg ima gostovanja Uniksu i Huventudu.
Uniks ima gostovanje Huventudu.
Burg ima gostovanja Uniksu i Huventudu.
Uniks ima gostovanje Huventudu.
- Irriducibili
Najvažnije je da smo gotovo sigurno prošli i pored očajnih izfanja, što pre svega možemo da zahvalimo kadrovskim problemima Venecije. Rano je za kalkulacije, sada Bar mora biti prioritet
non mollare mai