KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Čekićar » Fri Jul 03, 2020. 6:51 pm

Bolkonski wrote:
Fri Jul 03, 2020. 6:01 pm
Koji je onda cilj blamiranja sa Ostojom?
Samo bez onih prica " moramo nekako da preživimo" itd.
Cilj je UPPR

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Jul 03, 2020. 7:21 pm

I meni se tako čini.
Onda dolazi Aleksandar Veliki kao spasilac i humanista, Partizan nastavlja dalje pod imenom Mega Partizan Leks, Glodari kevću, proklinju, odriču se kluba, zapomažu, Miško uleće sa tri kvalitetna stranca, Glodari padaju u trans, biju se za mesto u Pioniru, uz parolu: "Naše je da podržimo trenera i momke!"

dacolik

Post by dacolik » Fri Jul 03, 2020. 8:32 pm

Ne znam da li mu je vjerovati ali Tegeltija pise da je Pejdz odbio ponudu predgradja.

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jul 03, 2020. 8:32 pm

Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 03, 2020. 8:52 pm

Sad odjednom i Pejdž... A kada je taj imaginarni poziv za Pejdža stigao, onda niko o tome nije pričao.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Asterix

Post by Asterix » Fri Jul 03, 2020. 9:33 pm

Osjetili su cigani momenat ocigledno Jaramaz,Pejdz,Mozli znaci htjeli su najbolje od nas sto imamo a ujedno da nas sjebu, kao sto je muta radio krajem 90 ih u Buducnost dovodio najbolje igrace od direktnih rivala i tako je njih oslabio a sebe pojacao na maks, Buducnost je za te uslove imala taman jerdno 3-4 puta veci budzet od svih rivala

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Fri Jul 03, 2020. 9:45 pm

Tegelija prica bajke da ispadne da Ostoja legenda drzi to sto moze :rofl: Pejdz toboze ima neku gomilu ponuda ali toboze nece nikud jer nas mnogo voli :fool: Te ekipe koja bi platila pare Pejdzu koje mu mi dajemo nema na planeti,zalizani mega menadzer i njegova prdnjava.
Uzeli nam Voldena ali smo ih zeznuli i zadrzali Pejdza e kuku i lele.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Jul 03, 2020. 10:26 pm

Laže, da bi se izbalansirao Volden.
Sramotno je u šta se pretvorio najbolji košarkaški novinar.
Last edited by Bolkonski on Fri Jul 03, 2020. 10:41 pm, edited 1 time in total.

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Jul 03, 2020. 10:30 pm

Da li laze ne znam ali kampanja rezimskih medija protiv dojucerasnjeg trenera se nastavlja
Smrdi na SNS
Pateticno
Fuj

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Jul 03, 2020. 10:42 pm

Nisu samo mediji, što je još žalosnije.

Asterix

Post by Asterix » Fri Jul 03, 2020. 10:50 pm

Hiro Onoda wrote:
Fri Jul 03, 2020. 9:45 pm
Tegelija prica bajke da ispadne da Ostoja legenda drzi to sto moze :rofl: Pejdz toboze ima neku gomilu ponuda ali toboze nece nikud jer nas mnogo voli :fool: Te ekipe koja bi platila pare Pejdzu koje mu mi dajemo nema na planeti,zalizani mega menadzer i njegova prdnjava.
Uzeli nam Voldena ali smo ih zeznuli i zadrzali Pejdza e kuku i lele.
Taj koga ti toliko blatis je u idealnu petorku evrokupa po glasovima navijaca... Ne kazem sad da su ga cigani 100% trazili ali ako su uzimali Rakicevica cisto da nas sjebu ne bi me iznenadilo da su i ove htjeli da pokupe
@Bolkonski
NE moze on izbalansirati Voldena pa sve i da nam Dzakirija i Maledona u paketu servira.....Ovo je sramota posle odlaska Trinkjerija sta god da je u pitanju klub cuti i dozvoljava medijima da ga blate... Ostoja je ispao smijesan sa svojim izvjavama i obecanjima od Zagorca prije 2 pa najboljim centrom na trziste borbom kroz institucije koracima Berona, nazalost i Loncar se opasno izblamirao sa onim gostovanjem na Areni ako je vec htio da gostuje bolje malo rezervisanije da je nastupio... Ako se podnio zahtjev za uklanjanje Fmp-a iz Aba lige zasto se to nije uradilo prosle godine? Nego bas sad kada su nam ruke vezane a odnos budzeta 5 puta manji u odnosu na glavnog konkurenta... Dosta nejasnoca Trinkjeri je vjerovatno kao sto neki i pisu bio bivsi jos prije mjesec jadno je sto je to tako lako isplivalo, a jos jadnija je ona izjava Ostoje kada pokusava da sve svali na trenera.... Transparentnost u zivotu i sportu ne postoji, neki ljudi su sanjari pa zamisljaju da ce Ostoja i Trinkjeri da kazu posteno sta je bilo... Vjerovatno nevinih u ovoj prici nema, svaki uspjesan covjek je sujetan na svoj nacin trenera ne treba osudjivati, imali smo jednog sto je htio za euro da radi ali je morao biti sklonjen jer je kako kazu zvvezdasi 'grobar kosarke' Tada ocigledno novac nije bio odlucujuci faktor i posle 13 godina dominacije(osim one dvije Jovanovica) nije dobio jos jednu sansu nego ga sklanja Pekovic covjek kojeg je on napravio i nakon toga je zaradio silne milione, ali ocigledno je bila visa sila u pitanju da Radonja ne bi imao konkurenta za titulu i da se stvori kakva takva dominacija....Ali prepoloviti budzet i onda osuti po treneru je jako jadno...... Prastajte ako sam vas smorio sa postom malo me ponijelo pa se raspisah

Malterego

Post by Malterego » Fri Jul 03, 2020. 11:11 pm

Daj Dzikica limaru

jupol

Post by jupol » Fri Jul 03, 2020. 11:13 pm

White Mamba wrote:
Fri Jul 03, 2020. 10:30 pm
Da li laze ne znam ali kampanja rezimskih medija protiv dojucerasnjeg trenera se nastavlja
Smrdi na SNS
Pateticno
Fuj
Zar se za Trinkijerija nije poklopilo vise insajderskih prica da je glavni razlog odlaska skresan budzet, a ne plata? I sama reakcija Ostoje i Tegija vuce na to. To sto se pusta po tabloidima, ne mora uopste da bude Ostoja. Imamo mi jos SNSa u klubu, preliva, sto bi se reklo... Cak i ne mora da bude SNS, bilo ko iz uprave moze da izdvoji sitno za nekog burek novinara... Nisu oni gadljivi ni na cije pare, samo sto neke ljude ne smeju da pljuju, a Trinkijeri nije medju njima. Jos ako je tacno da se mnogima u upravi zamerio, ne cude me tekstovi uopste...

Sve nesto mislim da su ga na prvu odjebali za budzet, samo da mu vide ledja. Ova prica oko produzavanja igraca i pojacanja ne uklapa se bas u tih 3M. Osim ako je u pitanju neto budzet za igrace. Ali onda i nismo toliko daleko od prosle godine. Ali onda opet pitanje kako je Trinkijeri otisao zbog budzeta, a onda posle par dana dolazi bas igrac kojeg je zeleo. Nemoguce da nije znao da dolazi CMM.

Previse nepoznatih... Bez obzira sta je razlog odlaska, Trinkijeru hvala i sa srecom. Kako je primetio jedan tviteras, ostavio je mnogo bolji tim od onog koji je zatekao. Jesu ulozene pare, ali ulozene su pare i u Tomicevu Zvezdu, i u Dzikicevu Buducnost, pa su im se timovi raspali.

Ne moze se zanemariti ni ova nesrecna pandemija. Previse teska situacija da bi se ocekivalo od trenera stranca da u svom tom sranju pokazuje neku ludu odanost klubu. Pitanje je sta ce uopste biti od sezone.

Plasi me da Covic, koji je ceo zivot "sa osmehom gazio preko mrtvih" (citat: A.Vucic), nece imati nikakvih problema da i ovu globalnu nesrecu iskoristi za A licencu.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Fri Jul 03, 2020. 11:25 pm

Malterego wrote:
Fri Jul 03, 2020. 11:11 pm
Daj Dzikica limaru
Ne vjerujem da je ljudski moguce izdrzati Ostoju i Dzikica u istom klubu posto toliki broj KZS,intervjua i promocija je nemoguce organizovati da bi zadovoljilo obojicu.

@Asterix Pejdz nije imao nijednu ponudu osim nase ali nas je kao po obicaju zalizani osisao kao ovce da mu povecamo ugovor iako nema drugih zainteresovanih.
Ova prica o njemu kako odbija Covica posto su nam uzeli Voldena je tragikomicna i tegeltiju bi trebalo da je sramota koliko se prodao Ostoji.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Sat Jul 04, 2020. 1:09 am

Kakav crni Markus Pejdz. Da nije dosao Andrea da ga prebaci na dvojku i sakrije mu mane, bio bi jedno od najgorih pojacanja. U rangu Kvami Vona.

Ajde sto su ga doveli kao pleja, a on nema nista od plejmejkerskih osobina, ali covek igra beka sa 185cm.
Niti plej, niti bek. Za pleja nema sposobnost tempa i organizacije igre, nema neki izrazen pregled igre, za beka nema visinu, snagu, a nema ni neke izrazene skorerske sposobnosti.
Da bi bio bek sa 185, moras da budes Luis Bulok, Dzejsi Kerol ili tako neko, a Marko nije ni jedno ni drugo.
Sut mu zavisi od samopouzdanja sa kojim udje u utakmicu, a napadacki arsenal od suta i floutera, pri cemu je taj flouter upitan, jer zbog konstitucije gubi balans pri svakom kontaktu. Igra na obrucu ne postoji. Cak i retko sam sebi gradi sut, nije preterano efektivan u sutu iz punog driblinga preko ruke, jer za tako niskog igraca ima spor izbacaj, slab odraz pri skok sutu i sutira iz grkljana.
Za razliku od, recimo, Bilija Berona, koji nije mnogo visi od Pejdza, ali ima brz izbacaj, dosta skace pri sutu i sutira sa cela. Zato cesto pogadja sutreve iz driblinga, preko ruke, pogotovo desni dribling.
Pejdz ceka protok u cosku, povrstnu oko 45 stepeni i kaming of.
Protiv cvrstih, sekackih odbrana on nema sta da trazi.
Odlican igrac za Endesu, ekipe tipa Andore, Tenerifa, Burgosa, gde se igra lajt kosarka, sa dosta trcanja, tranzicije, brzine, dosta otvorenih pogleda, velikog broja napada po ekipi, smanjenog intenziteta kontakta, ali nije EL igrac, niti igrac za ekipe koje imaju velike ambicije,
Ja bih uvek zamenio Pejdza za Rasada Vona koji je otisao u Buducnost.

Locked