FK Partizan - uživo
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: FK Partizan - uživo
Sadik je najveća sramota kluba. Može on dati po koji gol, odigrati kvalitetno il zagraditi se, dečko je cirkus. Danas je u jednom momentu običan pas uputio ka njima i dao im priliku za ozbiljan kontraudar. A baja ostao da kaska u mestu. Savo radi vraški težak posao kada se uzme u obzir ko mu je vođa navale...
Lazar dokazuje kakva je klasa...
-
Dragan Mance
Moramo što pre do gola i zatvaranja protivnika inače ulazimo u panika mod.
-
Dragan Mance
Definitivno čim neko upadne od rezervista Partizan ulazi u probleme. Izgleda da starteri moraju svaku odigrati inače teško nama.
Pojedinci koji ulaze sa klupe nek se zapitaju zašto su dovedeni ?
Pojedinci koji ulaze sa klupe nek se zapitaju zašto su dovedeni ?
- Brižni-ponovo napada
Nisam gledao prvo poluvreme, tako da ne mogu da pričam, ali vidim da se pljuje Sadik po društvenim mrežama.
Nikom nije palo na pamet da je dečko krepao jer je odigrao svaku utakmicu do sad? Ok, problem je realizacija, ali treba znati i ući u šansu. Po tim standardima i Škuletić je neznalica, jer mu je trebalo 10 mrtvih šansi da da 1 gol. Evo vam Gigić sad, imao je 1 i po kontakt sa loptom, zašto on ne dođe u priliku da proma#i nešto što se ne maši? Da ne pričam o tome kakav uticaj za igru ima Sadik.
Markec majstor, biće veliko pojačanje.
Nikom nije palo na pamet da je dečko krepao jer je odigrao svaku utakmicu do sad? Ok, problem je realizacija, ali treba znati i ući u šansu. Po tim standardima i Škuletić je neznalica, jer mu je trebalo 10 mrtvih šansi da da 1 gol. Evo vam Gigić sad, imao je 1 i po kontakt sa loptom, zašto on ne dođe u priliku da proma#i nešto što se ne maši? Da ne pričam o tome kakav uticaj za igru ima Sadik.
- Tajler Darden
A da se malo ipak spusti lopta?
AZ, CZ, pa ovaj meč. Treći susret u sedam dana igramo.
AZ, CZ, pa ovaj meč. Treći susret u sedam dana igramo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Vidi se da nisi gledaoB13 wrote: ↑Wed Sep 25, 2019. 6:41 pmNisam gledao prvo poluvreme, tako da ne mogu da pričam, ali vidim da se pljuje Sadik po društvenim mrežama.
Dobar argument.
Gledam drugo, a pošto je utisak da je Sadik glavni problem, čudno mi što im nismo dali 5 komada bez njega u navali.
Šansu nismo stvorili u drugom.
Gledam drugo, a pošto je utisak da je Sadik glavni problem, čudno mi što im nismo dali 5 komada bez njega u navali.
Šansu nismo stvorili u drugom.
Radnički Niš - Partizan 15 časova možemo ovde.
- Tajler Darden
Jebao ga pas... Ući će.
Očajna podloga. Kako tandrče lopta.
Očajna podloga. Kako tandrče lopta.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ovo je neverovatno vise sta covek masi.
- Brižni-ponovo napada
Pa jebo te otac,ja ne znam kakvu bi on šansu da ga da...
Pusti,pusti da te Mozli