KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Misa Baksuz

Re: KK Crvena zvezda

Post by Misa Baksuz » Fri Oct 25, 2019. 9:52 am

Gavrilović je jučerašnju utakmicu iskoristio da se pokaže Čoviću kako je kalibar za prvog trenera. Odlično otvaranje utakmice, pritisak na njihove bekove sa Lazićem i Dženkinsom. Barsa se pogubila, nisu znali kako da postave napad, 11 turnovera su imalu u prvom poluvremenu. I onda u rotaciju ulazi Filip. Naravno da je Kari to iskoristio i naredio da koga čuva Filip taj prevodi loptu i postavlja napad. Uz sve to Kari ga je udvajao sa Davisom čim bi ovaj preveo loptu preko centra, tjerao ga u lijevo u ćošak i radio trap. Gavrilović je sam sebi pucao u nogu, a htio se ulizati gazdi sa sinovom minutažom. Vodila je Zvezda 33-20 nakon čega ide Barsina serija 44-16. To se ozbiljnim trenerima ne smije dešavati.
to die by your side is such a heavenly way to die

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 25, 2019. 10:13 am

Nisam gledao prvo poluvreme ali ono sto sam video u drugom je tragedija,mislio sam da je Gavrilovic kvalitetniji ali definitivno sam zanemario cinjenicu da je dugo radio sa Kurtinaitisom :D

Posto nisam gledao 1/2 postavljam pitanje sta je to Perper lose uradio pa da ne igra u 2/2 u situaciji gde ekipa ne vidi kos????Svega par min,prosto neverovatno....i uvodi ga na 2min do kraja da odigra garbage time :lol:

Takodje ne verujem koliko lose zavrsava oko obruca L. Brown :shok:

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Fri Oct 25, 2019. 10:23 am

Čekićar wrote:
Fri Oct 25, 2019. 10:13 am
Nisam gledao prvo poluvreme ali ono sto sam video u drugom je tragedija,mislio sam da je Gavrilovic kvalitetniji ali definitivno sam zanemario cinjenicu da je dugo radio sa Kurtinaitisom :D

Posto nisam gledao 1/2 postavljam pitanje sta je to Perper lose uradio pa da ne igra u 2/2 u situaciji gde ekipa ne vidi kos????Svega par min,prosto neverovatno....i uvodi ga na 2min do kraja da odigra garbage time :lol:

Udvajao ga Kari na low postu, a u napadu ga provlačio kroz blokove.
to die by your side is such a heavenly way to die

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 25, 2019. 11:58 am

Misa Baksuz wrote:
Fri Oct 25, 2019. 10:23 am
Čekićar wrote:
Fri Oct 25, 2019. 10:13 am

Udvajao ga Kari na low postu, a u napadu ga provlačio kroz blokove.
:good:

Kari stari lisac :D

Admiral

Post by Admiral » Fri Oct 25, 2019. 1:11 pm

Barsa je igrala sa Abrinesom koji ćoškari i Smitsom cak i na tri u 2/2 tako da to sto si napisao nije opravdanje za malo minuta Stratosa.

Izlaznim kretnjama su pre svega napadali Oja jer ne moze da preuzme/uspori izlazak posle poslednje blokade.

Ako je ovo sinoc dovoljno za trenera.... Kako li izgledaju ovi kandidati koji nisu za to mesto.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Borca

Post by Borca » Fri Oct 25, 2019. 5:10 pm

Sto se tice Gavrilovica i njegove (barem po forumima) kandidature za mesto prvog trenera pitanje je zasto je covek toliko godina pomocni trener, tu funkciju je obavljao i na najvisem nivou u Evropi (EL) dugi niz godina ali kao glavni se nigde nije oprobao.

Mozda coveku odgovara posao sa manjim pritiskom (kao npr. Milojevicu u Megi iako je tamo glavni trener, pa mu je najveci cilj da ode i bude pomocni u NBA), jednostavno neko ne zeli da izlazi iz komforne zone, posebno ako je za istu lepo placen (sto verujem da je slucaj sa pomocnim trenerima u EL klubovima, o NBA da ne govorimo).

Gavrilovic mi odaje utisak da je zadovoljan svojom karijerom pomocnog trenera do sada, moze da uskoci po neku utakmicu kao zamena kad je prvi trener odsutan opravdano (ili je otisao/otpusten kao sada kod nas), ali za nesto vise nisam siguran.

MMM

Post by MMM » Fri Oct 25, 2019. 5:18 pm

Meč sa Megom u Železniku, bez karata u slobodnoj prodaji jer je prodato 4 500 sezonskih.

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Oct 25, 2019. 8:38 pm

Sto se ne igra u pioniru?

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 27, 2019. 6:55 pm

Pobeda CZ protiv Mege.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Pavlaka

Post by Pavlaka » Tue Oct 29, 2019. 9:28 am

Danas očekujem dobar meč, Anadolu Efes igra atraktivno i nešto mekanije, ali videćemo koliko Zvezda može.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Oct 29, 2019. 11:03 am

Po svoj logici trebalo bi da bude laka pobeda Efesa, ali Zvezda je skroz nepredvidiva.

U oba dosadašnja gostovanja slabije su igrali prvo poluvreme, mišljenja sam da su upravo u tom delu gubili mečeve.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Sezione

Post by Sezione » Tue Oct 29, 2019. 11:59 am

Jel se zna nesto oko novog trenera? Paskval?

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Oct 29, 2019. 1:36 pm

Sezione wrote:
Tue Oct 29, 2019. 11:59 am
Jel se zna nesto oko novog trenera? Paskval?
Navodno iz nekih novinarskih izvora je Paskval na korak od CZ, isto tako ni FC3 nece jos dugo biti u klubu. Ne planiraju se silbovanja trenutno.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Oct 29, 2019. 8:20 pm

Vratila se Zvezda iz dvocifrenog zaostatka, ali drugi nalet nisu mogli da odbiju.

Kraj 85:70.

Sledeći meč je u četvrtak u 19:00 protiv Himkija.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

delboy

Post by delboy » Tue Oct 29, 2019. 8:22 pm

Loša Zvezda, mnogo gluposti grešaka, očajno otvaranje utakmice. U jednom delu su igrali dobru odbranu ali cim se Efes uozbiljio to je bilo to

Post Reply