Vidim ovi nasi centri uopste nisu dokazali da zasluzeno igraju pre Miletica, ne napravise nikakvu razliku protiv njega cak vise je izgledalo da je suprotno.Naka wrote: ↑Mon Jan 11, 2021. 11:31 pmBilo ko od ovih nasih da posaljes u Mladost ili Borac bili bi igraci 30+.
Miletic je igrac ciji je maksimum Borac. Tanaskovica sam gledao 6 puta ove sezone, i one ne bi mogao da odigra nista u ABA ligi.
A sto se nasi igraci raspadaju iz par razloga. Uglavnom kulja neko nezadovoljstvo, nepostojanje pleja, kao i trenera bez autoriteta i ocajna fizicka pripremljenost (odbijaju nam se igraci ove godine kao nesposobni) su glavni razlozi. Uz teska mimoilazenja unutar uprave po svemu.
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Pa da je bilo ko od njih trojice bio u Borcu pre par dana, ubacio bi nam sigurno 30 poena. Jankovic je dominirao ligom u dresu Olimpije, Mozli bi bio zver da ima nenormalno puno slobode, a veruj mi i Mika (koji se sprdao sa centrima u razvojnoj ligi).
Nije to isti nivo imparativa igre.
Uzmi livadare u fudbalu i sve ce ti biti jasnije.
Briga mene za Jankovica, Miku...Naka wrote: ↑Tue Jan 12, 2021. 12:32 amPa da je bilo ko od njih trojice bio u Borcu pre par dana, ubacio bi nam sigurno 30 poena. Jankovic je dominirao ligom u dresu Olimpije, Mozli bi bio zver da ima nenormalno puno slobode, a veruj mi i Mika (koji se sprdao sa centrima u razvojnoj ligi).
Hocu reci da Miletic koji je mlad igrac, mnogo jeftiniji od nasih centara morao je da bude treci centar.
Velika je razlika da li igrac da 30 poena u porazu ili pobedi, mi smo od Borca zasluzeno izgubili i to je jedino merilo.
Pise se poraz i to je to.
- Radena14th
Kakav god da je Miletić, ovakav, onakav, on igra u Borcu koji je 2x dobio Partizana i tu prestaje svaka dalja diskusija...
Igraju za platice, ko zna da li su iste te platice i redovne pa se malo ošljari, malo palamudi i tako u krug...
Dule je sa Miloševićem na žeton i Air Slavkanom otišao na F4 EL, tako da mi ništa to ne znači da li je KLS livadar ili ne, ukoliko je bitan šraf u sistemu, a ja ne vidim da postoji ovde ikakav sistem u ovosezonskom Partizanu, jedan Jošilo, solidan ABA ligaš igra bolje ove sezone nego nekada veliki talenti Zagorac i Dangubić koji je nekoliko godina igrao EL, pa vi vidite u kom smo kanalu...
Ovo je skupina prosečnih igrača bez istaknutog vođe i na terenu i na klupi, bez borbe, bez želje, bez posvećenosti, sivilo od sezone...
Igraju za platice, ko zna da li su iste te platice i redovne pa se malo ošljari, malo palamudi i tako u krug...
Dule je sa Miloševićem na žeton i Air Slavkanom otišao na F4 EL, tako da mi ništa to ne znači da li je KLS livadar ili ne, ukoliko je bitan šraf u sistemu, a ja ne vidim da postoji ovde ikakav sistem u ovosezonskom Partizanu, jedan Jošilo, solidan ABA ligaš igra bolje ove sezone nego nekada veliki talenti Zagorac i Dangubić koji je nekoliko godina igrao EL, pa vi vidite u kom smo kanalu...
Ovo je skupina prosečnih igrača bez istaknutog vođe i na terenu i na klupi, bez borbe, bez želje, bez posvećenosti, sivilo od sezone...
Miletic je bio usluga prosle godine. Niti je on toliko mlad niti je talenat.
Ispasce da je Nerancic, Kocovic ili neko slican top igraci. Nije isto igrati za Borac i Partizan. Nebo zemlja razlika.
Ispasce da je Nerancic, Kocovic ili neko slican top igraci. Nije isto igrati za Borac i Partizan. Nebo zemlja razlika.
-
Dragan Mance
Moram se složiti sa Nakom. Ljudi predvide jednu bitnu činjenicu da nije isto igrati u Partizanu, Zvezdi nego Borcu, Megu, Metalcu... Miletić nastupa u Čačku bez imperativa. Jebe se nekom dal će pogrešiti, mašiti zicere kad nema ko da skače i preko ga gleda. Kod nas se najmanja sitnica gleda, broji, čim kreneš u serijama sa pravljenjem gluposti ti si već na listi za odstrel.
Ne slažem se da bi nam Miletić doneo preterani kvalitet u igri. Isto bi ga posle prve lošije tekme napljuvali kao Miku, Jankovića, Zagorca. Nije njega badava AT skrajno u drugi plan odlukom da za razvoj karijere bolje da dobija minute u manjoj sredini.
Ne slažem se da bi nam Miletić doneo preterani kvalitet u igri. Isto bi ga posle prve lošije tekme napljuvali kao Miku, Jankovića, Zagorca. Nije njega badava AT skrajno u drugi plan odlukom da za razvoj karijere bolje da dobija minute u manjoj sredini.
Meni je tuzno to, da mi dan pre kraja prelaznog roka nemamo novca za jednog krilnog centra. Nemamo ni rezervne varijante, bukvalno nemamo nista. Vizija uprave i ljudi koji se bave tim poslom je ocajna.
Sve si rekao u drugom delu...Dragan Mance wrote: ↑Tue Jan 12, 2021. 9:01 amMoram se složiti sa Nakom. Ljudi predvide jednu bitnu činjenicu da nije isto igrati u Partizanu, Zvezdi nego Borcu, Megu, Metalcu... Miletić nastupa u Čačku bez imperativa. Jebe se nekom dal će pogrešiti, mašiti zicere kad nema ko da skače i preko ga gleda. Kod nas se najmanja sitnica gleda, broji, čim kreneš u serijama sa pravljenjem gluposti ti si već na listi za odstrel.
Ne bi on nama doneo preterani kvalitet ali ne bi bio losiji od ovih sadasnjih, on je nas mlad igrac, jeftiniji od ovih sadašnjih.
Ma ti izgleda ne kapiras da bi Mika u tom Borcu imao 20+ poena po utakmici.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Razvojna liga pokazuje mnogo drugacije od toga. Miletic ne moze da dopre do nje, a ne da je igra.
Problem Mike je sto nije naucio da igra kontakt evropsku kosarku, nije naucio da ga biju i da bije. U americi se sve otelo kontroli, prave bezmude igrace.
Nikola Loncar: "Verujemo u tim i ostvarenje ciljeva."
A ja: Ne verujem u upravu, jer njihov cilj nije dobrobit Partizana.
A ja: Ne verujem u upravu, jer njihov cilj nije dobrobit Partizana.
Briga mene za Miku, videli smo svi njegov kvalitet...
Hocu reci da je Miletic Partizanov domaci igrac na pozajmici tamo, mogao je da bude treci centar kod nas.
Mi smo dovodjenjem Mike koji je stranac samo gomilali igrace slicnih kvaliteta na poziciji 5, skuplje smo prosli a nista nismo postigli.
A u Bresu je imao 3 poena po mecu... Mi nismo klub iz Razvojne lige... Moze tamo i 200 imat... Imali su cijelo jebeno ljeto da dovedu upottrebljivog centra, pleja i trojku i rijese pitanje trenera... i evo sta su nam uradili, umjesto da se pokriju usima oni se sprdaju sa izjavama, a za cetvorku pojeo vuk magarca...