KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Mec cemo organizovati u ataru sela podno Sjenicke visoravni.
Dobro smo dobili juce dva meca - banku i mocni Eurocup-aski tim. Nadam se su se nasi vratili zdravi sa putovanja i sa ce se nastaviti i ovom pobednickom ritmu. Mika je dobar igrac koji zahteva rad nekako njega bih najpre upario da radi sa Milojem.
Dobro smo dobili juce dva meca - banku i mocni Eurocup-aski tim. Nadam se su se nasi vratili zdravi sa putovanja i sa ce se nastaviti i ovom pobednickom ritmu. Mika je dobar igrac koji zahteva rad nekako njega bih najpre upario da radi sa Milojem.
Naslucujes li to nesto medjede?
- Irriducibili
Nije više Miloje, ali videti sa gazda Miškom, njemu Mika na obradu, a nama Petrušev ili Simonovic
non mollare mai
Isto na obradu? 
Irr, razmislja li se jos o novom treneru ili ostaje Scepo dok ne zaredja vise poraza?
Irr, razmislja li se jos o novom treneru ili ostaje Scepo dok ne zaredja vise poraza?
- Irriducibili
Kakva obrada, kod zalizanog je mlada, plemenita vrsta
Ne bih u ovom trenutku oko trenera, recimo da se ništa ne zna
Ne bih u ovom trenutku oko trenera, recimo da se ništa ne zna
non mollare mai
Rado cu ih ugostitiMMM wrote: ↑Wed Oct 21, 2020. 9:24 pmMec cemo organizovati u ataru sela podno Sjenicke visoravni.
Mada se kaze Pesterska visoravan
Malo sale nije na odmet, ai jeo sam sir iz tvog kraja :)
Dobro je jesti mlecne proizvode od njih se raste pa mozda bude neki novi :)
Dobro je jesti mlecne proizvode od njih se raste pa mozda bude neki novi :)
To sad vise nije sjenicki sir. Samo koriste ime cuvenog brenda.
Taj sir je radio PIK Pester i to je bio ovciji sir od mleka ovce pramenke (autothona vrsta). Medjutim, kako se sve unistilo privatizacijama od tog sira ostalo ime. Tako da to je sad sve isto sjenicki, tutinski, zlatarski, zlatiborski... Cak nisu ni ovciji, vec kravlji... I cuvajte se vi beogradjani, nasih prevaranata sa tim mlecnim proizvodima ima na hiljade

Zato mi imamo te atleticare (dugoprugase i bacace kugle)
Taj sir je radio PIK Pester i to je bio ovciji sir od mleka ovce pramenke (autothona vrsta). Medjutim, kako se sve unistilo privatizacijama od tog sira ostalo ime. Tako da to je sad sve isto sjenicki, tutinski, zlatarski, zlatiborski... Cak nisu ni ovciji, vec kravlji... I cuvajte se vi beogradjani, nasih prevaranata sa tim mlecnim proizvodima ima na hiljade
Zato mi imamo te atleticare (dugoprugase i bacace kugle)
Što se tiče utakmice u Turskoj, mislim da je Mića Berić sve rekao u završnom komentaru posle samog meča. Sreća je da smo pobedili, a trebalo je da to rešimo već u drugoj četvrtini.
Mika možda i može da bude koristan igrač, ali svakako se nikako ne uklapa u "potrebno rešenje" u reketu uz Jankovića i Mozlija.
I dalje previše konfuzno delujemo i u odbrani i u napadu za ekipu koja ima ozbiljne ciljeve.
Mika možda i može da bude koristan igrač, ali svakako se nikako ne uklapa u "potrebno rešenje" u reketu uz Jankovića i Mozlija.
I dalje previše konfuzno delujemo i u odbrani i u napadu za ekipu koja ima ozbiljne ciljeve.
Gledam nocas komsije i poredim ih sa nama.
Prvo, Imaju zaista ogroman roster.
Drugo, Trener je dao ulogu svakom. Zna se ko sta tacno radi.
Trece, Lojd je igrac lakav nije krocio na ove terene. Grize, ozbiljan igrac 1 na 1.
Cetvrto, Ono najbitnije, u napadu se vide obrisi trenera. Kretnja igraca, postavke, nacin na koji se postizu poeni.
Mi nemamo od ovoga nista. Cak ni ta prednost sto imamo tim identican proslogodisnjem potonula je sa Scepanovicem.
Mi bez trenera i totalno ozbiljnog poentera nemamo sta da trazimo.
Trece, Lojd je igrac lakav nije krocio na ove terene. Grize, ozbiljan igrac 1 na 1.
Cetvrto, Ono najbitnije, u napadu se vide obrisi trenera. Kretnja igraca, postavke, nacin na koji se postizu poeni.
Mi nemamo od ovoga nista. Cak ni ta prednost sto imamo tim identican proslogodisnjem potonula je sa Scepanovicem.
Tacno sve. A ako je istina koje su nam opcije za klupu, mislim da su nam bas sanse minimalne.
Tacno i to jos bez ovog poslenjeg pojacanja.. .Brutalno djeluju nema sta..Naka wrote: ↑Thu Oct 22, 2020. 11:51 pmGledam nocas komsije i poredim ih sa nama.
Ponavljao sam kao papagaj dok si me ubedjivao u suprtono spikom sta on ima od trofeja....S obzirom da je vecina vas fulala zestoko kao i klub,nemate pravo da sad mracite i terate Scepu...Iste stavove ste imali pred pocetak sezone...Naka wrote: ↑Thu Oct 22, 2020. 11:51 pmGledam nocas komsije i poredim ih sa nama.
Jednosmerna ulica od sezone....
- White Mamba
Slep samo nije vido jbg..
Daj tog Radonjica da bar razbijemo mit o nekom mocnom treneru unistitelju Dulovog Partizana
Daj tog Radonjica da bar razbijemo mit o nekom mocnom treneru unistitelju Dulovog Partizana