KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Naka

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Naka » Sat Jan 09, 2021. 11:35 pm

Hiro Onoda wrote:
Sat Jan 09, 2021. 10:32 pm
Ne bih jos davao otkaz Filipovskom ali Loncar bi trebao da dobije nogu u dupe,trebao je odavno.
On koliko je slep, ne bi ni video na vreme da je dobio otkaz. Pa covek kasni sa izmenama po 10 minuta. Ocajno sklapa petorke. Bukvalno kao da ne poznaje tim koji trenira.

Sto je najgore kola su se lomila redom na Scepanovica, Angolu, Jankovica, Gordica pa ce sad i na Miku. Ali nikako da se slome na onim pravim kancerima ekipe:
Zagorcu i Mekintajeru (najogrem i ubedljivo najgorem plejmejkeru od kako ja pratim Partizan).

Al gledajte sad poteza ovih ljudi, sad ce u panici svak svakog da krivi za ovaj fijasko.... Tuga.

dacolik

Post by dacolik » Sun Jan 10, 2021. 12:05 am

Kazu da se ocekuju promjene u klubu.. Da li je vrijeme za pravu grobarsku ekipu?
Dogodine...

bata mare

Post by bata mare » Sun Jan 10, 2021. 1:59 am

Ja ne pamtim veću katastrofu u KK Partizan od ove. Mislim da ovako bedno ne bi izgledala ni ekipa sa Sinadinovićem, Koprivicom i Petrovim. Samo što je ta ekipa malo skuplja od kisele vode, a na ovu sramotu su bačene ozbiljne pare za naše uslove. A najgore je što su i Cigani gokur, Budućnost samo solidna, a Mornar prosečan.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Jan 10, 2021. 2:21 am

White Mamba wrote:
Sat Jan 09, 2021. 8:23 pm
CikaZika wrote:
Sat Jan 09, 2021. 8:02 pm
SKK??? :lol:
Sta ti je SKK? :D

Srz problema je jasan, sve se prelilo na ekipu, zelje nema i predali su se bez borbe na pola sezone. To najvise boli, jebo vas posao, tu mislim na trenere i igrace, kad ga ne igrate zbog emocija. Ako ne zelite prvo da pobedite, pa onda sve ostalo, batalite na vreme.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

MMM

Post by MMM » Sun Jan 10, 2021. 2:45 am

Razmisljao sam do dugo u noc sta i da li ista napisati onda sam uzeo procitao ovu temu i definitifno necu nista korisno napisati sto vec niste napisali.

Sezona nije gotova dok se ne zavrsi ali taj zavrsetak ce nas bpleti jace nego veceras.

Viduka

Post by Viduka » Sun Jan 10, 2021. 11:57 am

Necu da komentarisem utakmicu, niti rezultat, tim...Ono sto zelim da iskomentarisem, jeste Ostojino "zicanje" para od navijaca! Ja ga u vecini slucajeva ne napadam, posto smatram da je svako odgovoran za svoj posao i da mnogi u KK Partizan taj posao ne rade dobro. Ipak, ovaj put je kritika direktno upucena njemu. Zasto je tu, da li voli Partizan i ostale gluposti me ne interesuju. Ono sto znam, jeste da se on prihvatio posla predsednika kluba i da taj posao sa sobom nosi odgovornost primarno prema finansijama kluba. Njegovo je da obezbedi da klub funkcionise, da nadje novac za pojacanja, za plate, hale...On taj posao trenutno ne obavlja i samim tim treba da ide iz kluba. Razlozi zbog kojih on ne moze da pronadje novac me ne interesuju. Sramota je da klub kao Partizan mora da moli navijace za novac. Svi su u problemima, svi do jednog navijaca, simpatizera...imaju svoje probleme i brige. Jos jednom, ako Ostoja nije sposoban da ispuni obaveze koje je sam prihvatio, a trenutno deluje da nije, neka ide iz kluba.

Pera

Post by Pera » Sun Jan 10, 2021. 12:15 pm

Dragan Mance wrote:
Sat Jan 09, 2021. 7:03 pm
Sva sreća da je porazom u Čačku prestalo i nerviranje za tekuću sezonu.
E da je to tako lako!!
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE

dacolik

Post by dacolik » Sun Jan 10, 2021. 12:16 pm

Otici ce Ostoja, samo da vidimo sto ce ostaviti.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Jan 10, 2021. 1:03 pm

Promene ako se dogode, biće samo kozmetičke prirode kao zamazivanje očiju svima kojima je crno-bela boja u krvi. Otiće po koji igrač, ekonom, perač veša...ostaće oni koji direktno utiču na strmoglavo urušivanje kluba. Da je stvarno takav kakav se predstavlja, ljubitelj kluba koji trenutno katastrofalno vodi, pošumljeni Ostoja bi posle ko zna koje blamaže otišao glavom bez obzira. Ponuđena ostavka i odlazak sa najbližim saradnicima nameće se kao jedino rešenje pošto evidentno saradnja ne pije vodu.

Glumiš velikog bitnismena. Busaš se u grudi kako uspešno vodiš kompaniju sa brdo zaposlenih a ovamo žicaš i prosiš od navijača za malo kajmaka ne bi li klub finansijski opst'o. Koja je dođavola tvoja uloga ako nisi kadar izbunariti sredstva za normalno funkcionisanje kluba. Niko ne stavlja imperativ pred tebe kako moramo glumiti bahate i dovoditi najskuplja pojačanja ali ovo kako klub posluje i ponaša se na tržištu je čist amaterizam.

Koji moj predstavlja Nikola Lončar? Ko je odgovoran za reviju promašaja u izboru današnjeg rostera? Jel MI treba odvajati od usta i naših familija ne bi li se oprao obraz nestručnosti bivšeg reprezentativca. Ostavio vam je AT lep zalog za budućnost. Fino upakovan roster sa fenomenalnom hemijom u timu samo što ste predsedniče i to uspeli pokvariti kao dete igračku. Ako vam je već stegu predstavljala plata lajavog Talijana, kad ste se nje oslobodili zar niste mogli bolje iskoristiti višak para i bolje odreagovati na tržištu.

Houdini

Post by Houdini » Sun Jan 10, 2021. 1:36 pm

Svaka čast Ostoji, ono što mu je zadato to i radi.. Verovatno ima i podršku i mentorstvo svog prijatelja Gorančeta Vesića, ali opet nije to lako..

Još jednom svaka čast Ostoja..

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Jan 10, 2021. 1:43 pm

Ziko sta koji ku*ac.. :D
Sezona je riknula, kad je otisao Italian, prosto on je pravio ekipu. Ono sto je meni potpuno nepojmljivo, ti na u principu kameni tim, dovedes kamenog cmma, nesretnog dangubica, osakatis se dodatno napadacki, i u moru undersized pokretnih centara, dovedes undersized nepokretnog centra koji ne zna da igra odbranu (plus fizicki limiti) a u napadu je sem donekle short rolla neupotrebljiv...
Ali, kako se kadrovi biraju u zemlji, tako se biraju i u kkp..mislim na sd..
O limiju je valjda sve jasno
O ovom zickanju nema ni potrebe pricati...

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Jan 10, 2021. 1:59 pm

Na svu sreću Jaramaz nema oštećenja u ligamentu i meniskusu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jan 10, 2021. 2:20 pm

Dragan Mance wrote:
Sun Jan 10, 2021. 1:59 pm
Sad ulazim da ovo napišem. Jedina lepa vest oko KKP.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Sun Jan 10, 2021. 2:29 pm

Dragan Mance wrote:
Sun Jan 10, 2021. 1:59 pm
Jedina vest koja me obradovala... Da se brzo oporavi i da potpisuje za neki veci klub, da bar unovci one partije.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Jan 10, 2021. 5:57 pm

Zaslužili su prevashodno on, Mozli i Pejdž da naplate svoje znanje i poslednje graške znoja koje daju jedini za naš sveti dres. Biće mi izuzetno teško kad dođe trenutak da sjajni triling napusti naš Partizan al sam surovo realan kad kažem da ako žele stepenik više i napredak u karijerama pod obavezno moraju otići iz Partizana. Ovde je odavno sve trulo i nezdravo. Vode nas ljudi koji o košarci znaju koliko ja o kvantnoj fizici. Na trenutak sam pomislio kako se vraćamo na veliku scenu, nažalost san je trajao samo par meseci, posle buđenja opet smo se vratili u tavorenje glumeći fikuse.

Najgora mi pomisao na šta ćemo ličiti iduće sezone kad ne budemo imali ovaj trojac u sastavu.

Locked