KK Crvena zvezda - transferi
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda - transferi
Neki Italijan piše da je Milano zainteresovan za L. Brauna. Ne znam koliko je pouzdan.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Jeste i nisu jedini, kaze Tegi pola EL ga zeli.
Milan Tomic moze biti vrhunski GM, iskopao je Brauna, Berona, Fajea, za Peperoglua, Derika, Gista i Reglanda je po meni imao dobru ideju.
S parama kojima raspolaze odlican posao, po meni mnogo bolje nego Radonjic i Trinkijeri.
Milan Tomic moze biti vrhunski GM, iskopao je Brauna, Berona, Fajea, za Peperoglua, Derika, Gista i Reglanda je po meni imao dobru ideju.
S parama kojima raspolaze odlican posao, po meni mnogo bolje nego Radonjic i Trinkijeri.
Pa Lorenco i Derik Braun, Perperoglu,Gist,Regland nisu iskopani to su ozbiljni igraci sa dobbrim karijerama...FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 1:56 amJeste i nisu jedini, kaze Tegi pola EL ga zeli.
Lorenco jeste, on nikad nije igrao u Evropi, bio je na tacni svima a niko ga nije skupio, cak mu je plata pristojna, 320k evra. Ako se secam pisano je za Voldena da ima 240k a razlika u kvalitetu je ogromna.Asterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 2:05 amPa Lorenco i Derik Braun, Perperoglu,Gist,Regland nisu iskopani to su ozbiljni igraci sa dobbrim karijerama...FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 1:56 amJeste i nisu jedini, kaze Tegi pola EL ga zeli.
Lorenco i Beron su ispod radara igraci za EL a igraju odlicno.
Mislim da ce Zo u NBA nazad na leto a Beron u neki Oly, PAO, Himki bez ikakvih problema.
Ako je igrac koji ima trocifren broj meceva u NBA ispod radara onda ne znam sta da ti kazem iako je samo godinu ranije igrao u Torontu, secam se kada je Pekovic preuzeo Partizan on je igrao za Minesotu cini mi se ali se nedje kroz salu pricalo da on dolazi ali jednostavno Partizan nije imao sredstava za takvu akviziciju... Pa vi ga niste doveli tokom sezone da kazes da ga niko nije htio vec uoci sezone.. A vidis nisam znao ni da raspolazes sa informacijama o platama, znaci za 320 igra daj ne zajebavaj me svega ti, a za Voldena to jedino novinari mocarta ako su napisali, samo neka se dogovore je li evra ili dolara posto mijenjaju kako vjetar dune.FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:24 amLorenco jeste, on nikad nije igrao u Evropi, bio je na tacni svima a niko ga nije skupio, cak mu je plata pristojna, 320k evra. Ako se secam pisano je za Voldena da ima 240k a razlika u kvalitetu je ogromna.Asterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 2:05 amPa Lorenco i Derik Braun, Perperoglu,Gist,Regland nisu iskopani to su ozbiljni igraci sa dobbrim karijerama...FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 1:56 amJeste i nisu jedini, kaze Tegi pola EL ga zeli.
Lorenco i Beron su ispod radara igraci za EL a igraju odlicno.
Mislim da ce Zo u NBA nazad na leto a Beron u neki Oly, PAO, Himki bez ikakvih problema.
- Tajler Darden
Volden ima malo više od pomenute svote godišnje.
VPJTS
VPJTS
Pretera ga malo.
Tri cetiri dobre utakmice Lorenca, Volden igra solidno za sada svaki mec, racionalno, pritom ovaj prvi neretko ima 5-6 TO po utakmici i ovaj tim Zvezde mu dozvoljava da solira do mile volje i nabija statistiku, sto opet ne znaci da nije bolji igrac od Voldena i ja mislim da jeste, ali se preteruje malo vise.
Tri cetiri dobre utakmice Lorenca, Volden igra solidno za sada svaki mec, racionalno, pritom ovaj prvi neretko ima 5-6 TO po utakmici i ovaj tim Zvezde mu dozvoljava da solira do mile volje i nabija statistiku, sto opet ne znaci da nije bolji igrac od Voldena i ja mislim da jeste, ali se preteruje malo vise.
Moroni dovode Stimca, hahahaha
Tony Wroten iz Anvila je navodno opicija.
- Tajler Darden
Navodno će Punter iz Olimpijakosa u CZ.
VPJTS
VPJTS
Duop Reath se definitivno planira kao deo Cz u novoj sezoni, ne znam da li je već bilo negde. To je dobar transfer, Reath može sve i dosta je polivalentan. Čujem da Obradović traži još 1 big name pojačanje, nije zadovoljan samom osnovom tima do kraja...
Pa prica se po raznim forumima da traze nekog u spoljnoj liniji (konkretnije plejmejkera), ne znam da li i ti imas takvu informaciju ili samo da je "ime" bez obzira na poziciju.
Nisam pitao, pišem kad saznam. Čuo sam samo da traži još jednog jakog igrača