https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eru/348567Lutovac teže povređen, propušta prolećnu premijeru
FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Danas od 15h Partizan igra poslednji mec na pripremama u Turskoj. Protivnik je slovacki Ruzemberok. Prenos utakmice na YT kanalu FK Partizan.
Prelepa akcija kod drugog pogotka.
- Tajler Darden
Ako sam dobro shvatio, nije ništa ozbiljno.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/92 ... o-karijeru
Jedan od poslednjih pravih gospodina u kopačkama. Malo je nepravedno što nije napravio veću karijeru, a imao je solidnih partija i u Voši i u Partizanu. U svakom slučaju, sve najbolje u penzionerskim danima.
Jedan od poslednjih pravih gospodina u kopačkama. Malo je nepravedno što nije napravio veću karijeru, a imao je solidnih partija i u Voši i u Partizanu. U svakom slučaju, sve najbolje u penzionerskim danima.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
-
Dragan Mance
Upravu FK odjavio i Uroš Vitas.
Bivši Građevinar izjavio kako Partizan nije u njegovom fokusu.
Nastavi Pantiću i dalje pod naredbi pretpostavljenih napadati limara i rad u košarkaškoj sekciji. Bolje nego što to činiš da nam objasniš zašto Savo mora na pripremama stavljati Lolu i Šćeku na štopera jer znamo dobro da im to nisu primarne pozicije.
Bivši Građevinar izjavio kako Partizan nije u njegovom fokusu.
Nastavi Pantiću i dalje pod naredbi pretpostavljenih napadati limara i rad u košarkaškoj sekciji. Bolje nego što to činiš da nam objasniš zašto Savo mora na pripremama stavljati Lolu i Šćeku na štopera jer znamo dobro da im to nisu primarne pozicije.
-
Dragan Mance
Kakve su ovo šarene laže što nam uprava konstantno servira. Stvarno zamišljaju kako Grobarska populacija nema mozga te nam bajke spočitavaju.
Čuj pokušaće klub dovesti perspektivnog Banjka. Nisu uspeli završiti niti jedan ozbiljan transfer, Vitas ih na keca odjavio, sad će prasac izboksovati kupovinu tamnoputog defanzivca. A znamo koliko Olimpija traži za njegovu slobodu.
Da je za "dž" pa da se zapitamo ovako NEMA ŠANSE.
Čuj pokušaće klub dovesti perspektivnog Banjka. Nisu uspeli završiti niti jedan ozbiljan transfer, Vitas ih na keca odjavio, sad će prasac izboksovati kupovinu tamnoputog defanzivca. A znamo koliko Olimpija traži za njegovu slobodu.
Da je za "dž" pa da se zapitamo ovako NEMA ŠANSE.
Vitas do juče daleko mu lepa kuća jer nije fudbaler, a sad eto nisu sposobni ni njega da dovedu kako ćemo sad..
Nema opcije da Vitas ne vredi koliko misli i da nema smisla plaćati ozbiljno trećeg štopera?
Nema opcije da Vitas ne vredi koliko misli i da nema smisla plaćati ozbiljno trećeg štopera?
Hvala Vitasu sto je sprecio ove da ga dovuku tamo gde ne zasluzuje da bude.
Prvo, nije mi jasan taj manjak samopostovanja da ponovo zovemo igraca koji je letos izjavio da bi radije ostao u Irtisu.
Drugo, da Partizan ucenjuje decko koji od Rada nije bio standardni prvotimac, isteran iz osrednjih belgijskih klubova, u jednom Irtisu nije kogao da nakupi 10 utakmica ?
Takvom igracu se moze ponuditi pet hiljada mesecno da bude treci stoper, uz poruku “ uzmi ili ostavi “, a ovi se lome oko njega kao da je Stefan Savic.
Ako u jos jednom prelaznom roku procitam da je zelja Partizana izvesni Uros Vitas, necu pratiti vise nijedan prelazni rok.
Prvo, nije mi jasan taj manjak samopostovanja da ponovo zovemo igraca koji je letos izjavio da bi radije ostao u Irtisu.
Drugo, da Partizan ucenjuje decko koji od Rada nije bio standardni prvotimac, isteran iz osrednjih belgijskih klubova, u jednom Irtisu nije kogao da nakupi 10 utakmica ?
Takvom igracu se moze ponuditi pet hiljada mesecno da bude treci stoper, uz poruku “ uzmi ili ostavi “, a ovi se lome oko njega kao da je Stefan Savic.
Ako u jos jednom prelaznom roku procitam da je zelja Partizana izvesni Uros Vitas, necu pratiti vise nijedan prelazni rok.
- Tajler Darden
Upravo tako... A zapeli za Rajkovića i njega.Bolkonski wrote: ↑Thu Jan 30, 2020. 10:55 pmHvala Vitasu sto je sprecio ove da ga dovuku tamo gde ne zasluzuje da bude.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ajde da razumem sto su jurili Rajkovica, bivsi reprezentativac, igrao u Bundesu, Seriji A, Holandiji, kod njega kvalitet nije sporan.
Ali, Uros Vitas ...
Decka ni Irtis nece.
Ima solidnih domacih stopera koji su bolja resenja, poput Sedlara i Lazara Rosica, nema potrebe zapinjati za igraca koji je letos rekao da mu se ne dolazi u Partizan, vec mu se ostaje u nekakvom Irtisu.
Ali, Uros Vitas ...
Decka ni Irtis nece.
Ima solidnih domacih stopera koji su bolja resenja, poput Sedlara i Lazara Rosica, nema potrebe zapinjati za igraca koji je letos rekao da mu se ne dolazi u Partizan, vec mu se ostaje u nekakvom Irtisu.
pa nisu zapinjali, da su zapeli doveli bi ga, ponudili čoveku koliko misle da vredi kao treći štoper, on reko hvala lepo, i to je to..
problem bi bio da su ga ozbiljno platili i dali ugovor na 4 godine pa da zato posle mora da igra..
problem bi bio da su ga ozbiljno platili i dali ugovor na 4 godine pa da zato posle mora da igra..
Vitas i Maras, 2 mentola koja su se ispilila iz onog mentolskog kluba sa banjice. Nikad u Partizan!