KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Da,to je najlakši odgovor.
Hvala svakako.
Hvala svakako.
Kakav Partizan, mocni Partizan!!!Crno-beli rutinski do 1-0 protiv Uniksa, ispred 18.236 gledalaca....
Ponovo odlican Jaramaz, Mozli zakljucao reket, Gordic racionalan i dobar u oba smera...
E, ovako od prilike bi se kretali komentari, ovoga dana....
Ponovo odlican Jaramaz, Mozli zakljucao reket, Gordic racionalan i dobar u oba smera...
E, ovako od prilike bi se kretali komentari, ovoga dana....
Samo jedno pitanje... Dakle Kls se nece igrati vec je Borac sampion? Ostaje samo hipoteticki aba i Evrokup?
I najtacniji.
Sta ja da radim sto ti neces o " glupostima" o Vujoševiću.
Kad oteras najvećeg trenera u istoriji kluba, koji je tom klubu, pored svega, ostavio i zdravlje, sve lose sto ti se desi je apsolutno zasluzeno.
Kakav si ti preobrazaj licnosti doziveo, ludilo
Rason Tomas najverovatnije ostaje u Partizanu!
Spoiler!
Kako smo u stanju mirovanja više nego što bi trebalo lep gest nam stiže iz kluba. Nadam se da će se i drugi uključiti u slične aktivnosti.
- Irriducibili
non mollare mai
- Tajler Darden
A nisi mogao u bivše igrače da ga okačiš, lisice? 
Kakva faćkalica od čoveka...
Kakva faćkalica od čoveka...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
izvor: Sport Klub“Poništiti sezonu u situaciji kad je završeno više od dve trećine takmičenja je takođe nerealno. Da je u pitanju pola sezone, o tome bi moglo da se razgovara. Smatram da je najrealnije rešenje kada je ABA liga u pitanju, proglasiti kraj takmičenja, na osnovu stanja na tabeli. Nije pravedno, ali je jedino realno i moguć", kazao je Vlado Šćepanović.
"Proglašenje pobednika i nije veliki problem jer i poslednje kolo da se odigra ne bi promenilo postojeće stanje na tabeli. Milslim da je mnogo veće pitanje, ko ispada, a ko ulazi u ligu. Najbezbolnije, ali opet ponavaljam, ne i do kraja najpravednije rešenje, je da niko ne ispada, a da se liga proširi sa prve dve ekipe iz ABA 2 lige. Mi smo praktično došli do samog kraja lige i svako drugo rešenje bi bilo mnogo nepravednije od ovog koje sam naveo", kazao je Vlado Šćepanović i potom poručio:
"Moram da naglasim da je ovo isključivo moje lično mišljenje i razmišljanje".
Ne znam na koju temu da napisem ali eto neka je vecna slava Misi Tumbasu, covjek je zivio za Partizan