Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
U derbiju kola, Pablo Laso ponovo pobedio Zeljka Obradovica.
Laso ponovo dokazuje da je izuzetan trener!
Laso ponovo dokazuje da je izuzetan trener!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Doktor maleni.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Meni je utisak da ovaj Himki ima materijala za dobar rezultat ove godine,mozda da budu bolji od CSKA konacno.Jovic ide nekako uz Sveda koji ako se podredi ekipi u kojoj ima dosta radnika mogu do dobrog rezultata.
- Misa Baksuz
Još najbolje da je Fener pobjedio sa Štimcem na parketu 23 minute, bez Veselog i Lovernja. A bili su na 2 lopte od pobjede...
to die by your side is such a heavenly way to die
Pokazuje nema sta a vozi Bugati,fali mu minuta da bi svi igrali,malo je 40
Natambura on i Zoca i kada je igrao Veseli, pred 10k Turaka. 
Saras je brat, ali ipak limit ekipe. Uvek Saras brat na prvom mestu!
Saras je brat, ali ipak limit ekipe. Uvek Saras brat na prvom mestu!
Barsa je dosla bas našpanovana u Tursku.
Vrhunski su se vracali nazad, a ostavljali jednog igraca u presingu na lopti, i time skroz usporili tranziciju Efesa. Na najbolji mogući nacin su koristili izostanak Larkina i Buboe.
Za mene, poraz Olympiakosa uopste nije iznenadjenje, jer ocekujem njihovu raspad sezonu, kao i Panatinaikosa.
Vece iznenadjenje mi je uzasno losa partija Valensije.
Vrhunski su se vracali nazad, a ostavljali jednog igraca u presingu na lopti, i time skroz usporili tranziciju Efesa. Na najbolji mogući nacin su koristili izostanak Larkina i Buboe.
Za mene, poraz Olympiakosa uopste nije iznenadjenje, jer ocekujem njihovu raspad sezonu, kao i Panatinaikosa.
Vece iznenadjenje mi je uzasno losa partija Valensije.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
I ja sam misljenja da grcki klubovi ove sezone nece u plejof,u svakom slucaju PAO mozda,Oly tesko...Baskonia me prijatno iznenadila,Fall imao 5 blokada,ocigledno je lepo zatvorio reket posto nisam gledao...ovamo rutinski pobede,pre svega Barsa i CSKA
Valensija je igrački slabija od Zvezde, zapravo samo su Alba, Zenit i Asvel "tanji" na papiru od nje. To ne znači da neće biti dobri, ali uopšte ih ne posmatram kao kandidata za plej-of.
Oli je lani nakon uvodnih 5-6 kola izgledao kao siguran učesnik završnice, da bi kasnije izvisio za četvrtfinale. Možda im je budžet manji, Bili i Jorgos stariji, ali Pirejci su u ešalonu ekipa koje, ako im se poslože kockice, mogu i do F4.
Oli je lani nakon uvodnih 5-6 kola izgledao kao siguran učesnik završnice, da bi kasnije izvisio za četvrtfinale. Možda im je budžet manji, Bili i Jorgos stariji, ali Pirejci su u ešalonu ekipa koje, ako im se poslože kockice, mogu i do F4.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Totalno nerazuman potez braće Angelopulos i prepisivanje od mrskog neprijatelja. Skajlsa već godinama nema u košarkaškoj orbiti pa mi potez o njegovom angažovanju zvuči baš bezveze. Skota mogu da razumem. Dolazi u Pirej kako bi uzeo keš i oživeo karijeru al šta time dobija slavni grčki klub totalna je nepoznanica.
Jedan Dejvid Blat, prekaljeni evropski vuk nije mogao izvući maksimum od posrnulog giganta a ne da će to uspeti samo solidnom američkom stručnjaku.
Jedan Dejvid Blat, prekaljeni evropski vuk nije mogao izvući maksimum od posrnulog giganta a ne da će to uspeti samo solidnom američkom stručnjaku.
Na kraju Real dolazi do minimalne pobede, kao i Asvel, dok su Cska i CZ dosli lakse do pobeda.
Kakav je suter mitraljez...kako rotira telo u vazduhu... 
Ne znam za vas ali da mi od jedne
zavisi zivot znam kome bi isla u ruke i naravno slavio bih novo rodjenje
Ne znam za vas ali da mi od jedne
Kako kida Miki,moram i to da spomenem...kompletan igrac
I sta radi Real,dovodi Mezrija
Steta sto Miki nema 30min u proseku,imao bi bolesne brojke...
I sta radi Real,dovodi Mezrija
Steta sto Miki nema 30min u proseku,imao bi bolesne brojke...
- Irriducibili
Nije ih ni u Himkiju imao, uglavnom ulazi u problem s faulovima, a čini mi se da ne bi mogao ni da drži isti intenzitet
non mollare mai