KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Dobićemo zver u Smailagiću.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Na mene je najjaci utisak do sad ostavio on.Ovo sto je igrao bio je dosta konkretan,sto mi se svidja.
Mada,danas delujemo bolje generalno.Par lepih napada,ekstra pas,dosta je lepo izgledalo.
Mada,danas delujemo bolje generalno.Par lepih napada,ekstra pas,dosta je lepo izgledalo.
-
Hiro Onoda
Danasnji mec je dokaz da cemo zabisiti najvise od suta spolja.Protiv Cibone nismo za 3 mogli vola da ubodemo i izgubili a nocas smo dali stotku,sve ce nam zavisiti od suta.
Ako ti je to konstatacija, ti nista nisi vidio....Hiro Onoda wrote: ↑Fri Sep 03, 2021. 11:29 pmDanasnji mec je dokaz da cemo zabisiti najvise od suta spolja.Protiv Cibone nismo za 3 mogli vola da ubodemo i izgubili a nocas smo dali stotku,sve ce nam zavisiti od suta.
Najvece iznenadjenje za mene do sada je to sto Avram dosta toga vidi na terenu, nisam to ocekivao.
Madara sam gledao nesto u Izraelu, koncentracija u odbrani na bas niskom nivou, to ce biti jedan od prioriteta sa njim.
Madara sam gledao nesto u Izraelu, koncentracija u odbrani na bas niskom nivou, to ce biti jedan od prioriteta sa njim.
-
Hiro Onoda
Pa napisi sta nisam vidio.Asterix wrote: ↑Sat Sep 04, 2021. 1:15 amAko ti je to konstatacija, ti nista nisi vidio....Hiro Onoda wrote: ↑Fri Sep 03, 2021. 11:29 pmDanasnji mec je dokaz da cemo zabisiti najvise od suta spolja.Protiv Cibone nismo za 3 mogli vola da ubodemo i izgubili a nocas smo dali stotku,sve ce nam zavisiti od suta.
Kako smo zavisili od šuta spolja kada smo dobili prvo poluvreme sa lošijim šutem za tri od CedOli. Ubedljiva razlika u 1/2 je proizvod čiste brutalne odbrane.
To što je Zagor dao dve trojke za redom pa se odmah pomislilo da nas sere šut to je drugi par rukavica
To što je Zagor dao dve trojke za redom pa se odmah pomislilo da nas sere šut to je drugi par rukavica
-
Hiro Onoda
Sut za 3 nam je bio 14 od 30 nece bas biti da nas nije islo.Ovakva odbrana izgleda super sada ali bez centra ne vjerujem da se moze ovako izgurati sezona.
A kad bi ti pročitao šta dam ja napisao bilo bi super. U prvom poluvremenu šut je bio 4/15. pa smo ga ubedljivo dobili.
Mi smo juče pobedili zbog odbrane, manje izgubljenih lopti i odličnim rešenjima u napadu. Smailagić je pokidao što je automatski nateralo njih da skupljaju dole što je nama otvorilo mnogo otvorenih šuteva koje smo pogodili
Mi smo juče pobedili zbog odbrane, manje izgubljenih lopti i odličnim rešenjima u napadu. Smailagić je pokidao što je automatski nateralo njih da skupljaju dole što je nama otvorilo mnogo otvorenih šuteva koje smo pogodili
-
Hiro Onoda
Procitaj i ti sta sam ja napisao.
Ispada da nista nismo bili bolji protiv CO,nego nas je samo sut bolje sluzio,pa smo eto juce dobili.Juce smo imali mnogo manje izgubljenih lopti,samim tim i mnogo tecniji napad,mnogo vise izgradjenih pozicija za sut.A svakako da cemo tokom sezone zavisiti i od suta,uostalom kao i 99% ekipa,jbg ako ne mozes da ubacis,ne mozes ni da pobedis.Hiro Onoda wrote: ↑Fri Sep 03, 2021. 11:29 pmDanasnji mec je dokaz da cemo zabisiti najvise od suta spolja.Protiv Cibone nismo za 3 mogli vola da ubodemo i izgubili a nocas smo dali stotku,sve ce nam zavisiti od suta.
Kakva glupost, pa sve ekipe zavise od suta.
Samo sto ima jos milion stvari od kojih zavisi da li ces dolaziti do suteva i da li ces dolaziti do dobrih pozicija za sut.
Samo sto ima jos milion stvari od kojih zavisi da li ces dolaziti do suteva i da li ces dolaziti do dobrih pozicija za sut.
- Radena14th
Jedna od ključnih stvari što je Žocovim ekipama trademark je taj ekstra pas, da se traži slobodan igrač, dobar protok lopte, nećeš biti osuđen samo na individualni kvalitet nekog Pulena npr. ili na Zvezdin rukomet gde se fura igra na pivota ili se šutira sa 9 metara sa bekovskih pozicija (malo rukometnim rečnikom, ali znate o čemu govorim), ili na opštu havariju kao kod Barana. Dizaće se procenti, čemu panika, još je tu posla oko uigravaja.
Kakva panika, nema je kod mene uopste.