KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Houdini

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Houdini » Tue Oct 13, 2020. 1:07 pm

Jajarenje je ono što se dešava u fudbalu, gde ti bez problema možeš da daš i pola miliona dobrom proverenom treneru, a da to ne osetiš.. U košarci su to već velike pare, a ne smeš da pogrešiš.. A pitanje je koliki su gubici za vreme ove krize i ima li tih para..

Konkretno ko bi bio tvoj izbor?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Oct 13, 2020. 5:30 pm

Ovde nije tema FKP i nesoj koji je njime ovladao, nema ni mesta paraleli iz više razloga

Dužnost predsednika KKP je da obezbedi novac, inače bi na tom mestu mogao biti i ti. Ukoliko nije u mogucnosti, paljba. Trener koji ti je doneo uspeh se morao zadržati, ili mu se pronaci zamena sličnog nivoa. Ako si bolid dao početniku, tvoja je odgovornost ako se on slupa
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Tue Oct 13, 2020. 9:18 pm

Scepanovic > Obradovic

jupol

Post by jupol » Wed Oct 14, 2020. 12:16 am

Rekao bih da je i korona dosta uticala i na Trinkijerijev odlazak i na izbor Scepanovica... Prvi je u situaciji kada se ne zna sta ce biti sa kosarkom i uopste sa javnim zdravljem, izabrao uredjenije i stabilnije okruzenje za sebe i porodicu. Ono sto se desava u KKP ne mora da znaci ni da je bio glavni razlog. Prekinuta i ponistena sezona, igraci razocarani, pandemija, blokade granica, sve i da je sve ostalo u klubu bilo perfektno, mnogi bi se odlucili za odlazak... Nije Trinkijeri Partizanovo dete niti je rodjen ovde pa da bude nesto vezan, a biti u Nemackoj ili u Srbiji u toku globalnog sranja, mislim da je svima jasno da je neuporedivo.

Tako isto je bilo pitanje i izbora novog trenera. Jeste u neku ruku jajarenje, ali isto tako moze da se desi da se sezona opet prekine za koju nedelju... A nama na klupi npr. Mitrovic, ili Poceko... sta ti vredi... I pitanje je zbog sranja sa koronom koliko si vise morao da platis da bi se neko odlucio da dodje...

U svakom slucaju, nama nije poenta jedna sezona u kojoj cemo npr. izboriti ucesce u EL pa se posle raspasti... Bitno nam je da guramo napred...

Ja pizdim najvise zbog Scepanovicevog odnosa sa igracima i tumbanja igre, kako toliko mozga nemas da ukapiras da imas nesto sto je funkcionisalo, plus ogromna vecina navijaca je podrzavala i taj sistem i takvu igru, samo pokusaj da to odrzis... Igracima su smanjene plate, pokusaj i to da razumes.... Pokusaj i da razumes da je pitanje sta ce uopste biti sa sezonom... Mi smo i prosle godine imali poraz od Venecije i poraze od Primorske i Cedevite, ali nisu se igraci pickarali sa trenerom... Vazno je sacuvati timski duh koji smo imali, nesto sto ce nam ostati i za naredne sezone, a ne sve razjebati...

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Oct 14, 2020. 7:12 am

jupol wrote:
Wed Oct 14, 2020. 12:16 am
Rekao bih da je i korona dosta uticala i na Trinkijerijev odlazak i na izbor Scepanovica... Prvi je u situaciji kada se ne zna sta ce biti sa kosarkom i uopste sa javnim zdravljem, izabrao uredjenije i stabilnije okruzenje za sebe i porodicu. Ono sto se desava u KKP ne mora da znaci ni da je bio glavni razlog. Prekinuta i ponistena sezona, igraci razocarani, pandemija, blokade granica, sve i da je sve ostalo u klubu bilo perfektno, mnogi bi se odlucili za odlazak... Nije Trinkijeri Partizanovo dete niti je rodjen ovde pa da bude nesto vezan, a biti u Nemackoj ili u Srbiji u toku globalnog sranja, mislim da je svima jasno da je neuporedivo.

Tako isto je bilo pitanje i izbora novog trenera. Jeste u neku ruku jajarenje, ali isto tako moze da se desi da se sezona opet prekine za koju nedelju... A nama na klupi npr. Mitrovic, ili Poceko... sta ti vredi... I pitanje je zbog sranja sa koronom koliko si vise morao da platis da bi se neko odlucio da dodje...

U svakom slucaju, nama nije poenta jedna sezona u kojoj cemo npr. izboriti ucesce u EL pa se posle raspasti... Bitno nam je da guramo napred...

Ja pizdim najvise zbog Scepanovicevog odnosa sa igracima i tumbanja igre, kako toliko mozga nemas da ukapiras da imas nesto sto je funkcionisalo, plus ogromna vecina navijaca je podrzavala i taj sistem i takvu igru, samo pokusaj da to odrzis... Igracima su smanjene plate, pokusaj i to da razumes.... Pokusaj i da razumes da je pitanje sta ce uopste biti sa sezonom... Mi smo i prosle godine imali poraz od Venecije i poraze od Primorske i Cedevite, ali nisu se igraci pickarali sa trenerom... Vazno je sacuvati timski duh koji smo imali, nesto sto ce nam ostati i za naredne sezone, a ne sve razjebati...
E tu dolazimo do autoriteta trenera,do toga da igraci mozda vide da Scepa trenutno nema znanja da vodi ovu ekipu,jednostavno nema poverenja na relaciji igraci-trener.Naravno da je bilo poraza i na startu prosle sezone,ali se verovalo u ono sto se radi.

Asterix

Post by Asterix » Wed Oct 14, 2020. 9:40 am

Prosla sezna i ova ne mogu da se porede, prvo pripreme su odradjene fenomenalno 2 puta razbijena Darusafaka EK ekipa po 20 razlike cini mi se, onda osvojen onaj turnir razbijen Mornar, pobijedili i Fener istina nekompletan ali dovoljno jak, pobijedili Makabi koji je bio skoro u ful sastavu, i neku EK ekipu 40 razlike znaci momci su pucali od samopuzdanja zavrsili jake pripreme sa odlicnim sparing partnerima, onda je slijedio onaj superkup dje smo se bukvalno prosetali i uzeli prvi trofej, vidjelo se da je ta ekipa osudjena na uspjeh... Imali smo trenera koji je bio lider kao sto kazete kojem su igraci vjerovali i koji je bio autoritet i potkovan velikim znanjem.... Naravno da se desila Primorska i Cedevita ali se vrhunski startovalo u Evrokup do tada smo bili neporazeni u Evrokupu bilo je 2;2 ali onda su momci samo rasli....
Ove sezone smo se zakopali da kazm na 3 pozicije 1, 3, 5 + ludi Foca umjesto Birce koji je vise doprinosio.... ova pauza od 7 mjeseci Mozl koji dolazi sa viskom kilograma, Scepo za trenera a pripreme sa Slogom,Borcem,Mornarom, Kluzom... I desi se Borac, Badalona i trojka Danila Nikolica... Mi realno ako cemo da ostavimo Scepa za trenera moramo dovesti jednog ozbiljnog igraca na 2/3 koji ce da pravi razliku i da bude lider ove ekipe, sve je lijepo sto neko iskoci ali mi lidera u treneru nemamo, igraci nemaju samopouzdanje kao prosle sezone treba neko ko moze da izmisli poene kada svi stanu, jesmo prenatrpani spolja ali jbg skloni dvojicu od Dangubic/Angola/Trifa nazalost je tako ili smijeni trenera ali opet ce biti potreban taj jedan koji pravi razliku i koji moze da finisira utakmicu...

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 14, 2020. 1:17 pm

Ocekujem rutinsku pobedu zelenih

Jamar Smith je u strasnoj suterskoj formi,bice zanimljivo videti kako cemo ga braniti...

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 14, 2020. 1:18 pm

Sto se mene tice nije toliko bitno je li pobjeda ili poraz nocas, samo da se vidi neki napredak... i da se pogadjaju otvoreni sutevi za 3 i bacanja.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 14, 2020. 4:52 pm

Lično očekujem potop, ali opet, kvota na Uniks mi je nerealno velika.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 14, 2020. 5:11 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Oct 14, 2020. 4:52 pm
Lično očekujem potop, ali opet, kvota na Uniks mi je nerealno velika.
Zicer

Razumemo se😁

MMM

Post by MMM » Wed Oct 14, 2020. 7:46 pm

Ocajna igra i poraz 93-70.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 14, 2020. 8:03 pm

Vidi se danima šta sledi... Da vidimo hoće li sada neko odgovarati i zašto ne.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Wed Oct 14, 2020. 8:09 pm

Uzas...
Nema opisa igra protiv divljaka kao sto je Uniks. Ovo je dupli poraz.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Oct 14, 2020. 8:11 pm

Velika je sreća da smo oterali italijansku prevaru kojoj su asistenti vodili treninge, koja je htela za sve da se pita i koju niko u klubu, ni medju igračima nije mogao da gleda, a ostavili tog pomoćnika :lol:
Eno ga Italijan, razbio Albu i može do pobede u Tel Avivu, implementirao stil igre, našpanovao ekipu, izgleda tamo nema problem sa kafe kuvaricama, a i kobasice su bolje.

Kako sezona teče prislonička agenda vodjena po forumima se sve više ogoljava, pa postaje jasnija i onima koji je isprva nisu uočili.
Nama, koji smo je u startu detektovali postaje još pacovskija nego u ranim predsezonskim danima.
Da vas obavestim koji su dalji koraci, nakon fijaska:
Pacovsko pisanje o čuvenim "organizacionim pomacima", vraćanju dugova, ljubavi Ostoje prema klubu i novcu koji je izvadio iz svog novčanika i dao klubu.
Nemojte da padate na te otrcane fazone.
Nije Ostoja ništa svojevoljno dao klubu, instaliran je kao što se pomera čovečuljak u igri Ne ljuti se, čoveče, u pitanju je SNS pacov trećeg ešalona koji je postavljen u Partizan kako bi klub bio stavljen pod stabilnu kontrolu, kako bi se legalizovali blanko budzeti i trofeji Crvene zvezde, stvorio lažni balans izmedju odnosa države prema klubovima i maksimalno ponizio i Partizan i njegovi navijači, gde su svi stavljeni u jednu prostitutsku ulogu lizanja guzice sopstvenom silovatelju zarad privida stabilnosti, par solidnih igračića i nekog kupčića, možda i neke titule na 5, 6 ili 7 godina.

Davno, još 2015. sam pisao šta čeka klub nakon pasjeg teranja velikog Duška Vujoševića, nakon one lažne, izdajničke, sramotne Skupštine i jos sramnije, neljudske, podmukle, podle, izopačene kampanje koju su vodili razni "navijači" Partizana po forumima, zarad najnižih povlastica, a protiv čoveka koji je život i karijeru posvetio njihovom klubu i dao mu više nego bilo ko drugi.
To je najsramnija epizoda u istoriji Partizana i još dugo će se ispaštati zbog nje.
Partizan je dočekalo ono što sam tada pisao: ikebanizovanje, prostitucija, oduzimanje svakog dostojanstva i klubu i navijačima.
Navijači ko navijači, lako ih kupiš sa par solidnih Amera i dva-tri organizaciona pomaka. Velika većina bi za Evroligu i jak budzet prodala Duleta i sve njegove godine lično Vučiću.
Ili se to već desilo?
Navukao je klub prokletstvo i ovo je tek početak.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 14, 2020. 8:24 pm

Krece li licitacija trenera?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked