KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Očekujem da nam Gagić, kao i svi ozbiljniji centri do sad, napravi probleme pre svega sa niskog posta i iz pika.
Kako reče Željko juče neće biti Madara zbog povrede leđa. Eto malo više minuta za Mura.
Kako reče Željko juče neće biti Madara zbog povrede leđa. Eto malo više minuta za Mura.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Jel ovo Želimir u stilu Kimija skinuo traku Zagorki

Ako jeste od mene samo poštovanje.
Ako jeste od mene samo poštovanje.
-
Hiro Onoda
Kruzi neka prica i to iz Arene da je Zeljko odlucio da mu Zagorac,Trifunovi i Miletic vise ne trebaju.
- White Mamba
Moje licno misljenje je da je Radmila pecena
Odvratna utakmica btw
Odvratna utakmica btw
- Batica ubica
Ne znam šta je samo čekao do sad.
Iskreno očekivao sam da će da ih šikanira pre početka sezone, ali je očigledno hteo da im pruži šansu da se pokažu.
Pobeda večeras, uz dosta loše defanzivno izdanje. Ovi jesu šuterska ekipa, imaju dobar spejsing ali mi smo delovali baš dekoncentrisano u odbrani, previše gledanja lopte umesto da se obrati pažnja na igrača.
Glas mora pre Trifunovića kao što sam i pisao pre par utakmica. Sviđa mi se njegov stav na terenu, dobar šut za 3, vidi se da ima šuterske kretnje.
Traljavo je ovo izgledalo u napadu dobar deo meča ali s obzirom da Avramović mora prinudno na pleja nije ni čudo. Trudi se čovek koliko zna i može. Plej je pod hitno.
Smajli slobodno treba da koristi ovo što mu se odmiču, dosta okleva pre šuteva za 3. Dolaskom centra biće još bolji.
Odlični minuti Koprivice, dao je dobar doprinos u oba pravca.
Minuti Kuruca?!
Iskreno očekivao sam da će da ih šikanira pre početka sezone, ali je očigledno hteo da im pruži šansu da se pokažu.
Pobeda večeras, uz dosta loše defanzivno izdanje. Ovi jesu šuterska ekipa, imaju dobar spejsing ali mi smo delovali baš dekoncentrisano u odbrani, previše gledanja lopte umesto da se obrati pažnja na igrača.
Glas mora pre Trifunovića kao što sam i pisao pre par utakmica. Sviđa mi se njegov stav na terenu, dobar šut za 3, vidi se da ima šuterske kretnje.
Traljavo je ovo izgledalo u napadu dobar deo meča ali s obzirom da Avramović mora prinudno na pleja nije ni čudo. Trudi se čovek koliko zna i može. Plej je pod hitno.
Smajli slobodno treba da koristi ovo što mu se odmiču, dosta okleva pre šuteva za 3. Dolaskom centra biće još bolji.
Odlični minuti Koprivice, dao je dobar doprinos u oba pravca.
Minuti Kuruca?!
-
Hiro Onoda
Koprivica je jedini koji napreduje konstantno od pocetka sezone.
Glas i Koprivica .... Momci krupnih koraka...
A kome moze Trifunovic da treba? Jedini razlog zasto on jos igra u Partizanu je zato sto je spor
pa polako napusta klub
A kome moze Trifunovic da treba? Jedini razlog zasto on jos igra u Partizanu je zato sto je spor
Sad se rade stvari koje su trebale ljetos. Sreca je pa jos uvijek nije kasno za to.
- Irriducibili
Utakmicu ne bih komentarisao, sve vec više puta ukazano, mučno za gledanje.....Avram i Moore nisu krivi što ih je neko video na mestu pleja, a oni to iz više razloga ne mogu ni u snu
Što se trake tiče, voleo bih da mi neko objasni koja je razlika izmedju Miškovih blizanaca, osim što Zagorac nije hteo kod Čovica? Onaj koji jeste je sada kapiten. Mene je sramota
Što se trake tiče, voleo bih da mi neko objasni koja je razlika izmedju Miškovih blizanaca, osim što Zagorac nije hteo kod Čovica? Onaj koji jeste je sada kapiten. Mene je sramota
non mollare mai
+1Irriducibili wrote: ↑Thu Nov 18, 2021. 12:33 amUtakmicu ne bih komentarisao, sve vec više puta ukazano, mučno za gledanje.....Avram i Moore nisu krivi što ih je neko video na mestu pleja, a oni to iz više razloga ne mogu ni u snu
Ozbiljna sramota. Isto kao da jedan Gagic postane kapiten poslije onakve izdaje.
- Irriducibili
I taj Gagic posle svega dobije aplauz, u šta smo se to pretvorili, imamo li više trunku dostojanstva?
non mollare mai
-
Hiro Onoda
Zbog cega treba zvizdimo Gagicu?Bog ga je dovoljno kaznio I ovako.
Ovo mu je inace bio najbolji mec u korist Partizana ikad.
Ovo mu je inace bio najbolji mec u korist Partizana ikad.
gde smo dosli kao klub jasno se vidi na tome ko su nam izbori za kapitena.. jedno mrtvo puvalo zamenilo ono sto je otrcalo kod Covica.. i to je ono sto ja konstantno pricam, na tome se vidi u sta se pretvorio klub i da resenje nije jednosezonsko..
ocigledno da se promasilo sa Kurucom, pa krater jos vise zjapi na poziciji 3, kao i ispomoc na 4.. sreca da Balsa igra vrlo korektno do sada.. ali trojka je pod obavezno..
velika je steta skartirati Mura, ali mislim da ce to biti potrebno, ako uopste ima ista u ponudi na trzistu..
gospodin Nenad Canak..
ocigledno da se promasilo sa Kurucom, pa krater jos vise zjapi na poziciji 3, kao i ispomoc na 4.. sreca da Balsa igra vrlo korektno do sada.. ali trojka je pod obavezno..
velika je steta skartirati Mura, ali mislim da ce to biti potrebno, ako uopste ima ista u ponudi na trzistu..
gospodin Nenad Canak..
- Vasilij Zajcev
mislim da je to sa Zagorom kapitenom Zocov oldest trick in a book, kad imas problematicnog u grupi das mu mesto lidera. neki "povuku" iz nove uloge, neki ne...Rade je ocigledno od ovih drugih. i mislim da je to Zeljku jasno, a ovo sa klupiranjem i izvodjenjem Glasa poslednji pokusaj da izazove neku reakciju. ja mislim isto jalov, prosto, ovaj je formiran kao licnost...cuj mene picka, kao licnost formiran. onaj komentar da je Madar trazio inekciju da igra sinoc, a Zagor dva puta oseca blokadu ledja pet minuta pred utakmicu je direktna prozivka
...istu stvar je imao u Memfisu sa povredom koju ni jedan lekar tamo ne moze da vidi, pa je ovde isla prica o pet magnetnih rezonanci na kojima niko ne moze da uoci sta ga to "zulja". decko je ocigledno mekan, prica o sindikatu igraca, zali se na broj presedanja na putu u Andoru, ne smem ni da zamislim sta se sve vidi na treninzima iza kulisa
ono sto me brine je toliko glorifikovanje Madara. "ja sam ga izabrao jer je bio najmladji na listi plejeva koja mi je ponudjena...jer je gladan kosarke, dokazivanja...", samo da ne upadnemo u tu zamku sujete koja zna da se javi u tim godinama.. i nije on toliko mlad, Vesterman je mladji dosao i isporucivao mnogo ozbiljnije partije na cist IQ, isto belac sa ne preterano razvijenim telom za vrhunsku odbranu.
...on i ALEKSAAAA. dva pleja projektovana da iznesu sezonu. Mur je doveden umesto Pejdza, neki ne preterano cvrst combo scorer sa neamerickim drzavljanstvom, i kao takav je verovatno neko unapredjenje u odnosu na prethodnika, svakako ne korak nazad
Kuruc je problem, isto. Barsa, Bruklin, sad ovo...decko ocigledno ima neki problem u glavi. to kolebanje sa sutem postaje uzasno iritantno i otud verovatno sinocnje klupiranje pored Zagora. ako neces da sutiras, majstore, masi peskirom pored terena... docim mislim da on u sebi ima neku drskost da se probudi, za razliku od princa garbage time-a
...istu stvar je imao u Memfisu sa povredom koju ni jedan lekar tamo ne moze da vidi, pa je ovde isla prica o pet magnetnih rezonanci na kojima niko ne moze da uoci sta ga to "zulja". decko je ocigledno mekan, prica o sindikatu igraca, zali se na broj presedanja na putu u Andoru, ne smem ni da zamislim sta se sve vidi na treninzima iza kulisa
ono sto me brine je toliko glorifikovanje Madara. "ja sam ga izabrao jer je bio najmladji na listi plejeva koja mi je ponudjena...jer je gladan kosarke, dokazivanja...", samo da ne upadnemo u tu zamku sujete koja zna da se javi u tim godinama.. i nije on toliko mlad, Vesterman je mladji dosao i isporucivao mnogo ozbiljnije partije na cist IQ, isto belac sa ne preterano razvijenim telom za vrhunsku odbranu.
...on i ALEKSAAAA. dva pleja projektovana da iznesu sezonu. Mur je doveden umesto Pejdza, neki ne preterano cvrst combo scorer sa neamerickim drzavljanstvom, i kao takav je verovatno neko unapredjenje u odnosu na prethodnika, svakako ne korak nazad
Kuruc je problem, isto. Barsa, Bruklin, sad ovo...decko ocigledno ima neki problem u glavi. to kolebanje sa sutem postaje uzasno iritantno i otud verovatno sinocnje klupiranje pored Zagora. ako neces da sutiras, majstore, masi peskirom pored terena... docim mislim da on u sebi ima neku drskost da se probudi, za razliku od princa garbage time-a