FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Sta god da je, povreda ili privatni problemi, Gajic>Gobeljic i Zule u zbiru, barem po mom misljenju
- MorningGlory
Marin za dve klase bolji od ostatka ekipe. Sve sto sam zeleo od Tosica, on pruza u Zvezdi, a bambi mrtvo puvalo na nasu zalost.
Babic je fino radio preko leta. Najmanji doprinos shodno ocekivanjima rekao bih da daju prevare iz Bate Borisova.
Babic je fino radio preko leta. Najmanji doprinos shodno ocekivanjima rekao bih da daju prevare iz Bate Borisova.
Last edited by CikaZika on Thu Aug 01, 2019. 12:35 am, edited 1 time in total.
Reason: Dva puta radio :)
Reason: Dva puta radio :)
Nas su oba desna beka osakatila.
Gobeljic onim idiotskim crvenim, i Zule sinoc.
Nije to ni novina, Stojkovic je od polovine prosle sezone katastrofalan cim kroci na teren, samo sto polako dolazi sve na naplatu.
Gobeljic onim idiotskim crvenim, i Zule sinoc.
Nije to ni novina, Stojkovic je od polovine prosle sezone katastrofalan cim kroci na teren, samo sto polako dolazi sve na naplatu.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Mene iskreno brine to što smo mi sinoć sa bolom u đoki igrali, još kad smo izjednačili na 1-1 tačno se videlo kod većine razmišljanje: "E super, završili smo stvar". Po mom mišljenju to je isključivo Vladanova krivica, što Admiral reče, pešaka bi mi išli kući. Jako loše smo igrali, umesto da iskoristimo još jednu zvaničnu utakmicu za uigravanje, za bodove, za napredak u igri, mi smo je odradili i to katastrofalno. Imali smo sreću što je ovo samo Helsinki što nije neka iole ozbiljnija ekipa.
Desni bek, Gajić je Marselo za ovu dvojicu. Ono što je Stojković kod drugog gola reagovao je na nivou amatera, kod greške Rodića kod prvog gola muka mi je i da komentarišem. Pa ono ne radimo ni kad igramo fudbal na terminu.
Ne znam, možda je ovo deo taktike za Kopenhagen (Zbuniti protivnika svojim neznanjem).
Desni bek, Gajić je Marselo za ovu dvojicu. Ono što je Stojković kod drugog gola reagovao je na nivou amatera, kod greške Rodića kod prvog gola muka mi je i da komentarišem. Pa ono ne radimo ni kad igramo fudbal na terminu.
Ne znam, možda je ovo deo taktike za Kopenhagen (Zbuniti protivnika svojim neznanjem).
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
-
Gaviria013
Za veliki brigu je i rad uprave u poslednja dva prelazna roka. Jako mi je krivo sto pored toga sto navijam da pobedi Zvezda, nemam mladog igraca za kog "navijam" da postigne gol ili dobro odigra, da napreduje kao igrac. Ranije su to bili golman Manojlovic, Racic, Joveljic cije smo minute cekali 2 sezone i na kraju ih nismo ni docekali, Plavsic, Ristic, Rajkovic, Vule Jovanovic, Lazic.. Sinoc su utakmicu sa tribina gledala 3 "pojačanja"-Žander, Vukanović i Gajić. U Finsku nisu putovali Tomane(povreda) i Vasiljevic. Vulić i Pankov su presedeli meč na klupi. Krstović je izgleda doveden za poziciju skupljača lopti na utakmici, sumnjam da ce dobiti bilo kakvu sansu u Zvezdi. Tako je, kao neverovatan igrač doveden i Jirka koji je oduševio na testiranjima. Šansa mu nije ni pružena. Stručni štab kuka kako nema brzo krilo, a upravo takvo su cele pripreme gurali na desnog beka i na kraju poslali na pozajmicu. Istog igrača koji je sve naše iskusne i proverene igrače ostavljao u prašini tokom dvomeča sa Trnavom. Ebesilio je takodje pušten niz vodu. Ekipa je spala na to da nemamo opasnog igrača van šesnaesterca. Ebesilio je oteran, a da nikada nije odigrao ništa lošije nego što bi na primer odigrao Ben koga čekamo već dugo vremena da proradi. Prosto je bilo bolno gledati sinoć šuteve posle odbitaka iz kornera. Čaušić?! Kafu?! Ne vredi ni komentarisati.
Crvenoj Zvezdi su trenutno u prvom timu najmladji igrači Vulić(22), Vasiljević(23), Babić(23), Pankov(23), Simić(24), Degenek(25), Pavkov(25). Neću ni da spominjem Nikolića(19) i Krstovića(19) pošto je izvesno da oni ni neće dobiti šansu. Pitanje za transfer maga gosn Terzu, koga planira da proda u bliskoj budućnosti? Svim našim igračima koje smo mogli da prodamo, a nismo je strmoglavo pala vrednost( Ben, Stojkovic, Rodic, Boaci, Pavkov), a mlade igrace nemamo. I na kraju, kako neko moze toliko da hvali rad omladinske skole kada se pola generacije 99 i 00 vec rasulo po svetu, a da nije ni zaigralo za prvi tim?
Crvenoj Zvezdi su trenutno u prvom timu najmladji igrači Vulić(22), Vasiljević(23), Babić(23), Pankov(23), Simić(24), Degenek(25), Pavkov(25). Neću ni da spominjem Nikolića(19) i Krstovića(19) pošto je izvesno da oni ni neće dobiti šansu. Pitanje za transfer maga gosn Terzu, koga planira da proda u bliskoj budućnosti? Svim našim igračima koje smo mogli da prodamo, a nismo je strmoglavo pala vrednost( Ben, Stojkovic, Rodic, Boaci, Pavkov), a mlade igrace nemamo. I na kraju, kako neko moze toliko da hvali rad omladinske skole kada se pola generacije 99 i 00 vec rasulo po svetu, a da nije ni zaigralo za prvi tim?
- Monogamija
Sve ovo je prolazno, ko god da dođe.
Kopenhagen je tu najkvalitetniji.
@Gaviria013
je sve lepo opisao.
Argumentovano gomila minusa u potezima koje vuku, ali ih rezultat opravdava potpuno, i iza toga se kriju.
@Gaviria013
je sve lepo opisao.
Argumentovano gomila minusa u potezima koje vuku, ali ih rezultat opravdava potpuno, i iza toga se kriju.
- Monogamija
Puštene karte za Kopenhagen.
Sever 800
Istok 1200
Zapad 1500
Sever 800
Istok 1200
Zapad 1500
Gobeljic suspendovan jednu utakmicu zbog crvenog protiv Suduve.
E sad, za koga je ovo kazna....
E sad, za koga je ovo kazna....
Iskreno, ne bi bio nezadovoljan ni plasmanom u LE.
Primarno je nastaviti niz u takmicenjima grupne faze.
Ali, ubedjen sam da je Kopenhagen kvalitetniji od svih potencijalnih rivala u PO LS, kao sto smo i mi kvalitetniji od svih protivnika u PO LE.
Primarno je nastaviti niz u takmicenjima grupne faze.
Ali, ubedjen sam da je Kopenhagen kvalitetniji od svih potencijalnih rivala u PO LS, kao sto smo i mi kvalitetniji od svih protivnika u PO LE.
- Monogamija
Al ja imam nekako osećaj da ni Kopenhagen nije bauk, već da sve zavisi od nas, kako izađemo u prvoj utakmici. Ako bih morao da biram, nerešena 0-0 ili neka pobeda 1-0, 2-0, jer golom u gostima rešavamo dobar deo prolaza PO LŠ. Nadam se da će se Gajić oporaviti da ne gledamo ona dva šuntavila na desnoj strani i da će Pavkov biti u ekipi. Boaći je pročitan i mislim da će to da nam bude manjkavost ako ga Vladan stavi u ekipu. Takođe, nadam se da je Rodić preležao dečije bolesti i da ga je prestao bol u kurcu od Finske. Posle duži niz godina imamo pristojan žreb i put ka Evropi.
@Admiral i ja bih bio zadovoljan, posebno jer mislim da smo uhvatili dovoljno ritma i iskustva da možemo do proleća u Evropi. LŠ sa finansijskog aspekta i atraktivnosti ne može da se poredi sa LE, ali šanse za veći broj bodova su svakako u LE.
@Admiral i ja bih bio zadovoljan, posebno jer mislim da smo uhvatili dovoljno ritma i iskustva da možemo do proleća u Evropi. LŠ sa finansijskog aspekta i atraktivnosti ne može da se poredi sa LE, ali šanse za veći broj bodova su svakako u LE.
Za naše klubove bi trebalo premija da bude igranje grupne faze LE.
A, upad u LŠ ispunjenje sna.
A, upad u LŠ ispunjenje sna.
Ocekujem mnogo bolju igru Zvezde, jer kao sto je bilo i ocekivano, pocetak je sezone, noge su teske itd itd, i svakih 7 dana je Zvezda sve bolja i bolja.. Tako je u odnosu na prvi mec protiv Suduve, posle 7 i 11 dana bila mnogo bolja protiv Helsinkija (kod kuce), a sada uz pauzu u prvenstvu (dakle vreme za trening, mada su nase utakmice u JSL malo jaci trening) ocekujem jos bolje izdanje. Verujem u Vladana i dalje, ocekujem jak defanzivni blok, da sacuvamo mrezu, a verujem da cemo dati neki gol. Dakle, 1-0 ili 2-0 (eventualno 2-1 mada sumnjam) je nesto sto ocekujem. Nahvalio je Vlada Novakovic ovaj Kopenhagen poprilicno, a treba mu verovati sa obzirom da se zna kakav je to ludak i fanatik za danski fudbal, sa obzirom da ih prati i prenosi svako malo na SK... Sve u svemu ocekujem da vidim ozbiljnu ekipu Kopenhagena, ali isto tako ocekuejm da na domacen terenu, uz, verujem, punu Marakanu (ocekujem minimum 40 000), dominiramo i uz pametan fudbal dobijemo 1-0. Nadam se da cu videti Degeneka kao stopera