KKP i FKCZ su jedno te isto. Samo što FKCZ zarađuje pa prosleđuje za stranačke potrebe.
KKP je skup samog političkog i biznis vrha SNS-a, jel vam je Roming sponzor i dalje? Raspitajte se ko je vlasnik i da li sme da uđe u USA. Veselin Jevrosmovic nekadašnji član UO KKCZ danas sipa pare KKP i ima kolumnu u informeru itd.
To su činjenice kao i mnogo toga još
Znamo mi šta je KKP i na koji način se došlo do toga... Koliko su samo puta ljudi prebijeni zbog skandiranja ili kako su napadani od strane nn huligana (svi znamo koji su, samo policija ne zna) pre majstorice sa FMP.
I naravno da je KKCZ SNS... Živo me zanima odakle budžet od preko 10 miliona, Savamala pre pete utakmice finala ABA i ostalo... Pa ne dajem ja Čoviću tu vrstu sigurnosti. Zna se odakle ona dolazi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
Pa naravno. Samo bi odavno NČ bio smenjen da je mogao AV da ga skloni, a ovako su otišli i bata i svi oko njega, ali ovaj ima dovoljno jake karte da bude bitnije od nebitnog Ostoje.
A Partizan živi zlatno doba zasluženo, nisu džaba kafe kuvarice, Danilović, Kecman, Tegi, Grba, Peković oterali DV u Rumuniju.
Da je on ostao bili bi pastorčad ali s kičmom.
Ja ne znam kako ljudi ne vide da je Savo i FKP skoro pa najčistiji od sva četiri kluba.
Liga upravo unistava i ovo malo regularnosti sto im je ostalo a za sve su krivi Partizan i njihov najveci navijac Vucic Sta sve neces procitati i to pune dvije strane toga.
A ne, nije Vucic grobar nego se sveti Cokiju pa sipa nemilice u Partizan..
Teta Vesna s druge strane izdaje predsoblje za pilates, da skrpe kraj s krajem..
Jebiga, snalaze se