Da li se sprema nesto veliko u Njukaslu?
Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
The Special One na tribinima..
-
Dragan Mance
Sve me podseća na startni ogled sa Vilom. I tada je rezultat bio negativan za Pevce, tek ulaskom Eriksena sledi rapsodija i preokret. Očekujem nešto slično i protiv Njuke.
Opet ne razumem Poksovu logiku i ostavljanje Danca na klupi. Bez njega vezni red nema oštrine niti se napadači hrane loptama. Lamela nije taj tip niti znalac napraviti priliku saigračima.
Opet ne razumem Poksovu logiku i ostavljanje Danca na klupi. Bez njega vezni red nema oštrine niti se napadači hrane loptama. Lamela nije taj tip niti znalac napraviti priliku saigračima.
Apsolutno se slazem,ne moze se fudbal igrati bez desetke osim ako nisi Kloop
Mislim da je potencijalni transfer razlog zbog cega je na klupi na startu sezone..
Mislim da je potencijalni transfer razlog zbog cega je na klupi na startu sezone..
-
Dragan Mance
Bilo je priče oko njega i Njuke Portugalac sve energično demantovao. Ne mogu zamisliti Murinja kao trenera koji preuzima klub koji je bliži donjem domu nego vrhu.
A i Murinjo je potpisao ugovor kao specijalni analitičar samo nznm za koju televizijsku kuću.
Da bila je prica neki Seik no limit budzet i MouDragan Mance wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 6:42 pmBilo je priče oko njega i Njuke Portugalac sve energično demantovao. Ne mogu zamisliti Murinja kao trenera koji preuzima klub koji je bliži donjem domu nego vrhu.
A i Murinjo je potpisao ugovor kao specijalni analitičar samo nznm za koju televizijsku kuću.
-
Dragan Mance
Samo tako i nikako možeš privoleti razmaženog PortugalcaČekićar wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 6:50 pmDa bila je prica neki Seik no limit budzet i MouDragan Mance wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 6:42 pmBilo je priče oko njega i Njuke Portugalac sve energično demantovao. Ne mogu zamisliti Murinja kao trenera koji preuzima klub koji je bliži donjem domu nego vrhu.
A i Murinjo je potpisao ugovor kao specijalni analitičar samo nznm za koju televizijsku kuću.![]()
VAR 

Ko sedi u sobama za VAR u EPL, cobani, susteri?
Ko sedi u sobama za VAR u EPL, cobani, susteri?
Davnih dana jedan decko rekao KVAR
-
Dragan Mance
Hari Kejn igrač manje.
Jbt kakav faul nije svirao u korist Njukastla sada 

Bruka i sramota sudjenje
Uh Kejn uzasan potez i uzasan mec...
-
OnlineBatica ubica
Vrhunska utakmica Njukasla, pozitivno su me iznenadili.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- White Mamba
Bolje je kad ne gledam 
Bravo svrake, bravo stivi
Steta sto su nam vec pobegli Klop i Pep, eh..
Bravo svrake, bravo stivi
Steta sto su nam vec pobegli Klop i Pep, eh..
Totenhem je najbolji dokaz koliko mentalitet znači u fudbalu, prava splačina od ekipe
-
Dragan Mance
Stiv Brus maestralno pripremio momke za ono što ih očekuje u Londonu. Prepustio je primat sa loptom domaćinu, zatvorio sve prilaze golu i preko brzanaca Atsua i Žoelintona zadavali grdne nevolje klimavoj defanzivi Spursa.