KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Crvena zvezda
Opa smenilo Duju..
Ide tu novi kontigent igraca bez brige
Ide tu novi kontigent igraca bez brige
- Tajler Darden
Teodosić je pobedio.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Toby verovatno dobija otkaz, traži se novi igrač na poziciji C.
Tako se to uglavnom zavrsi kada trener iz odredjenih razloga popusti,pristane na kompromis da mu se dovedu igraci koji mu se ne uklapaju u sistem....Put ka brzom otkazu..
Sferopulos je takodje defanzivno orijentisan trener a ovaj roster nema balans izmedju odbrane i napada ili su igraci iskljucivi defanzivci(u napadu neupotrebljivi) ili dobri napadaci koji su meta svih protivnickih ekipa...Tako da ne vidim da ce Sferopulos doneti neki rezultat koji se ocekuju i on ce biti najmanje kriv za to a bice prvi na udaru...
Sferopulos je takodje defanzivno orijentisan trener a ovaj roster nema balans izmedju odbrane i napada ili su igraci iskljucivi defanzivci(u napadu neupotrebljivi) ili dobri napadaci koji su meta svih protivnickih ekipa...Tako da ne vidim da ce Sferopulos doneti neki rezultat koji se ocekuju i on ce biti najmanje kriv za to a bice prvi na udaru...
Koliko samo losa utakmica veceras sa Bajernom. Zabolela me glava.
Legenda prijavila 18130 navijaca. Neverovatno kako to moze i u EL da prolazi.
Inace i za nas Partizanovce ima lepih vesti uprkos pobede Cz. Dobili su Teodosica.
A i vec po oprobanom receptu, Nejpir je naprasno postao ''uzasan kosarkas'' od strane Plavsica, koji tako sme da prica samo kada se odveze... a znamo sta to moze da znaci.
Legenda prijavila 18130 navijaca. Neverovatno kako to moze i u EL da prolazi.
Inace i za nas Partizanovce ima lepih vesti uprkos pobede Cz. Dobili su Teodosica.
- Irriducibili
Nije samo Plavšic, Napier dobro izviždan i u samoj Areni. Spontano? Ne bih rekao, liči mi na šilbovanje
non mollare mai
Nisam cuo to zvizdanje od skripe patika.
Zezam, cuo sam i to, ali ipak Plavsic je tu provereniji, zna se od koga on dobije odobrenje. Jeste da im je verovatno u planu neki koji ce biti bolji odbrambeni, sto nam i ne ide u prilog, ali ipak je Nejpir vrhunski napadac kada ga krene, kakvog ce sada tesko naci. Bice posebno zanimljivo kako ce se resiti njegovog ugovora koji je preko 2 milke.
Isto se i dva puta culo masovno zvizdanje kod serije Bajerna, kapiram da je to bilo za ceo tim na terenu, zbog igre. Uzasni navijaci, posebna jeftina sorta.
Isto se i dva puta culo masovno zvizdanje kod serije Bajerna, kapiram da je to bilo za ceo tim na terenu, zbog igre. Uzasni navijaci, posebna jeftina sorta.
Pobeda koja ima baš znači ali im ide pretežak raspored, neće me čuditi ako opet vežu par poraza u El.
Bajern se večeras sam pobedio, Carsen ni senka igrača kao što je bio na koledžu...
Bajern se večeras sam pobedio, Carsen ni senka igrača kao što je bio na koledžu...
- Batica ubica
Kao što napisa Stefan teže će ići šilbovanje s obzirom na Nejpirov bogat ugovor.
Opet, to je greška u selekciji. Nije da nisu znali da Nejpir nije dobar defanzivac, a na pleja su doveli Teodosića od 36 godina koji nikad nije bio neki defanzivac i Jaga od 175 cm... Sin Đoke Štangle ponovo dokazuje da nema pojma o košarci, a da obožava da se pita za sve.
Opet, to je greška u selekciji. Nije da nisu znali da Nejpir nije dobar defanzivac, a na pleja su doveli Teodosića od 36 godina koji nikad nije bio neki defanzivac i Jaga od 175 cm... Sin Đoke Štangle ponovo dokazuje da nema pojma o košarci, a da obožava da se pita za sve.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Izgleda da je Nejpir bivsi.
Ali kakav ludak, on se bas kaje sto je zavrsio u Cz.
Ali kakav ludak, on se bas kaje sto je zavrsio u Cz.
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eur ... nska-sela/Pre početka drugog poluvremena nije šutnuo nijednu loptu na koš, swmo je ušao u halu 45 sekundi pre početka i seo na klupu. Po završetku utakmice družio se sa porodicom Brendana Dejvisa.
Pored novinara je samo prošao (da bar nekoga prođe) i odbio je da da izjavu. Na kraju je toliko zaboravio na pojam o vremenu da je Nebojša Ilić morao da izađe iz autobusa i da ga povede jer su ga svi ostali uveliko čekali da krenu u hotel. To je trenutno stanje Zvezdinog najvećeg pojačanja. Na treningu su svi obučeni isto osim njega koji je bio u trenerci koja čak nije ni Zvezdina.
- Tajler Darden
Treba istaći da je Plavšić Čovićeva muva. Moguće je da se sprema šilbovanje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Kako stvari stoje Fredi,slow motion,Gilespie ce uskoro postati novi igrac,menja Tobaju koji ce u Valensiju ili CedOli.
I odjednom nemaju centra koji će da širi i igra pick and pop, Bruno i Kaminski će biti veliki faktor u narednim okršajima.
- Irriducibili
non mollare mai