KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Javljaju i oni pbgnews.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jel bese ovaj Drobnjak preporucio Erika Miku Partizanu?MMM wrote: ↑Thu Jan 21, 2021. 3:05 pmProcitajte ceo intevju mnogo je dobar i analitican."Partizan i Crvena zvezda su ušli u matricu sa gomilom Amerikanaca da bi se suprostavili evropskim klubovima, a to je nemoguć 'modus operandi'. Jedni već dugo bez koncepcije, a drugi sa nešto boljom startnom pozicijom što se tiče davanja šanse mlađim igračima. Bez nukleusa domaćih košarkaša, mnogo nije dobro,“ ovako naglas razmišlja Predrag Drobnjak, nekadašnji trofejni reprezentativac.
Nije jedini kome se diže kosa na glavi od broja stranaca u najboljim srpskim klubovima, istorijskim zvezdama vodiljama ostatku nacionalne košarkaške familije. Ali, za razliku od gro običnih, samo smrtno zaljubljenih u igru pod obručima, svojevremeno je probao, igrao na visokom klupskom (evropskom i NBA) nivou, preživeo pritiske mladosti i zrelosti… Sakupio je dovoljno iskustva, glavu još ne okreće i, nema problem da priča, ovoga puta za Sport klub.
„Partizan je bez koncepcije, ideje, to traje već nekoliko godina. Ne može sa sedam stranaca, a neki nisu ni evrokupaški, a ne evroligaški nivo, da se nešto pravi. To je čist gubitak vremena i novca. Pogrešan koncept i, nema spasa. Bila bi to druga priča da imaju nekoliko dobrih stranih pojačanja, plus domaći talenti. Ne želim da licitiram sa imenima, jer znam šta bi se desilo. Otišli bismo od srži problema. A radi se o tome da bi mladi potencijali trebalo da imaju prostora i prilike, onda bi to bio pravi smer,“ rekao nam je nekadašnji igrač crno-belih nekoliko dana pre katastrofe u Parizu.
„Realno, u tekućoj sezoni, biće im teško, skoro nemoguće, da se domognu plasmana u plej of regionalne lige, a o važnosti tog takmičenja se konstantno priča zbog mesta u Evroligi. Ali, šta bi bilo i da Partizan osvoji ABA titulu, vrati se tamo gde je godinama igrao, u evropskoj eliti. To bi bio samo novi problem, jer više nema sistema. Setite se samo slučajeva Darušafake, Budućnosti ili Gran Kanarije, koji su mnogo potrošili da se dokopaju Evrolige. A sve je trajalo jedno leto.“
„Perkins neće doneti promenu Partizanu“
„Da je Partizan pre četiri, pet godina dao pravu šansu mlađim, domaćim snagama, bio bi u mnogo boljem položaju od onog što mu se sada dešava. Stvarno nisu važna imena, ali šta je sa igračima 2000, 2001. ili 2002. godište? Oni bi trebalo da su u fokusu. Ali, ne, konstantno se traže strana pojačanja, pa i u hodu. Evo poslednjeg, Džoša Perkinsa. On je dobar, gledao sam ga još dok je bio na Gonzagi, ali neće uspeti da donese promenu. Klub nema koncepciju, a to je mnogo teži problem od onoga ko navodno nedostaje, pa će sve da se preokrene kada takvog pronađu. E, neće.“
izvor: SportKlub
Plus je skaut jednog od najjlosijih timova NBA lige Sakramenta.
Drobnjak jeste Miku, ali nije skaut od kako su Divac i Pedja otisli iz Sakrementa.
-
Dragan Mance
Miler-Mekintajer je prvi koji će spakirati kofere i otići iz Beograda.
Filipovski vjeruje Mekintajeru 
- Radena14th
-
Hiro Onoda
Nismo mi raskinuli nego ga trazi PAO pa ga mi "pustamo" da ode.
Trazi ga Pao? Oni su izgleda u mnogo vecim problemima nego mi.
Izgleda da sad krece rasprodaja i restart, forsiranje mladih. Ni vizije i ni pameti.
Izgleda da sad krece rasprodaja i restart, forsiranje mladih. Ni vizije i ni pameti.
-
Dragan Mance
Odlazak dva startna plejmejkera u jeku sezone potvrđuje kako klub nema nikakav putokaz ni put za budućnost.
Meni lici da ce ove sezona da se pravda virusom, a naredna sezona je kao i prosla sezona predizborna pa ce biti parica da se zamaze crno bela javnost i da se zamazu oci pogotovu posle silnog nezadovoljstva od trenutka kada je otisao AT koje je mislim nakon poraza u utorak dostagao vrhunac, za sada. Voleo bih da gresim i da uzmemo 2 trofeja ove sezone KRK i KLS sto kada se malo bolje razmisli nije nemoguce da bi se stvorio privid da je eto dobra sezona mada mi lici da cemo ove sezone od trofeja imati sto kazu ljubitelji domina - duplo golo.
Evo jos jednog "problema" za 4,5 dana (reci zamenika gradonacelnika
x bezgranicno) Hala sportova postaje punkt za vakcinaciju ali sam siguran da nasa sposobna
uprava je uradila ekspertizi povodom ovoga jer se znalo jos pocetkom decembra da ce Hala biti punkt za vakcinaciju.
Neko je cak pogresno i cuo pa preneo. Jeste da Pao trazi ABA pleja, ali ne ovog naseg kukavca. Ovaj tesko da vise gde moze da igra.