KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
https://www.instagram.com/reel/CxJTWy8v ... BiNWFlZA==
Stranica od skoro 50 miliona pratilaca a u komentaru naš najveći sponzor (čitaj Mozzart) ni da pomene klub, a znaju ono žutilo na sred dresa da stave, svašta bih reko...
Stranica od skoro 50 miliona pratilaca a u komentaru naš najveći sponzor (čitaj Mozzart) ni da pomene klub, a znaju ono žutilo na sred dresa da stave, svašta bih reko...
bas dobra prica napravljena sa Tasmajdanom i citavom atmosferom..
slike i snimci izgledaju filmski..
slike i snimci izgledaju filmski..
Da se ne umarate Kalatesom i ostalima, info iz prve ruke je da se traze dva NBA igraca i da su svakodnevno na vezi sa menadzerima od kojih dobijaju informacije na vreme ko ce kad biti otpusten. O imenima je glupo i nepotrebno spekulisati, bitno je samo da zatvaramo roster sa tendencijom stvarnog podizanja kvaliteta.
Ostoja se opet pravi pametan pa bez najave menja satnicu za kupovinu sezonske, pomerio od 10h na 15h. Ljudi čekali celo jutro....
@Irr
Sportski sektor je unapredio tim, pogledati prošlu i ovu predsezonu to je nebo i zemlja..
Koliko je po tebi i da li je napredovalo sve van toga? Ne mislim samo na Ostoju sad već na sve...
Ne patkometrišem sad..
Sportski sektor je unapredio tim, pogledati prošlu i ovu predsezonu to je nebo i zemlja..
Koliko je po tebi i da li je napredovalo sve van toga? Ne mislim samo na Ostoju sad već na sve...
Ne patkometrišem sad..
Koje blamiranje i konfuzija oko prodaje sezonskih...
Zamisljam tek sta ce biti kod prodaje dnevnih ulaznica kada bude frka..
Nije mi jasno zasto nismo pokusali sa tickets-om, kada vec imaju iskustva sa prodajom na ovako vecim projektima...
Zaboravih da pohvalim Smailagica, na osnovu vidjenog na ovim dosadasnjim pripremnim.
Kada bi uspeo da se iskontrolise sa faulovima, pokidao bi sezonu.
Nije mi jasno zasto nismo pokusali sa tickets-om, kada vec imaju iskustva sa prodajom na ovako vecim projektima...
Zaboravih da pohvalim Smailagica, na osnovu vidjenog na ovim dosadasnjim pripremnim.
- Batica ubica
Faulovi su mu rak rana, i to najčešće oni ne previše pametnistefan wrote: ↑Thu Sep 14, 2023. 12:18 pmKoje blamiranje i konfuzija oko prodaje sezonskih...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Dva dana pokušavam da saznam gde mogu kupiti člansku kartu i ne mogu dobiti odgovor.
Pa nisu pokušali sa drugima, zato što je sa ovim pajserima napravljena kombinacija.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Na kraju, kako kazu neki koji su obnavljali sezonsku, clanske karte im nisu ni trazili, znaci da one na kraju ni nisu bile obavezne, iako je vise puta u toku prosle sezone, sto preko direktne kupovine, sto preko placanja poreza od 3k+, receno da su obavezne, kako bi se kupila sezonska. Znaci i za to je bilo klasicno muzenje, pa kod koga je proslo-proslo je. Uzas.
- Irriducibili
Gde opet dolazimo do toga da je neko omogucio sline milione za sportski sektor, nisu oni tu da bi jeli parizer, vec za sedmocifrene ugovore. Evo nešto o tome:
I kod finansija se, po meni, uglavnom priča o unapredjenju i završava, sve ostalo je daleko od tog nivoa. Tako da nam Coki na silu ulazi u malu Arenu, iako imamo ugovor o ekskluzivnom pravu korišcenja, a naši cute. Deluje da je Ostoja upravo ono što tvrdim, potpuno beznačajan SNS član, bez ikakvog uticaja
non mollare mai
Ćoravi je baš jutros na Rts-u pričao o tome. Kaže da arena nije ničija i da treba da je delimo, a za termine treninga su se kao dogovorili sve...
I naravno, za sad online ne mogu da se kupe sezonske. Neverovatno da su kod svakog koraka uspeli da nesto zajebu.
- Tajler Darden
To im je stranački u krvi da su nesposobni.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica