Linglong Tire Super liga
Moderator: Moderator
Re: Linglong Tire Super liga
Zašto ne i više, čemu uopšte ograničenje?
Svim klubovima je u interesu da izguraju i prodaju dobrog klinca, adminiatrativne mere su suvišne, ne štite ono što kao štite, a ruše kvalitet..
Svim klubovima je u interesu da izguraju i prodaju dobrog klinca, adminiatrativne mere su suvišne, ne štite ono što kao štite, a ruše kvalitet..
Da li ima VAR-a u novoj sezoni?
Ja jos uvek ne znam zvanicno da li su svi klubovi zavrsili VAR sistem na stadionima.Video sam da dosta njih jesu.
Sutra pocinje nova sezona,valjalo bi i FK ispratiti adekvatno.
Sutra pocinje nova sezona,valjalo bi i FK ispratiti adekvatno.
- Irriducibili
Izgiboše slaninari večeras i iščupaše bod
Mogli su i da izgube, a da im se ništa ne zameri
Šteta je što ce ovo ostati izolovani incident u prvom kolu, jer cenim da su cigani zbog LŠ hteli takmičarsku utakmicu, pa da zato nije bilo zatvaranja
Mogli su i da izgube, a da im se ništa ne zameri
Šteta je što ce ovo ostati izolovani incident u prvom kolu, jer cenim da su cigani zbog LŠ hteli takmičarsku utakmicu, pa da zato nije bilo zatvaranja
non mollare mai
Bilo je i bice guranja velikih ekipa,ne samo kod nas,nego svuda.Ali,ono sto mi je najvise smetalo prethodnih sezona je sto ekipe protiv CZ izadju i nemaju nikakvu reakciju,ni na igru,ni na ociglednu kradju,nisi mogao da vidis ni karton za prigovor da dobiju.
Kod Vojvodine to veceras nije bilo tako i odma neizvesna utakmica,sto kaze Irr i da su izgubili ne bi mi bilo krivo.
E sad da li je to izolovan slucaj ili se nesto menja,pojma nemam.Mada kad bolje razmislim i proslogodisnji Radnik koji je predvodio Slavoljub Djordjevic nije se olako predavao CZ,bar mi se tako cini da se secam nekog meca iz kupa.
Kod Vojvodine to veceras nije bilo tako i odma neizvesna utakmica,sto kaze Irr i da su izgubili ne bi mi bilo krivo.
E sad da li je to izolovan slucaj ili se nesto menja,pojma nemam.Mada kad bolje razmislim i proslogodisnji Radnik koji je predvodio Slavoljub Djordjevic nije se olako predavao CZ,bar mi se tako cini da se secam nekog meca iz kupa.
- Brižni-ponovo napada
Nek napiše neko koja prava ima sudija u VAR situacijama, da znamo kako će smutiti u nastavku sezone.
Pusti,pusti da te Mozli
Verujem da to ni oni ne znaju sigurno :-) bice totalno zanimljivo videti kako se to primenjuje.
Na EP je koliko-toliko to dovedeno bilo u red,bio je isti kriterijum za gledanje i donosenje odluka,verujem da ce kod nas biti cirkus.
Na EP je koliko-toliko to dovedeno bilo u red,bio je isti kriterijum za gledanje i donosenje odluka,verujem da ce kod nas biti cirkus.
- Brižni-ponovo napada
Ne bih se začudio da se bude dešavalo da sudija jednostavno neće da pogleda VAR
Pusti,pusti da te Mozli
Ja sam gotovo siguran da ce toga biti.Ono sto mene najvise interesuje je da li je stvarno na svim stadionima jednak broj kamera i da ces moci da vidis iz svakog ugla.
Odlican je ovaj mali Jankovic iz Cukarickog.
- Irriducibili
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Batica ubica
Kokain kokain to je prava stvar
Živeo Lalatović i Pablo Eskobar!
https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/b ... kog/429795
Živeo Lalatović i Pablo Eskobar!
https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/b ... kog/429795
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
2 crvena, igra se do 97'...
Lalatović koji zapravo hoće da pobedi zvezdu...
Lalatović koji zapravo hoće da pobedi zvezdu...
- Batica ubica
E ovo je cirkus kakvog nema ni u Zanzibaru

Izbace Kolubaru pa se dokaže da Kolubara nije kriva, a za nečije babe zdravlje je Kolubara nameštena u celoj priči

Sad ne znaju šta će, Radnik izgleda ne smeju da diraju zbog Tončeva a morali bi jer su onda oni sledeći ispod crte. Dal će biti 17 ili 18 klubova, ili će ipak morati Radnik da sklone što bi i bilo najpravednije.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... emu/456814
Izbace Kolubaru pa se dokaže da Kolubara nije kriva, a za nečije babe zdravlje je Kolubara nameštena u celoj priči
Sad ne znaju šta će, Radnik izgleda ne smeju da diraju zbog Tončeva a morali bi jer su onda oni sledeći ispod crte. Dal će biti 17 ili 18 klubova, ili će ipak morati Radnik da sklone što bi i bilo najpravednije.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... emu/456814