Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Tajler Darden » Mon Jul 17, 2023. 9:15 pm

Triple captain na Halanda kada budu igrali Siti i Junajted. 😂
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Jul 17, 2023. 11:29 pm

Iz pisanja sa vama,ispada da mu je najveca mana sto nije vodio slabije klubove.A to je dokaz da nije GOAT,a ja nigde nisam ni rekao da jeste.

Ja samo imam osecaj da nije dovoljno postovan iz nekih bezazlenih i hipotetickih razloga.

Evo sada mu osporavate ovo sto je Irr napisao da je prvi poceo sa golmanom da igra,a vecina trenera tezi ka tome da igra to i ne moze da se kaze da nema rezultata sa tim stilom igre.Mozete da ga ne volite,ali svakako da taj stil ima uticaja na igru.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 17, 2023. 11:35 pm

Meni uopšte taj "argument" u vezi Pepa ne pije vodu, nije jedini koji ima ogroman budzet na raspolaganju, a ima jedinstven stil igre, koji niko još nije uspeo da iskopira

Na kraju krajeva, tako bi se mogao i Žocu osporavati kvalitet ni on nije radio u klubovima koji nemaju veliki budzet
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Jul 17, 2023. 11:42 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jul 17, 2023. 11:35 pm
Meni uopšte taj "argument" u vezi Pepa ne pije vodu, nije jedini koji ima ogroman budzet na raspolaganju, a ima jedinstven stil igre, koji niko još nije uspeo da iskopira

Na kraju krajeva, tako bi se mogao i Žocu osporavati kvalitet ni on nije radio u klubovima koji nemaju veliki budzet
E upravo ovaj drugi pasus sto si napisao,meni je to slicno kao kad su cigani prosle sezone kad je Zeljko potpisao za nas,koristili onu mantru kako ko zna od kad nije napravio nekog mladog igraca.

Pa mozda i nije,ali nije imao potrebe za tim.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 18, 2023. 12:09 am

Mladi igrači nemaju šta da traže u timovima sa rezultatskim imperativom, osim ukoliko nisu ekstremni talenti. Niko nema vremena da rizikuje i da ih čeka, vec se kupuje gotovo

Kad smo kod kupovine, malopre pročitah da je Arsenal vec spiskao £227m. I posle Pep troši :dirol:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 18, 2023. 9:30 am

Što se tiče igre nogom, ne zameram to Pepu nego generalno kao trend to je nešto što donosi ogroman rizik a nagrada je mala. Jedino da golman izađe na 30 m od gola i da da dobar pas između linija ali tu je rizik ogroman. Koliko golova je primano zadnjih sezona iz glupih situacija gde se golman i defanzivci igraju ispred svog gola? Opet kažem, golmanske asistencije su jako retke. Golman ima mali uticaj na ono što će se desiti ispred protivničkog gola. Čak je u većini slučajeva korisnije dobro ispucavanje nego to što će golman na 97 metara od protivničkog gola da da kratak pas. Krenulo je prvo da se gleda kako golman igra nogom a ne kako brani što je nakaradno. Daj onda zadnjeg veznog na gol.
Evo vidite koliko samo Alison pravi grešaka u zadnje 3 sezone kad je lopta kod njega, a on je tehnički najbolji golman na svetu.

Što se tiče Pepa još jednom... Da, Pepov fudbal je lep i atraktivan ali taj fudbal iziskuje 17 vrhunskih igrača i neograničen budžet. Da li bi on to uspeo u timu gde nema toliko majstora i gde nema neograničen budžet? Složićemo se jako teško. Pep još uvek u karijeri nije udario na tvrdo, gde nema majstore i no limit budžet. Sve do sad je bila sigurna priča, svaki tim pun majstora i karaktera koji su osvajali i pre njega. Nijednom nije uzeo tim gde kreće iz loše početne pozicije. E onda bi se videla druga strana medalje. To je kao kad bi se ja trkao sa vama i ja vozim neki BMW a vi vozite Pežo 206 i Fijat Pandu i ja vas pobedim svaki put i glumim nekog vozača a neću da uzmem neki Golf 4 npr. pa da onda vidimo ko bi bio brži :D :D

Što se tiče Žoca, to poređenje ne stoji. Žoc je preuzeo Partizan kad je imao 31 godinu i u teškim okolnostima postao prvak Evrope. Dakle jedna anderdog priča. Pa se posle toga spuštao i na EK nivo, koji je takođe osvajao. Naravno posle toga je došlo to što je došlo, a Žoc je sebe dokazao kada je prihvatio izazov i krenuo od Partizana u 31. godini gde nije bila baš sigurna priča, neograničen budžet, Dijamantidis, Bogdanović, Datome, Majk Baptist, Slukas, Peković, Veseli itd.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jul 18, 2023. 11:36 am

A gde je Gvardiola otpočeo sa svojom idejom? Što se njegov početak ne pominje?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jul 18, 2023. 12:02 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jul 18, 2023. 9:30 am
Da, Pepov fudbal je lep i atraktivan
Polako :D

Meni je njegov fudbal gde njegovi igraci razmenjuju milion pasova prvom do sebe smorcina zesca :unknw:
Volim konkretniji fudbal,npr Klopov fudbal mi je mnogo gledljiviji ali o ukusima ne vredi raspravljati svakako.

Vazi da ce doci :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 18, 2023. 12:33 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Jul 18, 2023. 11:36 am
Kako se ne spominje, juče sam pisao šta je dobio kao prvi trenerski posao i kakvu je ekipu vodio.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jul 18, 2023. 12:35 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jul 18, 2023. 12:33 pm
Tajler Darden wrote:
Tue Jul 18, 2023. 11:36 am
Kako se ne spominje, juče sam pisao šta je dobio kao prvi trenerski posao i kakvu je ekipu vodio.
Potencira Tajler Barcelonu B verovatno..

Kako cerupamo ove smesne pevce :chores-mop:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 18, 2023. 12:47 pm

Barselona B je baš anderdog priča :lol: :lol: Isto ko i Zidanova Kastilja
Molim vas dajte neke argumente a ne B timove

@Čele
Kako te ne mrzi da gledaš prijateljske :D
Vidim da je Kejn u postavi, iznenadih se. Perišić na klupi, izgleda ništa od prelaska u treći najveći srpski klub Hajduk :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jul 18, 2023. 12:49 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jul 18, 2023. 12:47 pm

@Čele
Kako te ne mrzi da gledaš prijateljske :D
Vidim da je Kejn u postavi, iznenadih se. Perišić na klupi, izgleda ništa od prelaska u treći najveći srpski klub Hajduk :D :D
Volim cekicare..

Ma da oni u najjacem sastavu fali samo Son i eventualno Hojbjerg a mi sa 6 engleza,promovisu se opet novi klinci,suri se bik :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 18, 2023. 3:25 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jul 18, 2023. 9:30 am
Što se tiče igre nogom, ne zameram to Pepu nego generalno kao trend to je nešto što donosi ogroman rizik a nagrada je mala. Jedino da golman izađe na 30 m od gola i da da dobar pas između linija ali tu je rizik ogroman. Koliko golova je primano zadnjih sezona iz glupih situacija gde se golman i defanzivci igraju ispred svog gola? Opet kažem, golmanske asistencije su jako retke. Golman ima mali uticaj na ono što će se desiti ispred protivničkog gola. Čak je u većini slučajeva korisnije dobro ispucavanje nego to što će golman na 97 metara od protivničkog gola da da kratak pas. Krenulo je prvo da se gleda kako golman igra nogom a ne kako brani što je nakaradno. Daj onda zadnjeg veznog na gol.
Evo vidite koliko samo Alison pravi grešaka u zadnje 3 sezone kad je lopta kod njega, a on je tehnički najbolji golman na svetu.

Što se tiče Pepa još jednom... Da, Pepov fudbal je lep i atraktivan ali taj fudbal iziskuje 17 vrhunskih igrača i neograničen budžet. Da li bi on to uspeo u timu gde nema toliko majstora i gde nema neograničen budžet? Složićemo se jako teško. Pep još uvek u karijeri nije udario na tvrdo, gde nema majstore i no limit budžet. Sve do sad je bila sigurna priča, svaki tim pun majstora i karaktera koji su osvajali i pre njega. Nijednom nije uzeo tim gde kreće iz loše početne pozicije. E onda bi se videla druga strana medalje. To je kao kad bi se ja trkao sa vama i ja vozim neki BMW a vi vozite Pežo 206 i Fijat Pandu i ja vas pobedim svaki put i glumim nekog vozača a neću da uzmem neki Golf 4 npr. pa da onda vidimo ko bi bio brži :D :D

Što se tiče Žoca, to poređenje ne stoji. Žoc je preuzeo Partizan kad je imao 31 godinu i u teškim okolnostima postao prvak Evrope. Dakle jedna anderdog priča. Pa se posle toga spuštao i na EK nivo, koji je takođe osvajao. Naravno posle toga je došlo to što je došlo, a Žoc je sebe dokazao kada je prihvatio izazov i krenuo od Partizana u 31. godini gde nije bila baš sigurna priča, neograničen budžet, Dijamantidis, Bogdanović, Datome, Majk Baptist, Slukas, Peković, Veseli itd.
Imajuci u vidu da aktivno učešce golmana u igri, primenjuju manje više svi najbolji klubovi, nema dileme da to donosi prednost, kako god nama laicima to izgledalo. Niko od trenera nije lud da se svesno samoubija

Opet ista priča, pa nije Pep jedini sa 17 igrača i ogromnim budzetom, ima timova i sa mnogo zvučnijim i individualno kvalitetnijim igračima nego što ih on ima. Pa opet ne ide, mora da ima nešto i do originalnosti trenera

Poredjenje sa Žocom svakako stoji. Da ostavimo po strani debitantsku sezonu, u kojoj je opet imao Djordjevica i Danilovica, jer je tada ipak prof. Nikolic imao dominantnu ulogu, sve što je potom sledilo, sve njegove EL titule, bile su sa timovima koji su imali najveci, ili medju najvecim budzetima. Kao i Pep, Želimir je imao privilegiju da stvara tim, a ne igrače. To nikako ne može da umanji njihov kvalitet, naprotiv. Plus što sa dominantnim igračima, svesnih svojih vrednosti, nije ni najmanje lako raditi, nametnuti autoritet i postici da se podrede timu
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jul 18, 2023. 3:47 pm

Irriducibili wrote:
Tue Jul 18, 2023. 3:25 pm
Poredjenje sa Žocom svakako stoji. Da ostavimo po strani debitantsku sezonu
Ne mozemo ostaviti po strani debitantsku sezonu jer ona predstavlja kljucnu razliku.To kao da u poredjenju Pepa i Moua kazemo da ostavimo po strani sezonu sa Portom a u tome je i poenta svega...

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Jul 18, 2023. 4:01 pm

Znaci,kada bi Pep uzeo sada AM npr i osvojio LS tebi bio bio GOAT?

Post Reply