Sezione wrote: ↑Tue Dec 17, 2019. 12:10 amInace, ozbiljno sibanje bilo pre tekme Kaljari-Lacio, kaze komentator "radila je i policija" mislim da lacijali nisu navijali uopste. Pitanje je i koliko ih je uslo na stadion. Lacio oteo bodove u dubokoj nadoknadi vremena. Kaljari stvarno fina ekipica, dobri igraci i korektan fudbal. Lacio na 3 boda od prvog mesta. Deluje mi da ce ove sezone skudeto da menja lokaciju...
Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Italijanska Serija A
non mollare mai
Vidi sto su satro provalili kaiseve, uticao instagram izgleda i na njih pa vise ne idu sa nozevima do pekare
- Irriducibili
Jedan od razloga zasto obozavam C. Ronalda. Taj fizicki aspekt njegove igre je nenadmasan.
Kakva blamaza Milana u Bergamu, 5:0 ih nadrvila Atalanta
Od onakvog kluba ostase samo dugmici
Od onakvog kluba ostase samo dugmici
- Irriducibili
Cestitke, uvek sam najbliži bio Laciju u Italiji. Mogu reci da mi je drago.Irriducibili wrote: ↑Sun Dec 22, 2019. 7:46 pmJuve postao naša kučka, trpamo ga na svim kontinentima![]()
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Kakvo je ovo sranje sa igranjem u Riadu, još prezimena Juventusovih napisani arapskim pismom. 
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Irriducibili
Mogli bi malo paznje da posvetimo Atalanti? Jos jedno demoliranje protivnika, ovog puta je Torino popio 5+ golova u mrezi. Bikovi su porazeni na svom terenu 7-0. A sto se tice Atalante, ovo je drugi protivnik ove sezeone kome su ucackali 7 komada, posto su u oktobru prosle godine razmontirali i Udineze rezultatom 7-1.
U ligama petice, samo je Man City ispred Atalante broju postignutih golova.
U ligama petice, samo je Man City ispred Atalante broju postignutih golova.
- Irriducibili
Potpuno nepredvidiva ekipa, sposobna da demolira svakoga, ali i da izgubi meč kad se najmanje nadaš
non mollare mai
Drago mi je da danas nismo pobedili jer bi do bila juventusovska pobeda, jer prvi gol je trebalo da bude poništen..
No tu je jedna druga stvar. Ovo je peti meč u Serie A gde gubimo bodove u zadnjih 15 minuta.. Očigledno je da to ide na dušu Konteu.. 1-2 je možda sreća, ali ovo je trenerovo..
Sa Konteom u vezi. Dovedeni su mu svi igrači koje je tražio, uložene su lepe pare.. A za sada to rezultira trećim mestom u ligi i ispadanjem od Dortmunda u LŠ.. Preslabo za reputaciju i platu koju Konteu ima..
Naravno ovo ne znači da ga treba menjati, ali treba da se kaže da je sve ovo ispod očekivanog nivoa za trenera kakav je Konte..
Ide se dalje, još dva takmičenja ostala, sezona bez trofeja bi bila sigurno neuspeh.
No tu je jedna druga stvar. Ovo je peti meč u Serie A gde gubimo bodove u zadnjih 15 minuta.. Očigledno je da to ide na dušu Konteu.. 1-2 je možda sreća, ali ovo je trenerovo..
Sa Konteom u vezi. Dovedeni su mu svi igrači koje je tražio, uložene su lepe pare.. A za sada to rezultira trećim mestom u ligi i ispadanjem od Dortmunda u LŠ.. Preslabo za reputaciju i platu koju Konteu ima..
Naravno ovo ne znači da ga treba menjati, ali treba da se kaže da je sve ovo ispod očekivanog nivoa za trenera kakav je Konte..
Ide se dalje, još dva takmičenja ostala, sezona bez trofeja bi bila sigurno neuspeh.
- Irriducibili