Košarkaška reprezentacija Srbije
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Košarkaška reprezentacija Srbije
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Pretanko,ne ocekujem nista,jbg nedostaju 4 clana petorke...1/4 neki plafon...
Jedinu sansu za dalje vidim ako Bogdan poludi....
Jedinu sansu za dalje vidim ako Bogdan poludi....
- Batica ubica
U srećno vreme Aleksa, oba Jovića, Petrušev, Ristić, Simanić čak i Dobrić ne bi mogli da priđu u 12. Dobra stvar što je grupa vrlo lagana, Južni Sudan Kina i Portoriko neće niko proći ispod 20. I grupa sa kojom se ukrštamo sem ako Italija nekim čudom ne bude prva.
Jedina dobra stvar ovako slabe ekipe je to što neće biti opuštanja i potcenjivanja protivnika jer nismo u situaciji da tako nešto radimo.
Jedina dobra stvar ovako slabe ekipe je to što neće biti opuštanja i potcenjivanja protivnika jer nismo u situaciji da tako nešto radimo.
Opet kad pogledas imamo odlican zreb i do polufinala ako izbegnemo USA u svakom mecu smo favoriti.
Sve ce se svesti na mec sa Italijom,ko izgubi ide na amere u 1/4 a nesto ne vidim zasto bismo u ovom sastavu bili favoriti vs Italija kad nas rokaju gde god stignu u poslednje vreme,sigurno da ce i u svakom narednom mecu imati ogromno samopouzdanje,ne bih se iznenadio da opet zatrpavaju za 3pts...
A ako i to prezivis i izbegnes USA ides na Litvaniju a po mom misljenju mi ni tu nismo favoriti u ovakvom sastavu gde imas 2 igraca da kazes da su suva klasa,svi ostali pre ocekujem da se raspadnu kad udare na tvrdo nego da budu neki x faktor...
Pa koliko onda Litvanija ima igraca da su suva klasa?Čekićar wrote: ↑Tue Aug 22, 2023. 4:30 pmSve ce se svesti na mec sa Italijom,ko izgubi ide na amere u 1/4 a nesto ne vidim zasto bismo u ovom sastavu bili favoriti vs Italija kad nas rokaju gde god stignu u poslednje vreme,sigurno da ce i u svakom narednom mecu imati ogromno samopouzdanje,ne bih se iznenadio da opet zatrpavaju za 3pts...
A ako i to prezivis i izbegnes USA ides na Litvaniju a po mom misljenju mi ni tu nismo favoriti u ovakvom sastavu gde imas 2 igraca da kazes da su suva klasa,svi ostali pre ocekujem da se raspadnu kad udare na tvrdo nego da budu neki x faktor...
Jednog al mislim da nam ne leze,da su dosta cvrsci i da ce nas prebiti...Videcemo uskoro kakva mi je bila procena...Nemanjic wrote: ↑Tue Aug 22, 2023. 9:18 pmPa koliko onda Litvanija ima igraca da su suva klasa?Čekićar wrote: ↑Tue Aug 22, 2023. 4:30 pmSve ce se svesti na mec sa Italijom,ko izgubi ide na amere u 1/4 a nesto ne vidim zasto bismo u ovom sastavu bili favoriti vs Italija kad nas rokaju gde god stignu u poslednje vreme,sigurno da ce i u svakom narednom mecu imati ogromno samopouzdanje,ne bih se iznenadio da opet zatrpavaju za 3pts...
Jedina mi je nada u ludila Bogdana od 30pts
Jos bih dodao da nemamo mesa za Valancijunasa...Eventualni problem sa penalima Milutinova znaci i game over vrlo verovatno...
Pa slazem se da nam ne leze,ne leze nam cak ni zabari,ali svakako imamo dobre sanse da dobijemo,ipak bi to bilo neko cetvrtfinale,samim tim je po meni to ok protivnik.
- Batica ubica
Odrađen i Portoriko, 2:0.
Drugo poluvreme je pravi pokazatelj šta se desi kad se igra bez fokusa i stava, sami smo sebe ubacili u problem. 50 dopuštenih poena u drugom poluvremenu, u prvom samo 27... Niko ovde neće skinuti gaće.
Drugo poluvreme je pravi pokazatelj šta se desi kad se igra bez fokusa i stava, sami smo sebe ubacili u problem. 50 dopuštenih poena u drugom poluvremenu, u prvom samo 27... Niko ovde neće skinuti gaće.
Meni se ne svidja ovo uopste...Previse skupljamo kada i nema potrebe i ostavljamo korner trice potpuno otvorene a imamo dole Milutinova preko kojeg se bas i ne polaze lako...Uvek bih se pre odlucio da midzet od 1,70 ide dole na Milutinova nego da skupim i ostavim korner...Aj da vidim kako ce midzet zavrsavati u kontinuitetu preko Milutina...
Vec vidim kako nas Italijani zatrpavaju tricama....a Srbi u fazonu auuu dokle ce da ih sere...
Vec vidim kako nas Italijani zatrpavaju tricama....a Srbi u fazonu auuu dokle ce da ih sere...
- Batica ubica
Braća udarala pik en pop ko da sutra ne postoji a mi branimo pik u dropu, svaki šut otvoren...Čekićar wrote: ↑Mon Aug 28, 2023. 4:00 pmMeni se ne svidja ovo uopste...Previse skupljamo kada i nema potrebe i ostavljamo korner trice potpuno otvorene a imamo dole Milutinova preko kojeg se bas i ne polaze lako...Uvek bih se pre odlucio da midzet od 1,70 ide dole na Milutinova nego da skupim i ostavim korner...Aj da vidim kako ce midzet zavrsavati u kontinuitetu preko Milutina...
Koliko je teško slušati Šarenca au...
- Irriducibili
- Batica ubica
Onda je to mrtva trka... Srki Radojević i Edin pa 5 mesta prazno. Ima Arena i onu dvojicu mlađih komentatora što prenose košarku isto su dobri.
- Batica ubica
Odrađen i Sudan, ovoga put bez opuštanja u 3/4 i laganih 33 razlike.
Ono što najviše upada u oči je odbrana linije za 3 koja je bila dosta loša i danas i protiv Portorika, i jedni i drugi su imali masu otvorenih trojki što protiv Italije a i protiv Taunsa neće biti baš poželjno.
Što se tiče napada ne bih delio preterano puno komplimenata jer su sve 3 reprezentacije žnj klase. Jeste lopta išla lepo danas ali videćemo više kad dođu prave utakmice.
Nikola Jović za sada igra dobro, ali i njega čekam da vidim protiv jačih ekipa. Za nas je ključno pitanje koliko će Stefan Jović moći protiv jačih.
Ono što najviše upada u oči je odbrana linije za 3 koja je bila dosta loša i danas i protiv Portorika, i jedni i drugi su imali masu otvorenih trojki što protiv Italije a i protiv Taunsa neće biti baš poželjno.
Što se tiče napada ne bih delio preterano puno komplimenata jer su sve 3 reprezentacije žnj klase. Jeste lopta išla lepo danas ali videćemo više kad dođu prave utakmice.
Nikola Jović za sada igra dobro, ali i njega čekam da vidim protiv jačih ekipa. Za nas je ključno pitanje koliko će Stefan Jović moći protiv jačih.
- Batica ubica
Opet loše branimo liniju za 3... 5/5 za 3, sve otvoreni šutevi. Dobro je što pored njihovog brutalnog a našeg lošeg šuta se i dalje nisu odvojili.