FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Fri Jan 19, 2024. 4:16 pm

Ivan Perišić se vratio u Hajduk.

Poseban pozdrav za Matiju Nastasića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jan 19, 2024. 5:14 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Jan 19, 2024. 4:16 pm
Ivan Perišić se vratio u Hajduk.

Poseban pozdrav za Matiju Nastasića.
Poštenije je kao Nastasić da se ne vratiš nego da se vratiš kao Obradović, Fejsa, Tošić ili drugi poluinvalidi. A i Perišić se nije vratio letos, nego sad kad je pokidao prednje ukrštene ligamente i kad više nema budućnost u Totenhemu a ni u ligama 5 verovatno. Pitanje da li će se Perišić uopšte vratiti ove polusezone, ako se i bude vraćao to će biti početak/sredina maja verovatno. Treba reći i da za 10ak dana Perišić puni 35 godina. Pišu se hvalospevi o Kaliniću i plati a Kalinić ima 36 godina pa nema drugu opciju, on se bio vratio u Hajduk sa 34 godine kad više nije mogao da igra u Veroni.

Treba prihvatiti činjenicu da su klubovi sa ovih prostora poslednja stanica za igrače odavde, dokle god mogu da igraju bolje lige i da zarađuju lepe pare to će i raditi. Sa njihove tačke gledišta ne zameram im ništa, posao ko i svaki drugi. I ja da imam priliku da radim bolji posao za bolje pare radio bih ga da dokle god mogu, pa kad više ne bih mogao razmatrao bih slabije opcije. Problem je što Partizan u našem slučaju prihvata poluinvalide poput gore navedenih i daje im solidne pare.

:text-offtopic: Evo recimo Bogdan je dao obećanje da će se vratiti jednog dana ali njegov ugovor kaže da će biti u NBA najmanje do 2026. kad će imati 34 godine, a klub u kojem bude bio će imati opciju da ga produži na još godinu dana. A možda ostane i posle 2027. godine jer se u NBA cene veterani. Tako da Bogdan jednog dana, i ako se bude vraćao, vratiće se kad više ne bude mogao da igra u NBA. I ne treba mu zamerati na tome.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jan 19, 2024. 6:59 pm

Kako javlja Ivković dovodimo korejsko krilo Goha za 1.2 miliona evra. Ne znam zašto ali imam dobar predosećaj u vezi sa ovim.

Ovusu je potpisao, ugovor je na 3 godine.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 19, 2024. 7:05 pm

Samo što se Nastasić opredelio da prvo čeka inostranstvo. Trebalo je odmah da kaže da neće da se vraća.

Kalinić se vratio za jedan evro mesečne, ove naše pijavice uzeće svaki dinar.

1,2 miliona na obeštećenje... Ko li je zajebao Mikija Seksomana da se otvori? 😂

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jan 20, 2024. 12:26 pm

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 24, 2024. 10:44 am

Problema je bilo i ranije, usled nezadovoljstva. Dešavalo se da Popović nije hteo da trenira, da je za njega sve malo, da zaslužuje Mančester Siti. Čak je planirao da odustane od fudbala. Sećam se, kao juče da je bilo, kad mi je pred gostovanje Vojvodini saopštio: ’Šefe, ja nemam želju da igram’. Razumeo sam ga, jer je osetio da je prevazišao sredinu. Čak je dodao: ’Pogledajte gde sam... Voleo bih da igram jače utakmice’. Meni je bila jasna poruka, jer je prevazišao 'klasu 2006'. Tad sam mu rekao: ’Ne mogu da ti dovedem Mančester Siti na SC Vujadin Boškov, ali ti si, dečko, toliko talentovan da bi bilo gre’ota da prestaneš sad, a da nisi ni počeo da igraš fudbal sa velikima’. Na toj utakmici je jedan gol namestio, jedan dao, mogao još jedan, ali pogodio je stativu...“

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 30, 2024. 6:22 pm

Menigu je nažalost propao transfer u Konjaspor. Ostaje u klubu do daljeg.

Pogledah intervju sa Ovusuom, deluje kao dobar momak. Biće zanimljivo ko će biti tandem na sredini, imamo 4 opcije i Stjepanovića kao petog koji je bonus.

Miličić se povredio te će morati na pauzu 3-6 nedelja. Kako kaže Ivković u pitanju je isto koleno koje je povređivao ali ne i ista povreda, sada je povredio spoljašnji meniskus.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jan 31, 2024. 2:56 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jan 30, 2024. 6:22 pm
Miličić se povredio te će morati na pauzu 3-6 nedelja. Kako kaže Ivković u pitanju je isto koleno koje je povređivao ali ne i ista povreda, sada je povredio spoljašnji meniskus.
To što se dešava samo potvrdjuje šta mi je rečeno, da je dečko kombinacija. Sve i da nema vecih talenata medju našim klincima, dovodjenje igrača sa načetim kolenom u tim godinama, je samo po sebi nonsens
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Feb 01, 2024. 11:55 pm

Još jedno naše dete bez pružene prilike ode u beli svet

Ovaj je danas placen €4m, nama naravno nije valjao
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Feb 02, 2024. 8:34 am

Irriducibili wrote:
Thu Feb 01, 2024. 11:55 pm

Još jedno naše dete bez pružene prilike ode u beli svet

Ovaj je danas placen €4m, nama naravno nije valjao
Treba ipak uzeti u ozbir da momak nije bio ovaj igrač kad je otišao 2018. godine. Što se tiče toga ne krivim klub, mnogo je igrača u omladinskoj školi i ne može svako da dobije priliku.

Opet neki Popović, da nije brat onog Matije?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Feb 04, 2024. 12:30 am

Nisu u srodstvu
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Feb 04, 2024. 2:28 pm

Meni nešto deluje da će Baždar igrati bonusa u ovom delom sezone.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Feb 04, 2024. 4:54 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Feb 04, 2024. 2:28 pm
Meni nešto deluje da će Baždar igrati bonusa u ovom delom sezone.
Baš sam razmišljao o tome pre neki dan. Ne vidim poziciju gde bi mogao da igra, centarfor je Saldanja i to je zakucano, ne igramo sa 2 gore da igra polušpica što i jeste njegova pozicija. Kad je na krilu onda je neupotrebljiv. Ne vidim poziciju gde bi mogao da igra.

U lošoj smo poziciji sa bonusima, pogotovo posle povrede ovog Miličića. Mislim da će igrati Stjepanović iako ispred njega imamo 4 zadnja vezna u ovom trenutku. Zanima me kakva će biti raspodela minuta kad je u pitanju pozicija 10, dolaskom Goha Zahid definitivno neće biti startno levo krilo, desno su Kalulu i Severina a Natho kao i Zahid ima takođe dobru sezonu i svi znamo koliko je bitan.

Bonus - najgluplje pravilo ikada uvedeno.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Feb 09, 2024. 1:01 pm

Menig je ipak otišao ali u Sivaspor, dobili smo 300k evra obeštećenja i 15% od naredne prodaje. Reče Ivković da je njegovom prodajom rasterećen budžet jer je imao veliku platu.

Duljaj reče da Severina ima problem sa kolenom a da je Stevanović prehlađen. Takođe spomenuo je da levo imamo Goha i Trifunovića, desno Kalulua, Severinu i Jevremovića što vrlo verovatno znači da Zahid neće više igrati na levom krilu i da će ili on ili Natho morati na klupu. Vrlo me interesuje raspodela minuta na mestu zadnjeg veznog, Kanute je prvi deo odigrao vrlo dobro i za očekivati je da bude standardan, Kastiljo je došao na pozajmicu pretpostavljam sa nekim garancijama da će igrati, tu je Šćekić za koga znamo da može da bude vrlo koristan. Ajde neka je Ovusu doveden kao alternativa i pojačanje za leto, tu je i Stjepanović koji je bonus. Zbog ovolikog broja igrača na zadnjem veznom tu ne očekujem ni Natha ni Zahida, to bi bilo besmisleno.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Feb 09, 2024. 6:38 pm

Taki izgleda ide u Tursku.

VPJTS

Post Reply