KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Kazandžija
Re: KK Partizan 2019/20
Jel prenosi o2, ne mogu da nadjem? Kad pocinje?
-
Sundjer Bob
Piši pobedu, ostalo ćemo zaboraviti.Dobro, Thomas zverina, Jare isto dobar, Mozli standardan.Arta očito gledamo da se rešimo, ako bi se pogodio centar i Bel da se uklopi dobro,tim može mnogo.
Ekipa pokazuje pobednički mentalitet ne pada. Kada se greši u napadu kompenzuje se u odbrani i obrnuto. Jaramaz slika i prilika Partizana.
Bel će uleteti kao šraf koji nedostaje.
Samo podrška za igrače i struku.
Bel će uleteti kao šraf koji nedostaje.
Samo podrška za igrače i struku.
Ono sto je najbitnije, pobeda sa ocajnom odbranom. Ja mislim da pik nismo odbranili skoro nijednom...
- Misa Baksuz
Nisu ni oni. Unakazio ih je Trinkijeri na short rollu danas.
Inače ko je ovaj Radnički Basket da ima ovakvo suđenje u dvorani evropskog šampiona ?
to die by your side is such a heavenly way to die
Mene vise brine sto mi nismo, nego sto oni nisu... Zabrinjavajuce je ono silno rotiranje (podsetilo me na Mutinu sezonu), gde konstantno bek ostaje na Djordjevicu, Ritu.
A sto se tice sudjenja, gresaka je bilo na obe strane. Mada je iritantno ono menjanje kriterijuma za dosudjivanje faula (nekad puste da se odigra muski, a onda za dodir sviraju faul).
A sto se tice sudjenja, gresaka je bilo na obe strane. Mada je iritantno ono menjanje kriterijuma za dosudjivanje faula (nekad puste da se odigra muski, a onda za dodir sviraju faul).
Dobro kaze Misa, short roll ih ubio. Ne da nisu mogli da brane, nego do sutra da se igra, ne bi odbranili...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Istina je da obe ekipe nisu imale rešenje za napad rivala. Na našu stranu je prevagnula dodatna energija, koju su igrači na volšeban način izvukli. Simptomatično postaje kako se konstantno mučimo sa mesarima iz predgradja, nikako da ih rutiniramo
Radanov nam je pravio ozbiljne probleme, uvek je imao mismatch, čak me čudi da ga još više nisu eksploatisali. Ilustracije radi, dva njihova napada, u jednom ostaje na Moesley-u spolja, u drugom na Paige-u na niskom postu. Obe situacije lako rešava iznudivši faulove. Srecom te je drugi put promašio oba bacanja
Zna li ko, do kada je vezan ugovorom?
Radanov nam je pravio ozbiljne probleme, uvek je imao mismatch, čak me čudi da ga još više nisu eksploatisali. Ilustracije radi, dva njihova napada, u jednom ostaje na Moesley-u spolja, u drugom na Paige-u na niskom postu. Obe situacije lako rešava iznudivši faulove. Srecom te je drugi put promašio oba bacanja
Zna li ko, do kada je vezan ugovorom?
non mollare mai
Dobar meč u Pioniru, tj lep za oko. Piše se pobeda, arhivira se, idemo dalje. Trinkijeri je rekao suštinu, nedostaje treninga ovoj ekipi enormno.
Fmp je došao da igra dobru košarku i u tome je uspeo. Radanov je fantastičan potencijal i dalje, a isto mogu reći za Duop Reath (samo još mora da radi dosta). Za Radanova mi se čini da ugovor ističe narednog leta, dok Duop ima opciju na leto, znam pouzdano.
O samom meču se nema šta reći, ludačke energije Thomasa, Mosleya i Jaramaza su iščupale pobedu. I očajni Pot, koji srećom nije znao kako se zove kad je najviše trebalo.
Da li ovo zadovoljava, ni blizu realno. Da li ima nekih dobrih sekvenci - ima. Da li raduju energije i hemija - svakako.
Ostaju problemi prvog centra, prvog krila i prvog pleja. Artsiom je izgleda na ledu, Walden povređen, dok Peiners danas prvo dobar, a onda gubi 2 lopte za redom, pa par mlohavih odbrana... Videćemo, na Waldenu može biti ključ sezone. Ako uhvati ritam, Partizan postaje raketa na niskim pozicijama.
Fmp je došao da igra dobru košarku i u tome je uspeo. Radanov je fantastičan potencijal i dalje, a isto mogu reći za Duop Reath (samo još mora da radi dosta). Za Radanova mi se čini da ugovor ističe narednog leta, dok Duop ima opciju na leto, znam pouzdano.
O samom meču se nema šta reći, ludačke energije Thomasa, Mosleya i Jaramaza su iščupale pobedu. I očajni Pot, koji srećom nije znao kako se zove kad je najviše trebalo.
Da li ovo zadovoljava, ni blizu realno. Da li ima nekih dobrih sekvenci - ima. Da li raduju energije i hemija - svakako.
Ostaju problemi prvog centra, prvog krila i prvog pleja. Artsiom je izgleda na ledu, Walden povređen, dok Peiners danas prvo dobar, a onda gubi 2 lopte za redom, pa par mlohavih odbrana... Videćemo, na Waldenu može biti ključ sezone. Ako uhvati ritam, Partizan postaje raketa na niskim pozicijama.
Kad je po cetrnaesti put prelazio u FMP letos, pisali su domaci mediji kako posle ove tekuce sezone ima jos dve godine ugovora.
Nakon ove, preostaju mu jos 2 godine sa CZ.Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 03, 2019. 2:04 amRadanov nam je pravio ozbiljne probleme, uvek je imao mismatch, čak me čudi da ga još više nisu eksploatisali. Ilustracije radi, dva njihova napada, u jednom ostaje na Moesley-u spolja, u drugom na Paige-u na niskom postu. Obe situacije lako rešava iznudivši faulove. Srecom te je drugi put promašio oba bacanja
Zna li ko, do kada je vezan ugovorom?![]()
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Ako nisu opcije, onda momak i nije baš bistar. Vidi da ga cucaju tamo amo i da se obaveže na toliko trajanje ugovora...
Pa mislis li ti da je Bel dobar potpis? Ako jeste sa njim bi mogli da kazemo da smo zatvorili taj problem krila, Parahuski bas tesko moze da 'ozivi' mislim da nam je bas neophodan prvi centar, mada vjerovatno je sada i veoma tesko naci pravog... Po meni je Volden ogranicen igrac napadackiPavlaka wrote: ↑Sun Nov 03, 2019. 2:46 amDobar meč u Pioniru, tj lep za oko. Piše se pobeda, arhivira se, idemo dalje. Trinkijeri je rekao suštinu, nedostaje treninga ovoj ekipi enormno.