KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Molim vas ako ima neko iz CG da je narucio sezonsku,a stigne mu postom da napise....ili bilo ko ko je narucio a stigne mu. Ja sam narucio,ne stize jos u CG. Hvala.
- Batica ubica
Reče Tomen prošle nedelje da se traže 2 NBA igrača a ovaj ne odgovara tom opisu tako da ne verujem da je ovo istina.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Raspitaću se pa javljam ovde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Navodno nam je Caboclo bio ponuđen pre nego je potpisao za Veneciju ali smo to odbili. Posle toga je zamenio agenta i bio nam ponuđen opet ali su rekli da ga ne žele.
Hvala brate.
Domaca petorka, skandal. Dobro je, pa je Zeljko vec u ovom delu godine pustio iste da se pokazu i da dokazu da su spremni da prospu 15 razlike za cetvrtinu od Igokee.
Da nije bilo Smajlija, tj. da je recimo umesto njega bio Tristan, izgubili bi i 20+ poena za cetvrtinu. Od Igokee. Na neutralnom terenu.
Da se zacepe usta onima koji misle da Jaramaz moze bilo sta u ekipi koja pretenduje na f4. O samoj njegovoj organizaciji napada je suvisno govoriti - pretuzno.
Trifa apsolutno ne zasluzuje ni mesto u 12 sa ovakvom igrom. Decko nista nije napredovao 4+ sezona. A imao je sansu. Dao bih ga odmah za Jeremica. Ma i Andjusica u paketu.
Da nije bilo Smajlija, tj. da je recimo umesto njega bio Tristan, izgubili bi i 20+ poena za cetvrtinu. Od Igokee. Na neutralnom terenu.
Da se zacepe usta onima koji misle da Jaramaz moze bilo sta u ekipi koja pretenduje na f4. O samoj njegovoj organizaciji napada je suvisno govoriti - pretuzno.
Trifa apsolutno ne zasluzuje ni mesto u 12 sa ovakvom igrom. Decko nista nije napredovao 4+ sezona. A imao je sansu. Dao bih ga odmah za Jeremica. Ma i Andjusica u paketu.
- Batica ubica
Što se tiče Jaramaza ja trubim o tome otkako je došao, desnoruki Avramović ne treba ih nikako spajati u petorkama jer bi organizacija bila u minusu. Zbog toga i kukam za Kalatesom celo leto, kome napade kreiraju Avramović i Jaramaz taj neće daleko.stefan wrote: ↑Tue Sep 19, 2023. 9:13 pmDomaca petorka, skandal. Dobro je, pa je Zeljko vec u ovom delu godine pustio iste da se pokazu i da dokazu da su spremni da prospu 15 razlike za cetvrtinu od Igokee.
Trifa apsolutno ne zasluzuje ni mesto u 12 sa ovakvom igrom. Decko nista nije napredovao 4+ sezona. A imao je sansu. Dao bih ga odmah za Jeremica. Ma i Andjusica u paketu.![]()
Trifa bi trebao da bude 3&D igrač samo što kod njega ono 3 ne postoji u igri. Mislim da će ostajati i van 12 u EL ove sezone, eventualno kao specijalac u odbrani kao sredinom prošle sezone onih mesec dva što je igrao. Uporedio bih ga sa Čedom Vitkovcem ali bih tako uvredio Čedu koji je za njega Džimi Batler. Ovako je kao neki Batica Milutinović, samo igra u bolja vremena.
Gledajuci Aleksu na sp, prisetio sam se pisanja ovde od pretprosle sezone vezano za njega (i Pantera).
Ovo je onako bas na brzinu prvo sto sam uhvatio, ali se generalno za Aleksu pisalo kao da igra u napadu vezanih ociju a sto je jos gore, pisalo se kako igra losu odbranu (sto apsolutno nije bilo tacno).
Za Pantera kako ne moze bez vrhunskog plejmejkera i da ne moze da kreira on sa loptom nego treba da bude suter koji izlazi iz blokova bez lopte itd.
Pokazao je za ove dve godine milion puta da je suprotno od toga (cak su mu procenti neuporedivo veci iz driblinga konstantno).
Sto se tice ove sezone, delujemo stabilni, ekipa je na okupu duze vreme vec i ostaje jos da vidimo ko ce da stigne jos pa da vidimo sta i kako...
Irriducibili wrote: ↑Tue Apr 12, 2022. 12:50 am@boki111
Stojim bez ikakve dileme iza konstatacije za Puntera, mnogo bi konstantniji bio da ima asistenta, da do šuta dolazi izlaskom iz blokova. Nema masu da jako prodre, oslanja se isključivo na šut i to kod jake odbrane po pravilu dovodi do problema. Izvukao si primere kad je bio uspešan, koliko je onih kada je driblao samoga sebe (na njegove finte malo ko pada), te na isteku napada uzeo divlji šut? No, vreme ce pokazati
Irriducibili wrote: ↑Sun Dec 26, 2021. 1:32 amIgrač od koga Želimir želi da napravi plejmejkera ima prosečno u ABA 8 poena, 2,7 skoka, 3,2 asistencije, 2,2 izgubljene, a 1,2 osvojene lopte za 22 min. Šutira sramnih 20% za 3, ali se ni najmanje ne ustručava da pripali
U EC je nešto bolje, 9,8 poena, 3,1 skoka, 3,4 asistencije, 1,9 izgubljenih, a 2 osvojene lopte. Šut za 3 skandaloznih 18%
U kojoj meri su te brojke bedne, ilustrovacu statistikom prilično nepopularnog igrača medju navijačima Partizana. CMM ima u proseku 14,4 poena, 4,1 skok, 6,9 asista, 3,1 izgubljenu, 1,4 ukradenu. Iako ne baš dobar šuter, % za 3 mu je duplo bolji od Aleksinog, 36%. Nema potrebe da prenosim učinak onih još boljih plejmejkera u EC
samig wrote: ↑Sun Dec 19, 2021. 9:15 pmKad vec uporedjujes Avramovica sa Gordicem i Cmm-om ja ne znam gde ti vidis da je Avram bolji asistent od pomenute dvojice?
Prosek asistencija je tu negde, meni i sa Avramovicem na pleju ne lici na nesto bolje nego sa Gordicem i Cmm-om.
Da ne pricam za njegovu odbranu kako ga je Gordic juce lagano resavao a pre toga Ferel.
Ovo je onako bas na brzinu prvo sto sam uhvatio, ali se generalno za Aleksu pisalo kao da igra u napadu vezanih ociju a sto je jos gore, pisalo se kako igra losu odbranu (sto apsolutno nije bilo tacno).
Za Pantera kako ne moze bez vrhunskog plejmejkera i da ne moze da kreira on sa loptom nego treba da bude suter koji izlazi iz blokova bez lopte itd.
Pokazao je za ove dve godine milion puta da je suprotno od toga (cak su mu procenti neuporedivo veci iz driblinga konstantno).
Sto se tice ove sezone, delujemo stabilni, ekipa je na okupu duze vreme vec i ostaje jos da vidimo ko ce da stigne jos pa da vidimo sta i kako...
- Irriducibili
Meni je više nego očigledna razlika u Punterovoj igri u dve sezone, s jedne strane kao posledica njegove racionalnije igre, s druge što smo imali osetno više napadačkih opcija, te je bio rastereceniji. Ostajem pri tvrdnji da bi bio još opasniji, da imamo još više kreativnosti
Isto važi i u vezi Alekse, on nije plej, a šut mu je potpuno nekonstantan. Odbranu i energiju mu nisam sporio, s tim što je njegova agresivnost mač sa dve oštrice jer ume da stvori višak rivalu. Zbog povreda je teško suditi o njegovoj drugoj sezoni, ali se može zaključiti da je Želimir njegova ofanzivna divljanja i izgubljene lopte, uspeo da svede na razumnu meru
Isto važi i u vezi Alekse, on nije plej, a šut mu je potpuno nekonstantan. Odbranu i energiju mu nisam sporio, s tim što je njegova agresivnost mač sa dve oštrice jer ume da stvori višak rivalu. Zbog povreda je teško suditi o njegovoj drugoj sezoni, ali se može zaključiti da je Želimir njegova ofanzivna divljanja i izgubljene lopte, uspeo da svede na razumnu meru
non mollare mai
- Batica ubica
Aleksa je prošle sezone manje igrao na 1 usled veće uloge Dantea na 1 tako da je to automatski bolje izgledalo. Čovek nije plej, igrač je koji prvo gleda na koš, nema neki pregled igre, donošenje odluka mu je često upitno i iracionalno ali to je Aleksa nekad to donese rezultat nekad ne. Ne znači da on ne može nekad nešto da iskreira kao sekundarni plejmejker ali ne može to da radi konstantno. Potpuno isti je slučaj sa Jaramazom, samo što je Jaramaz malo manje divlji.
Bio je Dante na 1, te Panter nije morao da preuzima svo kreiranje napada na sebe kao što je to bilo u prvoj sezoni gde smo bili previše zavisni od njega između ostalog jer se promašilo sa Madarom.
Bio je Dante na 1, te Panter nije morao da preuzima svo kreiranje napada na sebe kao što je to bilo u prvoj sezoni gde smo bili previše zavisni od njega između ostalog jer se promašilo sa Madarom.
Ali stavili nas prenos na Arenu 5.
Ugasili se da Bog da.
Ugasili se da Bog da.
- Batica ubica
Najjače da će u večeri Lige Šampiona da stave nebitnu prijateljsku utakmicu na centralne kanale
Andjusa, Balša, Tristan i Trifke
Ovo im je plafon karijere, posle nas ih neće biti ni na mapi....tužno
Ovo im je plafon karijere, posle nas ih neće biti ni na mapi....tužno
Kratka klupa i previše neupotrebljivih igrača, idemo dalje