Novi članovi
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Novi članovi
Momci, dobrodošli! Nadamo se da ćemo uspeti u svojoj zamisli. Neke stvari sređujemo u hodu, ali verujemo da će sve ispasti kako treba.
Hvala svima puno na lepim rečima.
Hvala svima puno na lepim rečima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Pozdrav dame i gospođe
Želim svu sreću novom forumu! 
Više ništa nije isto, nikad neće biti kao što je bilo ranije..
Pozdrav svima, forum izgleda vrh. Navijač sam Partizana, poznavalac i ljubitelj fudbala. Nadam se da ćemo se družiti i uživati u diskusijama.
- Major Gašpar
Pozdrav i od mene :) Znamo se sa ranijih nekih foruma, nadam se da cemo se druziti dugo i uspesno
Pozdrav barabe.
-
Kazandžija
Pozdrav. Neki me znaju sa jednog foruma ciji sam clan vise godina ali sam slabo pisao, nemam vremena i zivaca da se u 38. godini prepucavam sa klincima i botovima. Ovde se nadam lepom druzenju i konstruktivnom pisanju. Gledam i pratim samo KKP i EL, pomalo EC. Pohvale za izgled foruma
Sportski pozdrav-ZDRAVO 
Dobro veče 
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Zdravo drugari, neki me znaju kao Packe neki kao Betmen :)
Zbog obaveza prema klubu koji vodim, ne stizem puno da gledam ali trudim se da pratim.
Akcenat je na kosarci (domaca, NBA pre svega), fudbal dosta i vaterpolo reprezentativne akcije i tenis kad stignem.
Verujem da cemo se lepo druziti :)
Zbog obaveza prema klubu koji vodim, ne stizem puno da gledam ali trudim se da pratim.
Akcenat je na kosarci (domaca, NBA pre svega), fudbal dosta i vaterpolo reprezentativne akcije i tenis kad stignem.
Verujem da cemo se lepo druziti :)
Pozdrav drugari