Ako nastave ovim temopom onda ce i igracki kadar jos 10:D Mislim da je umijece ne uzeti Aba ligu sa ovakvom Zvijezdom
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Samo vi potcjenjujte kolasinca naseg. Scepo sprema velike stvari... Pricacemo za 11 mjeseci o njemu opet 
- White Mamba
Za dve, tri godine..
Samo da se zaukcemo
Samo da se zaukcemo
A sad smo svi kao razocarani na već poznatu vest...nije uopšte bio loš u Buducnosti, valjda se malo nadogradio uz Trinkija - to mu dodje kao jeftinija kopija jbg.
Ostale ne komentarišem i ne interesuju me.
Ako se dovedu ta 2-3 igrača koja fale, nije ništa nemoguce...
Ostale ne komentarišem i ne interesuju me.
Ako se dovedu ta 2-3 igrača koja fale, nije ništa nemoguce...
Podrska klubu je nikad potrebnija!
Bice preteska sezona...
Bice preteska sezona...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
To što je najbolja opcija u našoj jadnoj situaciji, ne znači da je dobra za klub da ambicijama na EK i ABA titulu. Mada, s obzirom na stanje u komšiluku, a još više u našem dvorištu, te titule će ostato samo san. Možda i nije loš trenutak da vidimo koliko on može. Sa pojačanjima šta god da se napravi, nećemo dovesti kalibar koji dovode neke druge ABA/EK ekipe. I Dule je nekada bio početnik, i Žoc je bio početnik... hajde da vidimo.
U svakom slučaju od mene sve najbolje za njega i želim mu puno uspjeha, momke na terenu ću svakako podržati. Nisu oni krivi što su manje talentovani od duplo skupljih igrača, niti su krivi što živimo tu gdje živimo.
U svakom slučaju od mene sve najbolje za njega i želim mu puno uspjeha, momke na terenu ću svakako podržati. Nisu oni krivi što su manje talentovani od duplo skupljih igrača, niti su krivi što živimo tu gdje živimo.
Ne znam ja sam nešto optimističan što se tiče Šćepe. Mislim da ima ono nešto što treba... E sada ako stvarno bude imao i savetnika kao što se priča po kuloarima, bolje ne može...
Pa rečeno je da danas dolazi u klub na razgovor da se finalizuje sve. Sad da li će danas zvanično da objave ili čekaju neki dan, videćemo, raspitaću se i ja malo kasnije popodne.
Ajmo crno beli ooooo. Jedino to mogu da napisem u svom ovom sranju.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Jasno..
Sto se tice rostera :
1. CMM, Gordic
2. Jaramaz, Paige, Trifunovic
3. Zagorac, Angola, Dresel
4. Thomas, /
5. /, Mosley, Jankovic
Znaci da smo najvjerovatnije popunjeni na pozicijama 1, 2 i 3 a da se cekaju centar I krilni centar.
- Grande Alessandro
Novica i Birča?
Cenim da jedan sigurno ostaje...a ne bih se iznenadio i obojica...nema mnogo domaćih dostupnih igrača...
Cenim da jedan sigurno ostaje...a ne bih se iznenadio i obojica...nema mnogo domaćih dostupnih igrača...
Ne daj Boze da ekipa ovako ostane pogotovo na bekovskim pozicijama....
Suterski bas tanko izgledamo, jos ako ostane Gordic on i Miller bas tanki u sutu za 3 pts.
Jedini dobar, konstantan suter u ekipi ispade Paige.
Inace prica se da pregovaramo s Odzom... Nadam se da nije istina.
- Grande Alessandro
Katastrofalan potez!