KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Uh kako bih voleo da samo osvajač Abe ide sledeće godine u El a da pritom to ne budemo mi, previše smo krvarili za El da se ovako ponašamo u domaćoj ligi koja ti jedina garantuje to mesto.
Ne zaslužujemo ništa bolje.
Ali Ostoja koji pušta info. o igraču dok traje utakmicu koju pritom gubimo.....
Ne zaslužujemo ništa bolje.
Ali Ostoja koji pušta info. o igraču dok traje utakmicu koju pritom gubimo.....
Kaminsky se mora otjerati, to je prioritet sad.
Drugi prioritet je gasenje pbg newsa.
Drugi prioritet je gasenje pbg newsa.
- Batica ubica
Što se tiče današnje utakmice dovoljno je reći da od početka do kraja utakmice nismo vodili nijednom. Potpuna kontrola utakmice od strane Zadra i zaslužena pobeda. Božić nas je rasturio, kao da je igrao Lebron a ne Luka Božić. Još jednom Luka Božić >>> Jaramaz, mogu da ga krste kako hoće Božič je u ovoj ekipi plejmejker i glavni pokretač svega. Ponovo, ne kažem da bi bio rešenje naših problema i da bi kod nas pravio ovoliku razliku ali bi bio sigurno učinkovitiji od Jaramaza a za manje para.
Ista priča kao i prethodna 3 poraza, loš ulazak u utakmicu a na drugoj strani nabrijan protivnik spreman da ujeda pogotovo u odbrani. Opet, ako izađeš bez zalaganja, fokusa i stava koliko god da si jači od protivnika nećeš dobiti utakmicu. Retko koja ekipa se palila na dugme u istoriji sporta. Razumem da je bilo duplo kolo i da su iscrpljeni ali imali su skoro cela 3 dana za odmor.
Kad smo stegli odbranu u 3/4 i prišli na -6 dva napada zaredom Vukčević uzima neke šuteve... U vreme kad se rešava utakmica.
Ista priča kao i prethodna 3 poraza, loš ulazak u utakmicu a na drugoj strani nabrijan protivnik spreman da ujeda pogotovo u odbrani. Opet, ako izađeš bez zalaganja, fokusa i stava koliko god da si jači od protivnika nećeš dobiti utakmicu. Retko koja ekipa se palila na dugme u istoriji sporta. Razumem da je bilo duplo kolo i da su iscrpljeni ali imali su skoro cela 3 dana za odmor.
Kad smo stegli odbranu u 3/4 i prišli na -6 dva napada zaredom Vukčević uzima neke šuteve... U vreme kad se rešava utakmica.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Preko koga će nam onda Ostoja puštati priče kako je Brnabin ujka dobar za FKP?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jako losa energija cele ekipe. Razbili su nas na energiju.
Ranije su nas u ovakvim mecevima cupala ludila Pantera i Nanelija, a ovog puta je dosao na naplatu njihov umor i to sto se mnogo trose na lopti, dok je sa druge strane naravno uvek najnapaljenija ekipa. Kao svaka druga kada igra protiv Partizana, ubedljivo najboljeg i najprestiznijeg kluba na ovim prostorima, svi budu na 200 posto.
Samo skandiranje cele hale i ovog puta govori o tome, da je manjim klubovima najbitnije u celoj sezoni da pobede samo Partizan/da Partizan izgubi bas od njih. To jos uvek nismo primili k' znanju.
I ovaj raspored da posle duplih kola cesto idemo na nezgodno gostovanje, dok recimo Cz uvek ima laganu tekmu kuci, mi je cudan i valjalo bi neko u klubu da obrati paznju na to.
Kaminski ce nam biti ozbiljan problem ako mu Zeljko bude "verovao" previse.
Nadam se da su PJ i Smajli ok. Nisam ispratio sto Ponjitka nije igrao...on je jedini koji je iole mogao cuvati Bozica...
Dobrodoslica Smitu.
Sad ce minutaza Jaretu biti minimalna, sto je jako bitno.
A sad jako bitna tekma.
Ranije su nas u ovakvim mecevima cupala ludila Pantera i Nanelija, a ovog puta je dosao na naplatu njihov umor i to sto se mnogo trose na lopti, dok je sa druge strane naravno uvek najnapaljenija ekipa. Kao svaka druga kada igra protiv Partizana, ubedljivo najboljeg i najprestiznijeg kluba na ovim prostorima, svi budu na 200 posto.
Samo skandiranje cele hale i ovog puta govori o tome, da je manjim klubovima najbitnije u celoj sezoni da pobede samo Partizan/da Partizan izgubi bas od njih. To jos uvek nismo primili k' znanju.
I ovaj raspored da posle duplih kola cesto idemo na nezgodno gostovanje, dok recimo Cz uvek ima laganu tekmu kuci, mi je cudan i valjalo bi neko u klubu da obrati paznju na to.
Kaminski ce nam biti ozbiljan problem ako mu Zeljko bude "verovao" previse.
Nadam se da su PJ i Smajli ok. Nisam ispratio sto Ponjitka nije igrao...on je jedini koji je iole mogao cuvati Bozica...
Dobrodoslica Smitu.
Sad ce minutaza Jaretu biti minimalna, sto je jako bitno.
A sad jako bitna tekma.
- Batica ubica
@Čele
Šta možemo da očekujemo od Smita?
Šta možemo da očekujemo od Smita?
Pre svega dobru,raznovrsnu odbranu sa posebnim akcentom na odbrani na lopti...Mislim da ce nam pomoci jer je timski igrac,koji nema problem sa tim da uopste ne sutira,voli da doda,igrac koji ne pravi sranja-kao i Poni,timski igraci koji su podredjeni kolektivu i koji pristaju na svaku ulogu,takvi su jako tesko stetni po tim...A svakako moze i da isporuci ako mu se ostavi prostora a pored Puntera ce sigurno imati vise prostora nego sto je navikao...
Poslednji put kad smo imali hrvata bili smo prvaci evrope
Edit:Luka Bozic nas je demolirao,koliko mocno telo ima za poziciju 3,jak je kao crna zemlja....2m,100kg cistog misica
- Batica ubica
Ostaće misterija kako nije otišao u neki EK tim recimo, nego je ostao u Zadru za verovatno mizeran novac.Čekićar wrote: ↑Mon Dec 25, 2023. 11:22 amPre svega dobru,raznovrsnu odbranu sa posebnim akcentom na odbrani na lopti...Mislim da ce nam pomoci jer je timski igrac,koji nema problem sa tim da uopste ne sutira,voli da doda,igrac koji ne pravi sranja-kao i Poni,timski igraci koji su podredjeni kolektivu i koji pristaju na svaku ulogu,takvi su jako tesko stetni po tim...A svakako moze i da isporuci ako mu se ostavi prostora a pored Puntera ce sigurno imati vise prostora nego sto je navikao...
Edit:Luka Bozic nas je demolirao,koliko mocno telo ima za poziciju 3,jak je kao crna zemlja....2m,100kg cistog misica
- Irriducibili
Ostao je za 10k mesečno, što su u Zadru naveli da im je strašan udarac na budzet, ali eto....
Cenim da nema ni teoretske šanse da ne ode posle ove sezone, videcemo kako ce se snaci u ulozi epizodiste
Inače izuzetno ga cenim, primer mladima šta se krvavim radom može postici iako nisi decenijski talenat. Izmedju ostalog, sa jezivom mehanikom je svoj šut doveo do vrlo pristojnih %. U Zadru, manje više prepušten sam sebi. Šta je radio Jaramaz godinama u EL, okružen brdom trenera?
Cenim da nema ni teoretske šanse da ne ode posle ove sezone, videcemo kako ce se snaci u ulozi epizodiste
Inače izuzetno ga cenim, primer mladima šta se krvavim radom može postici iako nisi decenijski talenat. Izmedju ostalog, sa jezivom mehanikom je svoj šut doveo do vrlo pristojnih %. U Zadru, manje više prepušten sam sebi. Šta je radio Jaramaz godinama u EL, okružen brdom trenera?
non mollare mai
Imao je on izlet u EC timu u Podgorici,neslavno se zavrsilo,angazman posle kojeg pravi pauzu,cak razmislja i da ostavi kosarku i onda mu Jusup ozivljava karijeru u Sirokom u ABA2 pa zajedno prelaze u Zadar,ostalo je istorija...Batica ubica wrote: ↑Mon Dec 25, 2023. 12:02 pmOstaće misterija kako nije otišao u neki EK tim recimo, nego je ostao u Zadru za verovatno mizeran novac.Čekićar wrote: ↑Mon Dec 25, 2023. 11:22 amPre svega dobru,raznovrsnu odbranu sa posebnim akcentom na odbrani na lopti...Mislim da ce nam pomoci jer je timski igrac,koji nema problem sa tim da uopste ne sutira,voli da doda,igrac koji ne pravi sranja-kao i Poni,timski igraci koji su podredjeni kolektivu i koji pristaju na svaku ulogu,takvi su jako tesko stetni po tim...A svakako moze i da isporuci ako mu se ostavi prostora a pored Puntera ce sigurno imati vise prostora nego sto je navikao...
Iako ga takodje bas cenim zbog svega sto je Irr naveo ali nisam siguran da moze biti faktor na visem nivou iz razloga sto nema sta da ponudi kao epizodista,kada se ne igra kroz njega...Procenti suta za 3 koje ima takodje nisu relevantni kada je recimo angazman u KKP u pitanju jer kad igra 40min kao u Zadru i ima svu slobodu ovog sveta samopouzdanje je do neba,medjutim kada igra 15-20 minuta ne moze u bazen da ubaci izvan linije za 3pts..
S druge strane Zeljko ima ozbiljan napadacki set low post+handoff tako da verujem da bi uspeo da ga iskoristi....Takodje pored low posta najveca snaga mu je coast to coast posle def skoka gde je bas mocan..Otvara odmah kontre bez da trazi nizeg igraca...dodatno ubrzava igru sto Zoc takodje voli.
Definitivno jedna jako teska odluka ali na kraju krajeva ove poraze u ABA ne bismo imali da smo njega doveli,sam bi ih izresavao...
Meni je žao što nije došao, jer bi doneo dosta toga u ABA, u EL već ne.. Kad se na to doda na šta liči Ponitka i da je Trifunović povređen, sigurno bi mogao da rastereti nosioce u ABA..
- Batica ubica
Kada se uzme u obzir da je 320k evra jeftiniji od Jaramaza a da donosi neuporedivo više... U ABA bi nam doneo dosta toga, u EL šta uradi uradi mada bi i tu pravio određenu razliku jer kako Čele reče Želimir zna da eksploatiše niske koji napadaju sa niskog posta, videli smo koliko je Dante donosio prošle sezone upravo sa niskog posta.
Kako sta je radio? Vidis da je momak nekom magijom nakon onakve epizode u Bajernu uspeo da sebi obezbedi odlican ugovor. Na osnovu cega nikom nije jasno.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 25, 2023. 1:57 pmOstao je za 10k mesečno, što su u Zadru naveli da im je strašan udarac na budzet, ali eto....
Samo sto je taj Bozic 4 puta jeftiniji od dotičnog.
Cinjenica je da smo Jaramaza preplatili, ali...Batica ubica wrote: ↑Mon Dec 25, 2023. 4:08 pmKada se uzme u obzir da je 320k evra jeftiniji od Jaramaza a da donosi neuporedivo više... U ABA bi nam doneo dosta toga, u EL šta uradi uradi mada bi i tu pravio određenu razliku jer kako Čele reče Želimir zna da eksploatiše niske koji napadaju sa niskog posta, videli smo koliko je Dante donosio prošle sezone upravo sa niskog posta.
Stvarno mislite da bi Bozic dosao kod nas za 100k?
Za vasu info, Bozic je ''imao poziv'', ali je trazio 3 ili 4 puta vise novca nego sto je imao/ima u Zadru. Mislim da se u tom momentu i odustalo.
- Irriducibili
Nisu pare bile problem, tu bi se dogovor postigao. On nije mogao da prelomi, da prevazidje sopstvena preispitivanja. Od toga kako bi se snašao na najvišem nivou, pa zaključno sa reakcijom Zadrana. Nije to lak korak, dobro znam kroz šta je Ivo Nakic svojevremeno prošao, pritom je iz Rijeke, koja je u odnosu na Zadar pojam liberalnosti. Bježigrad i danas živi svoje komplekse
non mollare mai