ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Sto pitas? Da nece mozda sindikalac Radmilo da pokrece neke inicijative?
Pitam onako cisto informativno jer evo vec par meseci nista novo oko tog voice ne cujem kao da slabo jedu pa nemaju snage da pricaju.
Cuo sam da Radmilo sprema ozbiljnu sindikalnu falangu, zakljucace grad dok ne ocisti talog 
Ne mislim ja, Radmilo misli, i to misli na sve one sto hoce vredno da treniraju duze od 2 sata i ranije od 11 ujutru
Kakav sneg, on kakav je ne moze da pocisti sneg ispred ulaza u svoju zgradu, a ne neki siri rejon
Naravno, posle udje na tviter da napise kako komunalne sluzbe ne rade svoj posao i da bi gradjani trebalo da se samoorganizuju da ociste sneg, klasican urban lik, levicar
Kakav sneg, on kakav je ne moze da pocisti sneg ispred ulaza u svoju zgradu, a ne neki siri rejon
Naravno, posle udje na tviter da napise kako komunalne sluzbe ne rade svoj posao i da bi gradjani trebalo da se samoorganizuju da ociste sneg, klasican urban lik, levicar
Posle povrede Volera Igokea reagovala
Odlozena vecerasnja utakmica Igokea-Krka zbog korona problema gostiju.
U nadoknadi prethodno odlozene utakmice Igokea-Krka u Laktasim pobeda domacina posle loseg prvog poluvremena. Na poluvremenu je Krka imala +13 najvise zbog odlicnog suta za 3, u drugom delu utakmice odlicna igra domacina koji je napravio +26 u tom delu igre (+16 treca, +10 poslednja cetvrtina) za konacnih 77:64 za Igokeu.
Na poluvremenu u Ljubljani 42:36 za domace protiv Buducnosti.
Od pocetka utakmice je nekako izgledalo da domaci jedino sutem spolja mogu da se odrzavaju u utakmici (kao i pre 2 dana u EK utakmici istih rivala) i za sada im ide dobro.
Od rezultata 18:24 domaci su narednih 18 poena (do 36-tog) ubacili sutem za 3.
Od pocetka utakmice je nekako izgledalo da domaci jedino sutem spolja mogu da se odrzavaju u utakmici (kao i pre 2 dana u EK utakmici istih rivala) i za sada im ide dobro.
Od rezultata 18:24 domaci su narednih 18 poena (do 36-tog) ubacili sutem za 3.
Na kraju lepa pobeda domacih od +11 iako su vodili i 20-tak razlike u jedom momentu.
Sut za 3 sjajan 18/36, Blazic 5/7, Jones 6/9.
Sut za 3 sjajan 18/36, Blazic 5/7, Jones 6/9.
- Tajler Darden
Što kaže Admiral... Već vidim Blažiča natrag kod vas.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Au kakav krik Djokovica, otislo nesto u kolenu u kontra napadu.
Navodno je bio dostupan i letos (cini mi se da je potpisao novi ugovor na leto sa Ljubljancanima) ali ga Obradovic nije hteo.Tajler Darden wrote: ↑Sat Jan 23, 2021. 6:05 pmŠto kaže Admiral... Već vidim Blažiča natrag kod vas.
Buducnost je posle +15 pri kraju trece cetvrtine u Cacku malo sebi zakomplikovala situaciju, domaci su dosli i do izjednacenja u zadnjem minutu ali ipak Ejim stavlja tacku na utakmicu trojkom za +4 i pobedu gostiju.
Potvrda informacije koje se pojavila pre nekog vremena, verovatno je cekano da Fenerbahce dovede zamenu koja je stigla pre neki dan iz NBA.