Kao kad kažu bio je dobar u mlađim kategorijama
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Crvena zvezda
To se ne računa, kao da nije igrao ništa 
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
- Batica ubica
Odlično po nas. Ivanović koji ceni krvava kolena i igru u kontaktu dok ne pocrkaju i Teodosić koji ni sa 25 nije bio top defanzivac i neko ko igra u kontaktu a tek nije to sa 36 godina. Uzimajući u obzir i Teodosićev ego, ne verujem da će tek tako prihvatati da igra nekih 10-15 minuta po utakmici i da bude rezervni plej. A ne verujem ni da je dobio platu za takvu ulogu.
Sad čitam ako Kampaco ne ode nigde do 15. jula automatski se aktivira klauzula i produžava se ugovor. Pominje se da će Real do kraja nedelje da završi Kampaca, to bi onda zvezdi znatno skratilo svakako skraćeno tržište plejmejkera i Teodosić bi možda morao da bude i startni plej.
Sad čitam ako Kampaco ne ode nigde do 15. jula automatski se aktivira klauzula i produžava se ugovor. Pominje se da će Real do kraja nedelje da završi Kampaca, to bi onda zvezdi znatno skratilo svakako skraćeno tržište plejmejkera i Teodosić bi možda morao da bude i startni plej.
Ja bas mislim da Teodosicu u ovom trenutku odgovara da igra tih nekih 15 minuta po mecu,inace zbog toga i mislim da je prosle godine bila debilna odluka selektora da ne igra za reprezentaciju jer bi imao idealnu ulogu.
Sa ovim ostalim se apsolutno slazem,Teodosic nije igrac kakav odgovara Dusku Ivanovicu i to ce biti maca sa dve ostrice,bice zanimljivo ispratiti to.
Sa ovim ostalim se apsolutno slazem,Teodosic nije igrac kakav odgovara Dusku Ivanovicu i to ce biti maca sa dve ostrice,bice zanimljivo ispratiti to.
- Irriducibili
- Tajler Darden
Teo ko Partizanova deca u fudbalu... Dok je mogao jako da doprinese odbijao je ponude... Sad kad je na kraju karijere setio se prve ljubavi. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Batica ubica
Tako nekako, kad više nema gde onda daj šta daš

Inače od jednog navijača ciganije sam juče dobio istu informaciju kao što je Irr izneo ovde vezano za Tea, Ivanovića i Vučića.
Inače od jednog navijača ciganije sam juče dobio istu informaciju kao što je Irr izneo ovde vezano za Tea, Ivanovića i Vučića.
- Irriducibili
Ma Ivanovic je želeo bezmalo ceo tim da promeni, ali nije naišao na razumevanje. Onaj koji se pita ce dati Gazivode, ali ne i npr Nedovica
Ali nece repati zatezati do samog kraja, znao je gde dolazi i naplatice kompromise na koje je prinudjen
Ali nece repati zatezati do samog kraja, znao je gde dolazi i naplatice kompromise na koje je prinudjen
non mollare mai
- Irriducibili
Sledeci neka bude Nemanja Bjelica 
Nurse izjavio da racuna na Petruseva sledece sezone.
- Irriducibili
Nisam zadovoljan, želeo sam da se vrati. On i Simonovic bi bili divan par centara koji ne vole kontakt
non mollare mai
Bicu zadovoljan samo ako Bjelica bude zamenaIrriducibili wrote: ↑Wed Jul 12, 2023. 1:20 amNisam zadovoljan, želeo sam da se vrati. On i Simonovic bi bili divan par centara koji ne vole kontakt
- Irriducibili
- Batica ubica
Ne znam gde ga vide samo, jedino ako misle da im igra na 4. A Petrušev na 4 u NBA nije baš najsrećnije rešenje.
Na 5 je Embid, zamene su Herel i Mo Bamba tako da na 5 nema šta da traži čak je Fila ostavila i Pola Rida. Ako medicinska sestra misli da Petrušev može na 4 nek mu je sretnje

Na 5 je Embid, zamene su Herel i Mo Bamba tako da na 5 nema šta da traži čak je Fila ostavila i Pola Rida. Ako medicinska sestra misli da Petrušev može na 4 nek mu je sretnje