KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

stefan

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by stefan » Sat Aug 05, 2023. 6:19 pm

Sve glasnije se prica da nam stize Kalates. Nadam se da ce nas zaobici, a ako ne, razocaracu se ako ne dodje jos jedan na 1. U suprotnom, mislim da cemo se bas patiti na jedinici sa kombinacijom Kalates-Aleksa-Jaramaz. Umesto Dantea i Madara, Nik i Jare. Napadacki gledano, suterski tacnije, 3 klase smo slabiji.

Mada, mozda je zamisao Ponitka da uzima minuta na 1, ali bih onda rekao da nam treba jedan 3 na 4, ali da je klasa.

Ovde mi je odlicno Mateus izgledao. Dobar pregled i pas.

stefan

Post by stefan » Sat Aug 05, 2023. 9:27 pm

Mac sa dve ostrice, ali voleo bih da se uhvatimo rizika. :D
Majk na izlaznim vratima Monaka.

https://sportando.basketball/en/mike-ja ... -interest/

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 9:30 pm

Eto čika Dimitrisa kao prvog u redu već vidim :D :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

stefan

Post by stefan » Sat Aug 05, 2023. 9:41 pm

Janakopulos ili Itudis?
Pao je zatvorio keca.
Za Itudisa nikad ne znas, on uvek kupuje preko. Ali eto sad im i Neto dosao, tu je Madar, Vilbekin, Dorsi, Guduric koji igra na 1 cesto... Tako da ne verujem.

Olimpijakosu fali plej, kako kazu, ali pored Volkapa i Gosa na 1, ekipe koja je duze na okupu, ne verujem da ce Barcokas dovoditi Majka.
Ne bih se iznenadio ako se Mesina ukljuci u trku.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 9:53 pm

Janakopulos :D :D
Ne bi me čudilo da PAO krene po njega, vidiš da čika Dimitris nije normalan a da mu ni para ne fali :D :D

stefan

Post by stefan » Sat Aug 05, 2023. 10:23 pm

A dobro sad, pored Slukasa, Vildoze, Granta, tesko da ce i njega juriti.
Inace cinjenica da je 'koman dodatno poludeo ovog leta, cak, malo je poznato, ponudio Zeljku visegodisnji ugovor ovog leta, sam da kaze cifru...Ali Zoc. :blue:

Cudi me da se Volters nigde ne pominje. Sasvim dobar plejmejker. Njemu je valjda istekao ugovor sa Pao, koliko primetih, nigde nije potpisao...

dacolik

Post by dacolik » Sat Aug 05, 2023. 11:25 pm

U nekom slucaju idealnom ako dolaze 2 plejmejkera ili 2 spoljna, volio bih da jedan od tih bude Pangos. Imam osjecaj da bi bas proigrao kod Zelimira.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 05, 2023. 11:51 pm

Pangos je pod ugovorom i nece nidje

S druge strane, nema size za Želimirov ukus
non mollare mai

stefan

Post by stefan » Sun Aug 06, 2023. 1:02 am

Ali ako Olimpija Milano dovodi jos jednog spolja kako se prica, njima je neko tamo visak...

Sto se mene tice, da pokupimo Devon Hall-a odande, bilo bi dobro.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Aug 06, 2023. 1:22 am

Ovo sumorno leto na nasu stranu moze da ode samo u slucaju dolaska ludog Jamesa…sve mu dati, toj ekipi bi bilo sudjeno da uzme titulu

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 06, 2023. 1:29 am

Hall ni u jednoj varijanti nece biti višak, sve i pod pretpostavkom da Milano još nekog beka dovede

A što se tiče napacenog i nesvhacenog ludog brata, sve i da zanemarimo ono naše poslovično "nemamo mi te pare", uopšte mi ne deluje da Monako ima nameru da ga pusti. Istorija Kembinih povreda ne uliva sigurnost
non mollare mai

stefan

Post by stefan » Sun Aug 06, 2023. 1:18 pm

A mozda je Sale i ''namerno'' doveo Kembu, da bi se ovaj pobunio i sam zapalio. Ako se ne varam Majk je bio zelja uprave, a ne trenera. Sad kad imaju novu zvezdu, Kembu...Mozda bi ga i pustili.
A on da ce cekati povredu Kembe da bi dobio loptu, tesko za poverovati da tako razmislja takav egoista.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 06, 2023. 1:55 pm

Da me neko ne shvati pogrešno, Džejms je vrhunski igrač ali ga ne bih voleo.
Prvo, kako bi se uklopio sa Panterom koji je lider i glavni igrač ove ekipe. Ne verujem da bi Džejms došao negde a da ne bude glavni, a ovde je Panter i tata i mama i tako treba i da ostane. Džejmsa ne možeš da "uštrojiš", ako hoćeš da ti donese uspeh moraš da mu pustiš da divlja, takav je tip igrača. Njegov % za 3 je prošle sezone bio 27% doduše na uzorku od 6 dignutih trojki po utakmici. Zna se i koliko je Džejms lud, koliko je težak za vođenje.
Da li bi bilo pametno dokazanom ludaku sa 33 godine dati dobar deo budžeta i krenuti na sve ili ništa?

Naravno ne verujem da će on uopšte i biti u nekoj priči sa nama, ne bi me čudilo da završi kod njegovog drugara Durenta u Finiksu na veteranskom minimumu :D :D

stefan

Post by stefan » Sun Aug 06, 2023. 2:03 pm

Svakako ako bi i bila prica oko njega, kapiram da bi morao prvo da pristane na Zeljkove uslove i da bude koliko toliko pod Zeljkovim autoritetom, da pristane na neku ulogu u timu.
Ni ja nisam za njega, ali opet sta je druga opcija? Ako je Kalates, onda uvek pre Dzejms. :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 06, 2023. 4:08 pm

Ponovicu da James nije slobodan igrač, te da razvijamo hipoteze bez osnova, ali ajde, dosadno je....

Što se Puntera tiče, ne bi bilo nikakvih problema, njih dvojica su jako dobri, na sve to i ne igraju nužno istu poziciju, zapravo itekako mogu zajedno. Pri čemu bi trpela odbrana, ali jbg, ne možeš imati sve

Što se Žoca tiče, osmesi i srdačan zagrljaj, ukazuju na to kakvo poštovanje vlada izmedju njih dvojice. Stoga sam mišljenja da bi njihova saradnja mogla biti izuzetno uspešna

Uz sve mane koje ima, takav igrač bi nam doneo puno, kako igrački, tako i marketinški. Njegovu interakciju sa grobarima je teško i zamisliti, to bi bila ludnica. A ludnica prodaje karte....

E sad, realnost je prebigati vlasnik Monaka, koji je ogromne pare zaradio kroz FK, pa je u KK našao novu igračku. A James mu je omiljena. Teško mi je da zamislim da je voljan da ga se odrekne
non mollare mai

Locked