NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: NBA

Post by Batica ubica » Sat Jan 13, 2024. 12:44 pm

Batica ubica wrote:
Wed Jan 10, 2024. 1:46 pm
Zanimljivo je videti kako se u Rajakoviću u par sekundi smenjuju čovek koji priča čistim američkim akcentom i čovek koji priča engleski srpskim akcentom :lol: Šalu na stranu vidi se da mu je prekipelo...

Rajaković kažnjen sa 25.000 dolara... Bar zna zašto su ga kaznili :D :D

Detroit samo što je prekinuo onaj niz krenuo je novi, trenutno su na 7 vezanih utakmica :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 13, 2024. 6:13 pm

Batica ubica wrote:
Sat Jan 13, 2024. 12:44 pm
Detroit samo što je prekinuo onaj niz krenuo je novi, trenutno su na 7 vezanih utakmica :D :D
Baš čudno :lol: :lol: :lol:

:blue: :blue: :blue:
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 13, 2024. 7:01 pm

Brat kao najunosnija profesija :D
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jan 13, 2024. 7:35 pm

Irriducibili wrote:
Sat Jan 13, 2024. 6:13 pm
Batica ubica wrote:
Sat Jan 13, 2024. 12:44 pm
Baš čudno :lol: :lol: :lol:

:blue: :blue: :blue:
Evo ideje za trejd, mi njima Balšu, Anđušića i Jaramaza a oni nama Baba :D :D

A dokle god je Janis u NBA biće i Tanasis, šta je timovima jedan veteranski minimum ako dobijaju zadovoljnog Janisa. Nešto sam video pre neki dan, Tanasis ima više ličnih grešaka nego koševa iz igre u karijeri :D :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jan 13, 2024. 8:18 pm

Od braće u svetu sporta samo Marko Đoković nije napravio karijeru.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jan 13, 2024. 9:44 pm

Da ostane zabeleženo, Bogdan je ušao u klub 1000 trojki u NBA. Lepo dostignuće, pogotovo jer je Bogdan imao 25 kad je otišao u NBA što je relativno kasno. Plus treba uzeti u obzir da je u sezonama 20/21 i 22/23 propustio po 28 utakmica, a u sezoni 21/22 je propustio 20. Takođe ima još pola ove i još 2 sigurne sezone u NBA, plus klupsku opciju za sezonu 26/27.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 13, 2024. 10:52 pm

Igra najbolju sezonu do sada i priznajem iznad mojih očekivanja. Sad bi mu neki dobar trejd bio odskočna daska
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jan 15, 2024. 3:17 pm

:rofl: :rofl: Samo da podsetim da ovaj čovek zarađuje 41 milion dolara godišnje od košarke

Ali Vestbruk :lol: :lol: Kralj ciglana, poslednji čovek koji treba da se smeje Goberu

Posle dela o kamenjarima sad malo i o majstorima. It's Dame time.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 16, 2024. 12:32 pm

Zamislite vi koliko je loš Vašington kad ih je pobedio Detroit i to Detroit bez Kaningema i Baba :lol: :lol:

Kad se očekivalo da posle osvojenih titula još više unaprede svoju igru, Pul i Kuzma umesto da napreduju oni nazadovaše :lol: Na skoro pola sezone imaju 7 pobeda :rofl: Ovim i jedan i drugi pokazuju da nisu šampionski igrači. Za obojicu sam imao utisak da ih prošle ekipe navodno guše, Kuzmu Lebron i Dejvis a Pula Kari i Klej (Drejmond ga nije gušio on ga je istukao :lol: :lol:) te da ne mogu da iskažu svoj potencijal. Evo dobiše tim gde su glavni i vodiće ljutu bitku sa Detroitom, Šarlotom, San Antonijom i Portlandom za fenjer... Još jedan dokaz da je pravi mentalitet najveći talenat.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 16, 2024. 6:37 pm

Ono što mi je jako interesantno a vidi se i prošle i ove sezone je Lebronova evolucija u napadačkoj igri. Lebron dosta više igra od lopte i dosta više katuje. Ok, nije Lebron u fizičkom prajmu, nema ni brzinu ni eksplozivnost koju je imao nekad što je i normalno jer ima 39 godina, ali ko će da zadrži silu od 206 cm i 110 kg čistih mišića kad se bez lopte zaleti ka košu. Odgovor se sam nameće :D Kada igra kao kater, Lebron ostaje protiv jednog čuvara i nema pakovanja reketa kao kada ide na prodor, a pogotovo kada Dejvis ima loptu a zna se da Dejvis ima fin pregled igre i pas. Lebron vrlo pametno koristi svoje telo da napavi prednost i dođe do lakih poena. Opet, ulaz je i dalje tu, bilo je i sinoć situacija gde čuvar igra odličnu odbranu 1v1 ali Lebron je i dalje dovoljno brz i eksplozivan da to iznese na koš bez većih problema. O evoluciji u šutu se već zna, čovek ove sezone šutira elitnih 39% za 3 a diže 5 trojki po utakmici. Igra sa poludistance je uvek bila tu, ne na nivou Demara ili Durenta, ali dovoljno dobra. Par katova sa sinoćne utakmice, gde svojim telom pravi prednost a gde odbrana ne uspeva da se spremi za Lebronov napad na obruč.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 17, 2024. 12:57 pm

Dejan Milojević doživeo srčani udar... Užasne vesti, ostaje samo da se nadamo da će se sve dobro završiti.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jan 18, 2024. 12:49 am

Toronto ide u totalni rebuilding.

Nekako sam utiska da su za Siakama mogli izvuci vise ali jasno je da su primarno hteli prve pikove.

Kada je Rajakovic u pitanju mislim da je za njega dobro ovo sto se desava u Torontu jer mi ovo govori da imaju dugorocne planove.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 18, 2024. 1:07 pm

Dobar posao Indijane, dobijaju još jednog nosioca pored Haliburtona i to čoveka koji je bio bitan šraf u šampionskoj ekipi. Sijakam verovatno ne može da bude glavni ali kao drugi pored Haliburtona je odličan. Sreća pa povreda Haliburtona nije strašna samo je istegao ložu te če se brzo vratiti. Biće dovoljno vremena da se skockaju do plej-ofa. Opasnu dužinu će imati Indijana na 4 i 5, kad Sijakam i Tarner ispruže ruke dohvate od kornera do kornera :D :D

Slažem se, Toronto je morao više da izvuče. Ajde Brus Braun je dobar timski igrač, ne i nosilac zato ga je indijana i trejdovala verovatno. Ako Toronto ne bude hteo Brauna eto prilike nekome od kandidata da dovede igrača koji dokazano može da bude bitan šraf u šampionskoj ekipi. Nvora i ovaj Luis to je bornaija, jedino što je dobro su 3 pika prve runde. Toronto očigledno hoće da pravi tim oko Barnsa i Bereta.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 18, 2024. 8:13 pm

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Jan 19, 2024. 12:04 am

Batica ubica wrote:
Thu Jan 18, 2024. 8:13 pm
Pravo pitanje za Čeleta

https://www.youtube.com/channel/UCNR93h ... gHNfyUaKXc
Dje me nadje :D

Kao prstom u oko,so na ranu :D
Imam ga na fantaziju i zavrsio je sezonu...I sad umesto setnje do titule osetise momci u ligi krv :D

Jos kada su ulazili u ligu,tokom prve sezone kada je bio ozbiljan hajp sa Jangom,sam dao mozda u to vreme smelu prognozu ali cvrsto utemeljenu i nista se nije promenilo ni dan danas...

Morant>Young....Sampionski igrac vs vasarski igrac

Danas kad se osvrnemo vidimo gde je Memfis sa Morantom(krljaju se u PO momacki sa jednim GSW) a gde je bez(samo dno konferencije)
Sa druge strane Atalanta ne zna dje je konja vezala...

Usro bi ga Morant ko budalu,cenim 21-0 ako bi prva lopta bila za Moranta.

Post Reply