KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: KK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Wed Jul 14, 2021. 9:55 pm

Nemanjic wrote:
Wed Jul 14, 2021. 7:23 pm
CikaZika wrote:
Tue Jul 13, 2021. 10:37 pm
Pa valjda se i Zeljko pita hoce li da radi sa Zagorcem 😄

Meni Zeljko da kaze da me ne zeli, ustao bih i pozrsdvio se i to je to...
Imas info da ga Zeljko ne zeli? :-)
Da li ga bilo ko hoce, ko ga je skoro gledao? 😂

Na stranu sto ga ovako volim i gotivim, ali definitivno nije sam sa sobom. Nazalost, to moram da kazem, ruzno je, ali tako deluje.

Da li nije zadovoljan svojim zivotom, nema samopouzdanja ili je pak Misko previse uticao na njega ne znam, ali definitivno sada Partizanu ne moze da pomogne, ali nazalost izgleda ni sebi.

Problem za nas je sto ima jos 2 godine ugovora...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

bata mare

Post by bata mare » Wed Jul 14, 2021. 9:56 pm

Batica ubica wrote:
Wed Jul 14, 2021. 7:36 pm
Ako ide Mozli jako bih voleo da vidim Tejlora Smita iz Mornara kao drugog centra.
Ja bih jednog drugog centra iz Mornara, a nije Đani. Pominjao se prošle godine :roll: Od tih skraćenih je zanimljiv Chris Horton iz Francuske, iako ove sezone nije bio impresivan kao prošle godine pre Kovilja 19.

Koja je fora sa Jankelom? Kakav mu je bre to ugovor kad nikako ne mogu da mu nabiju nogu u guzicu? Do kad on uopšte ima ugovor, dok se ne završi "Mala nevesta"? Ili se predomislio, pa ipak želi da igra za Željka?

Veseli Mega blizanci mogu da ostanu ako tatica pošalje Petruševa u Partizan. U suprotnom, neka se teraju i oni i zalizano goveče.
Last edited by bata mare on Wed Jul 14, 2021. 9:57 pm, edited 1 time in total.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Jul 14, 2021. 9:57 pm

Asterix wrote:
Wed Jul 14, 2021. 8:36 pm
Znaci nikad se necemo otarasiti Stefana :D pa na koliko je on to godina potpisao ugovor :D
Jos ovu sezonu. Ali, valjda ce se nekako uvaljati negde, ipak ima CV bar neki 😂

Asterix

Post by Asterix » Wed Jul 14, 2021. 9:58 pm

CikaZika wrote:
Wed Jul 14, 2021. 9:57 pm
Asterix wrote:
Wed Jul 14, 2021. 8:36 pm
Znaci nikad se necemo otarasiti Stefana :D pa na koliko je on to godina potpisao ugovor :D
Jos ovu sezonu. Ali, valjda ce se nekako uvaljati negde, ipak ima CV bar neki 😂
Pisalo se da ce u Paok... Ja sam mislio da je potpisao za njih..

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Jul 14, 2021. 9:59 pm

bata mare wrote:
Wed Jul 14, 2021. 9:56 pm
Batica ubica wrote:
Wed Jul 14, 2021. 7:36 pm
Ako ide Mozli jako bih voleo da vidim Tejlora Smita iz Mornara kao drugog centra.
Ja bih jednog drugog centra iz Mornara, a nije Đani. Pominjao se prošle godine :roll: Od tih skraćenih je zanimljiv Chris Horton iz Francuske, iako ove sezone nije bio impresivan kao prošle godine pre Kovilja 19.

Koja je fora sa Jankelom? Kakav mu je bre to ugovor kad nikako ne mogu da mu nabiju nogu u guzicu? Do kad on uopšte ima ugovor, dok se ne završi "Mala nevesta"? Ili se predomislio, pa ipak želi da igra za Željka?

Veseli Mega blizanci mogu da ostanu ako tatica pošalje Petruševa u Partizan. U suprotnom, neka se teraju i oni i zalizano goveče.
Zasto mislis da vec ne nudi Petruseva i zasto mislis da bi ga neko zeleo u KKP? 😂

Meni on deluje kao gotov igrac, tj. da se tu krive Drine ne mogu ispraviti... Pored odbrane koja je kriminal, karakter vrlo upitan. Da se pitam 50-50 bih ga potpisao, a opet da se potpise, samo ako ce Zoc da mu promeni navike i ponasanje i od njega napravi igraca.

Samo bojim se da bi dzabe gubili vreme, a nesto se ni njemu ne postaje igrac cini mi se, nego gleda kako sto pre u NBA.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jul 14, 2021. 10:13 pm

Nudi a? :D
Pa ako neko moze, Zelimir moze
Ili Dule, ali to je druga tema..
Meni se njegov karakter svidja, taj sportski bezobrazluk gotivim kod igraca..
Ne da lik na sebe, i to mi je ok
Nije prljav, ne udara na kvarno i sl

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 14, 2021. 11:32 pm

Bice promena sastava u narednih par dana, stay tuned....
non mollare mai

drmisa

Post by drmisa » Thu Jul 15, 2021. 12:12 am

daj neki info :D
koliko dobrih odlazaka moze da se ocekuje :D

petruseva bih uzeo odmah da se ja pitam

Stomatologog

Post by Stomatologog » Thu Jul 15, 2021. 12:59 am

Samo ne znam kako Zeljko vidi Avramovica ?Kao bek ap plejmejkera ili kao nekog sekundarnog kreatora na beku , pa je kontra njega kao cisti suter i individualac doveden Panter.U ovoj drugoj situaciji mislim da ce se trazit neki bek skloniji defanzivi i da gledaju opciju da sklone Pejdza u suprotnom ako se Avramovic planira kao neka bek ap opcija na jedinici onda mi je logicno da Markus ostane i da se dovede jos jedan igrac na toj poziciji .
Prednost jos jedna mu je sto ima srpski pasos.
Takodje mozda i Trifunovica planiraju kao neku trecu opciju na jedinici ne vidim mu mjesto na krilu nikako na dvojci jos manje.
Rade prije Dangubica uvijek da makar jednog Partizanovca imamo u rosteru.I uz njega ovog Litvanca koji nekad moze i na 4 mislim da bi nam lego neki ball hendler dobar na krilu neko poput Kruna Simona.
Petrusev samo kao bek ap cetvorka i na nekih 10min u bitnijim utakmicama dok bi na manjim dobijao vecu minutazu.Moze i kao treca opcija na petici mada ne vjerujem da bi Misko to prihvatio zato se i ostavlja Miletic.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Jul 15, 2021. 9:29 am

White Mamba wrote:
Wed Jul 14, 2021. 10:13 pm
Nudi a? :D
Pa ako neko moze, Zelimir moze
Ili Dule, ali to je druga tema..
Meni se njegov karakter svidja, taj sportski bezobrazluk gotivim kod igraca..
Ne da lik na sebe, i to mi je ok
Nije prljav, ne udara na kvarno i sl
Pa ne znam, jedno je sportski bezobrazluk, a drugo da se tako generalno ponasa. Naravno da mu to treba, ali ovo nije plod samo sportskog bezobrazluka.

Za njega bi najbolje bilo rad sa Zeljko bar 2 godine, ali bojim se da mu je samo NBA bitan, a tamo ce jako brzo propasti, bar neko moje misljenje...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 15, 2021. 9:49 am

@Новица

Мислим да је време да почнеш да желиш ЕЛ играче или оне који имају јак успон неопходан за ЕЛ. 😁

@Петрушев

Он би играчки био бомба... Не сумњам да би Обрадовић излечио све те клиначке болести.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Jul 15, 2021. 10:17 am

Ma decko je ozbiljan potencijal i kod ozbiljnog trenera te neke decije bolesti padaju u vodu.

Oko tog nekog ljudskog karaktera se ne slazem sa CikaZikom,mislim da to ne bi bio problem uopste.Ali sa drugim delom se bas slazem,on je nesto slicno kao Jokic,vidi sebe u NBA i to mu je izgleda jedini cilj.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Jul 15, 2021. 10:24 am

Nemanjic wrote:
Thu Jul 15, 2021. 10:17 am
Ma decko je ozbiljan potencijal i kod ozbiljnog trenera te neke decije bolesti padaju u vodu.

Oko tog nekog ljudskog karaktera se ne slazem sa CikaZikom,mislim da to ne bi bio problem uopste.Ali sa drugim delom se bas slazem,on je nesto slicno kao Jokic,vidi sebe u NBA i to mu je izgleda jedini cilj.
Na sve to je jako uzasan defanzivac. Doduse kako Zeljko kaze tako ce i biti, i ako on njega vidi kako treba to je to.

Sto se Avramovica tice, mislim da je Irr to dobro rekao, levoruk igrac je mozda presudno. Zeljko obozava levoruke igrace. 😄

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Jul 15, 2021. 10:57 am

@Ser Zile
Na sta mislis, kad kazes, generalno je problem bezobrazluk?
Propustam nesto?
Ono sto sam video, cackanje sa Ridom, gurkanje sa Radetom, kurcenje kad zavrsi pod faulom i sl mi ne smeta
Hocu da kazem, nije to level Kalinica koji provocira 90% vremena na terenu..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 15, 2021. 11:38 am

Tajler Darden wrote:
Thu Jul 15, 2021. 9:49 am
@Новица

Мислим да је време да почнеш да желиш ЕЛ играче или оне који имају јак успон неопходан за ЕЛ. 😁
Trebaće vremena, nisam još navikao na EL igrače kod nas :D
Ja sam još uvek u vremenu kad su pojačanja bili Batica Milutinović, Đoko Šalić, Boža Đumić, Frenk Robinson, Kvami Von i Samardo Samjuels :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Locked