KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Milorad

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Milorad » Thu Oct 19, 2023. 11:27 pm

Mislim na situaciju sa Smajlijem i njegovo isključenje

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 20, 2023. 12:43 am

U ovom duplom kolu smo dozvolili more ofanzivnih skokova bez da napravimo faul na tom istom skoku kada smo van bonusa i zbog toga dopustali otvorene trice.
Danas na +3 2 puta u nizu pravimo faul na skoku pod njihovim kosem i poklanjamo im lagane poene za preokret u prelomnim momentima...

Nestvarne stvari....

Sa tim fantomskim centrom cemo biti 50% jaca ekipa....osim ako ne dodje neki sa sutem za 3.

Milorad

Post by Milorad » Fri Oct 20, 2023. 1:17 am

Neka dodje Noel i samo neka stoji u reketu i hvata loptu onim dugim rukama, bolno mi je vise da gledam ovo...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 20, 2023. 2:19 am

Nama spoljni igrač fali taman koliko i unutrašnji. Ako neko nije primetio, Djuša je igrao skoro celo drugo poluvreme. Ako neko smatra to poželjnim i normalnim stanjem stvari, imamo duboko neslaganje

Btw, s namerom ili ne, brutalno smo pokradeni. Nerado po pravilu pominjem sudije, ali ovo je baš pljačka. I ovako sakati bi lagano dobili, da je bilo iole regularno sudjenje
non mollare mai

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Oct 20, 2023. 2:25 am

Kriminal od sudjenja
Panter izuven, udaren s ledja po ruci, vokap je napravio 15 faulova preko cetvrtog zavrsio utakmicu na terenu, smajlijev peti faul valjda sto mu vise na levoj ruci, milutinov dobija faulove na krike i kad jesu a bgm i kad nisu...
Oni do penal zavrsnice 10 zavrsnih minuta stoje zakucani na 4 penala..
Mi deset faulova vise :lol:
Govna pogana

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Fri Oct 20, 2023. 2:46 am

Ubio bih se. Kradja epska i velika steta jer mi bez dva igraca nemamo sta da trazimo protiv ovakvih ekipa a oni su jos bili poprilicno okrnjeni, ovaj brejk bi bio veliki kao kuca.

Milutinov smrad smrdljivi.

E da, hvala bogu da se zvalavom cehu koji o Partizanu prica u trecem licu mnozine nije pevalo da se vrati u utorak.

Ako on sam ne shvata da mu je mesto bilo u Partizanu nakon Fenera sta da mu pevamo koji kurac.

Najvoljeniji igrac Partizana u vise nego bogatoj istoriji, nek pusi kurac.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 20, 2023. 6:35 am

U poslednjih sedam minuta od 22 poena, 18 su dali sa linije slobodnih bacanja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 20, 2023. 9:42 am

Težak poraz. I fizički i psihički posle ova dva poraza ekipa je u nokautu. Bar imaju skoro 4 cela dana za odmor.

Bilo je mučno gledati kako Milutinov skida skokove sa glave Kaminskom, a još bolnije kako je sporiji od Mustafe Fala i kako ne može da ga stigne kad iskoči. Bar je imao neki ofanzivan učinak, ali mekoća izbija iz njega kad fintira niže igrače pod obručem a ima 213 cm. Imam utisak da mene ne bi mogao da zagradi, iako sam 20ak cm niži a nisam ni košarkaš.

Zaista mi nije jasan rezon dovođenja PJa ako mu nećemo dati loptu u ruke. Pokazao je do sad da može da kreira. Juče od kraja 1/4 ili početka 2/4 nije ulazio sve do sve do kraja 4/4. I onda je ušao da stoji u mestu, dok je Anđušić prevodio loptu. Dobio je klupiranje ali klupiranjem neće naučiti ništa.

Jaramazovo kreiranje napada je izgledalo baš kao u sezoni 20/21, tapkanje lopte 20 sekundi bez rešenja. Avramović je imao problema na prevođenju, ispričana priča 700 puta kako nije plej.

Problem je što je na kraju 4/4 i u produžetku sve palo na Pantera, previše je lopta bila u njegovim rukama. Još su im sudije dozvolile da ga biju...

Zek :blue: :blue: Motor ekipe sinoć. Kako je samo izmislio one dve asistencije za Smajlija u 3/4. Radio je sve na terenu. Na kraju je morao i na 5.

Smajli odličan, najbolje smo izgledali sa njim na 5. Šteta što ima i dalje boljku pravljenja glupih faulova. Ofanzivno je odigrao top.

Anđušić sasvim korektan. Još je prevodio loptu što nikako nije njegov posao. Problem je što je igrao 34'.

Ne znam šta se čeka sa PJom. Neće postati bolji tako što je klupiran. A nećemo ni mi bez organizacije.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

samig

Post by samig » Fri Oct 20, 2023. 11:32 am

Irriducibili wrote:
Fri Oct 20, 2023. 2:19 am
Nama spoljni igrač fali taman koliko i unutrašnji. Ako neko nije primetio, Djuša je igrao skoro celo drugo poluvreme. Ako neko smatra to poželjnim i normalnim stanjem stvari, imamo duboko neslaganje

Btw, s namerom ili ne, brutalno smo pokradeni. Nerado po pravilu pominjem sudije, ali ovo je baš pljačka. I ovako sakati bi lagano dobili, da je bilo iole regularno sudjenje
Ma za dolazak spoljnog igraca treba cudo da se desi, vidis da centra ne mogu dovesti. Doveli centra kojem Milutinov hvata loptu iza glave, i igra se sa njim kao sa malom decom na skoku....

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 20, 2023. 12:32 pm

Bliži se i taj last cut, pa da vidimo....

Nije Milutinov baš reper, on je ekstra klasa, nema to svaka ekipa, plus je imao zaštitu sudija preko svake mere. Ali ne menja na stvari da mi suštinski nemamo centra. Balša je mnogo zelen, Smajli skracen, pa to pokušava da kompenzuje agresivnošcu, koja vodi do mnogo faulova. Frank? Dajmo mu još malo vremena, ne isključujem mogucnost da ce nam biti od koristi, ali isključujem opciju da ce ikada zatvoriti reket
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 20, 2023. 12:56 pm

Može Kaminski da bude koristan ali bih rekao da su njegova primanja mnogo veća od te uloge gde bi on bio koristan. Startni centar nikad neće biti u EL a za to je doveden.

Jedino da Željko izmisli neko skrivanje Kaminskog u odbrani, da igramo zonu kad je on na terenu, da branimo pik u tom nesrećnom dropu pa šta nam Bog da.

Siguran sam da pleja nećemo dovesti, ni ovim igračima spolja još uvek nisu uloge podeljene a da na njih dovedemo i pleja nastala bi gužva.

Houdini

Post by Houdini » Fri Oct 20, 2023. 1:30 pm

Irriducibili wrote:
Fri Oct 20, 2023. 2:19 am
Poželjno je u ABA..

Dva igrača, a onaj na spoljnoj poziciji bi trebalo da bude i ekstra kvalitet.. Ako se išta ozbiljno planira..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 20, 2023. 1:56 pm

Spoljna pozicija je pipava tema jer smo tu manje više puni a ne zna se hijerarhija. Problem je što je Jaramaz evidentan višak u ovom timu, nema jasnu ulogu a ni dovoljan kvalitet. Drugi problem je uloga PJa koja je za sada misterija, ostaje nam da vidimo šta Želimir želi s njim. Ovo mi delimično liči na tretman Madara gde je bio klupiran dobar deo utakmica i na kraju nije postao ni blizu ono što smo očekivali po njegovom dolasku. Ako je zamišljeno da čovek bude startni plej treba mu dati tu ulogu, sa ovim malo igra malo ne igra pa onda kad igra malo je na 1 malo na 3 se ne dobija ništa.

Ja apsolutno podržavam dolazak pleja, po mogućnosti kreatora što bi značilo manje Avramovića na lopti. Ali to bi imalo smisla samo uz udomljavanje Jaramaza negde, čak i da plaćamo deo plate kao u slučaju Stefana Jankovića pre par godina. Ovako da punimo tim igračima spolja pa da igrač od 450k godišnje sedi sa Tegeltijom nema smisla.

stefan

Post by stefan » Fri Oct 20, 2023. 2:07 pm

Ne moze se protiv placenog Paternika. Lik je sve sto je mogao da ukrade, ukrao. 2 faula plus tehnicka Kaminskom, 2 faula Smajliju, 2 faula Douzeru, ovo nad Panterom na kraju... Odbrana Kenana, Volkapa, Papanikolaua, Larencakisa, namerna Gosa koja se ne gleda... Ocigledno je hteo da da do znanja da unutra nema sta da trazimo.

Glupo je pricati o nasim greskama, jer ovog puta one nisu imale uticaj na rezultat.

Svakako sam utiska da ovde fali jos 2-3 igraca.

I da, Zeljko da se tera u tri lepe sa ovim cutanjem dok nam Paterniko i ekipa pi... u usta.

dacolik

Post by dacolik » Fri Oct 20, 2023. 2:33 pm

Evo je Khem Birch postao free agent. Rijesio bi nam mnoge probleme.

Locked