Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Milano najvece razocarenje ove godine. Plus dobar start i onda raspad. Ljudi imaju 8 poraza i 1 pobedu u poslednjih 9 meceva ako sam dobro video... I tu su jedva dobili...
Budzet + trenersko ime, izgleda sa nisu dovoljni...
Budzet + trenersko ime, izgleda sa nisu dovoljni...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
To su fazon ono Bajern okrenuli?
Ne zna CekicČekićar wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 12:38 amKakva je Zalgiris bogovska ekipa govori i podatak da sa skorom 7/14 imaju kos razliku +21 :)..dok su svi ostali iz donjeg doma u debelom minusu...
Ko ne voli Sarasov Zalgiris taj ne zna sta je kosarka i ne zasluzuje da je gleda :)
Sad se ide u Lyon pa dolazi Oly,prilika za seriju od 3/0...Zelena suma je krenula
Pa se ide Efesu i Baskoniju,zatim dolaze Armani i Himki,tamo Zenit
Ocekujm 6-1 ovde...i ulazak u PO...
Danas je zgazena Alba uz reci,mekane ekipe nikad nista nece moci armiranim betonima
- Tajler Darden
Kao neko ko je došao da kulira i uzima pare.
Bili su u kanalu pre njega, dolaskom ih je podigao i delovali su jako dobro.
Raspali su se u kratkom roku, izgubili kup, plus što tonu u EL. Gube jako ružno, pogledaj samo šta im je CSKA noćas napravio.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Hiro Onoda
On je trener za NCAA ne za EL.
Zvijezda ima lak raspored do kraja nakon meca sa Realom, od 5 mogu 4 dobiti a mislim da je 15 pobjeda sigurni top 8 mnogi su ovdje zaglavljenei, Zalgiris je propustio veliku sansu protiv Zenita mec u Pireju Zvezda-Olimpijakos je kljucan i za Zvijezdu i za Olimpijakos ko dobije imace sanse ko izgubi bice eliminisan.. Naravno pod uslovom da se dobije Armani prije toga, mislim da ce ta pobjeda biti nekih 10ak za Zvijezdu... Dakle 15 pobjeda je vjerovatno siguran plejof
Mec Olimpia - Olympiakos je suspendovan, verovatno ce se igrati u Vilnisu ali se ne zna kada.
Sindikat EL igraca trazi suspenziju takmicenja
Očekuje se odluka o suspenziji EL i EC. Tokom dana se očekuje zvanična potvrda.