Duran kako udje tako ga mece iz prve sanse,stavlja Emerija na slatke muke..Votkins je totalno van forme dok Rodzersa hvali kako je reprezentativni kalibar a opet znajuci Votkinsov plafon tesko je ocekivati da ce zavrsiti na klupi iako Duran zasluzuje startnih 11.Batica ubica wrote: ↑Sun Sep 01, 2024. 10:20 amOvaj Duran se ozbiljno nameće, ušao je 2 puta i rešio 2 utakmice prvo Vest Hem pa juče Lester. A Votkins je i dalje bez gola, mislim da je Duran trenutno na pragu prve postave.
Mozda vidimo i promenu formacije na 3-5-2 gde bi Rodzers igrao iza Votkinsa i Durana.
Posebno bih naglasio realizaciju kod 3. gola,iz punog trka je onako podici stvarno za svaki respekt....Zavrsnica glavom mu je uzasna,na 0:0 je imao relativno zicer i los tajming ,Mitrusina bi pitala Areolu u koji ugao hoce po loptu.Batica ubica wrote: ↑Sun Sep 01, 2024. 10:20 amHaland mi deluje da je dosta popravio završnicu između dve sezone. One šanse koje je promašivao prošle pa i pretprošle sezone za sada rutinski rešava. Juče su 1. i 3. gol bili vrhunske završnice. Kao da je pročitao moju kritiku da je prosečan finišer![]()
Bio sam ubedjen da ce Voker uzeti mesto Lujisu ali nakon sto sam pogledao 2 cele utakmice bome od te rabote nema nista,mali je brutalan,nestvarno visoko stoji,ulazi i u sredinu,bas pokriva ogroman prostor i zna da igra...Na kraju izmena gde Voker menja Gvardiola isto govori dosta toga..
Voker ima i nekih privatnih problema,zena ga je navatala po ko zna koji put da jebe kurave i vise ne oprasta,ide razvod,uzece mu dosta imovine,tako da je pitanje u kakvom je on psihickom stanju...
Treba naglasiti i da je stanje redovno,Soton zeli da iznosi loptu iz poslednje linije kratkim pasovima i poklanja gol pri rezultatu 0-1...Kakav nacin da zatvoris utakmicu,kako ih ne bole ovakvi porazi nije mi jasno...