KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Vladan Radonjić kondicioni trener.
Odličan potez.
Odličan potez.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
On je bio za vrijeme F4 i prije?
- Tajler Darden
Mislim da jeste.
VPJTS
VPJTS
Jel ovo gurmanska tema?
Steta sto Šćepa nije ostao u Klubu, ali svakako uvek će biti tu kada bude trebalo. Gospodinu Filipovskom mnogo sreće pa dakrenemo da igramo košarku makar sa 75-80% energije, znanja i zelje sa pocetka ove godine.
- Radena14th
Jeste, jeste, za Duletom posle otišao u CSKA.
Dobrodošlica Sašu, ima dosta da se rilja!!!
Šćepo srećno, nadamo se da ćeš isplivati iz blata i napraviti neku karijeru, nije bilo vreme sada, a za oproštaj uprave od Šćepe ne vredi ni da arčim tastaturu...
PS: Pavlaka lobirao za Saša, znamo sada sa kime da se posavetujemo u slučaju neželjenih efekata
Samo se vi savetujte, naravno da sam lobirao za Saša jer je u pitanju radan trener, koji ima i neki rezultat i za čiji rad znam šta podrazumeva. Konkurencija u vidu Džikića, Kesara... je ipak ispod njega. A drugih kandidata sad nije bilo.
Ipak, Pešić bi meni bio broj 1 i sve bih učinio da ga završim. Perasović broj 2, ali njega nisu ni zvali.
Sašo u Beograd dovodi i pomoćnog Bobana Miteva, koji je ekspert za individualni rad i pripremu mečeva. Zaista high level pomoćni i dugo radi sa Sašom.
Sad pojačanja. Problemi u ekipi su šut, ponašanje i nedostatak kontrole zbog divljanja plejeva. Za šut sa pozicije 4 sam već predložio elitnog šutera DJ Hogga, koji je trenutno jako jeftin (5-7k mesečno). Može i Whittington, ali je on mnogo mnogo skuplji.
Što se tiče pleja, ima vrhunskih rešenja, ali mislim da trenutno to ne možemo finansijski.
Na C moramo nešto raditi, sad je na treneru da odabere pravac. Može i Mika kao backup, ali bih ga ja radije udomio i doveo Amile Jefferson da igramo brzo, moćno, sa puno atletike i trčanja. A ima i tu jako dobrih rešenja, zavisi od novca.
Na krilu smo u debelom problemu... Tu bih najpre menjao, ali samo za pravo rešenje. Ili šutera što bi bilo jeftino ili skorera kao Nunnally.
Ipak, Pešić bi meni bio broj 1 i sve bih učinio da ga završim. Perasović broj 2, ali njega nisu ni zvali.
Sašo u Beograd dovodi i pomoćnog Bobana Miteva, koji je ekspert za individualni rad i pripremu mečeva. Zaista high level pomoćni i dugo radi sa Sašom.
Sad pojačanja. Problemi u ekipi su šut, ponašanje i nedostatak kontrole zbog divljanja plejeva. Za šut sa pozicije 4 sam već predložio elitnog šutera DJ Hogga, koji je trenutno jako jeftin (5-7k mesečno). Može i Whittington, ali je on mnogo mnogo skuplji.
Što se tiče pleja, ima vrhunskih rešenja, ali mislim da trenutno to ne možemo finansijski.
Na C moramo nešto raditi, sad je na treneru da odabere pravac. Može i Mika kao backup, ali bih ga ja radije udomio i doveo Amile Jefferson da igramo brzo, moćno, sa puno atletike i trčanja. A ima i tu jako dobrih rešenja, zavisi od novca.
Na krilu smo u debelom problemu... Tu bih najpre menjao, ali samo za pravo rešenje. Ili šutera što bi bilo jeftino ili skorera kao Nunnally.
Da ovaj DJ Hogg je ono sto nam treba kao back up cetvorka, dobar sut za 3 plus jeftin.
Ili mozda neki igrac 4/5 sa dobrim sutom primer kao Kikanovic sto je igrao kod Sase u Monaku.
Ja bi najpre menjao CMM, ako je istina da ga zeli PAO. Dobar igrac ali previse gnjavi loptu, u velikim problemima je kad ga nece sut, defanzivno tanak bez koncentracije.
Vidim da novi trener kaze da ne planira za sad pojacanja.
Ali domet trenutne ekipe se video jos protiv Borca(tad smo bili kompletni) gde su oni ceo mec vodili i lagano priveli mec kraju.
Ili mozda neki igrac 4/5 sa dobrim sutom primer kao Kikanovic sto je igrao kod Sase u Monaku.
Ja bi najpre menjao CMM, ako je istina da ga zeli PAO. Dobar igrac ali previse gnjavi loptu, u velikim problemima je kad ga nece sut, defanzivno tanak bez koncentracije.
Vidim da novi trener kaze da ne planira za sad pojacanja.
Ali domet trenutne ekipe se video jos protiv Borca(tad smo bili kompletni) gde su oni ceo mec vodili i lagano priveli mec kraju.
D.J. Hogg je igrac koji je najvise nazadovao. Pre par godina smatrao se igracem koji moze daleko da dogura u NBA, na kraju se ispostavilo da mimo suta za 3 nema nista. Losa kontrola lopte, lose lateralne kretnje. Definitivno talenat koji je propao, sa odlicnim sutem.
- Tajler Darden
Saglasan apsolutno sa boldovanim.Pavlaka wrote: ↑Fri Nov 06, 2020. 11:49 amSamo se vi savetujte, naravno da sam lobirao za Saša jer je u pitanju radan trener, koji ima i neki rezultat i za čiji rad znam šta podrazumeva. Konkurencija u vidu Džikića, Kesara... je ipak ispod njega. A drugih kandidata sad nije bilo.
Džikić bi verovatno ovo utegao koliko toliko i izgurao sezonu u skladu sa kvalitetom tima, ali mi je pitanje šta bi kasnije učinio, pošto tradicionalno njegove ekipe slabije izgledaju u nekom dužem vremenskom periodu.
Lično mi se dopada što nema pompe oko Saša i verujem da će mu to koristiti mnogo u budućnosti. Čoveku treba dati priliku da radi i da pokaže šta ume i neće mu biti lako nikako. Preuzeo je grupu građana, biće mu neophodno mnogo sreće da ovo posloži.
Pavlaka, kakav je odnos Filipovskog prema mladim igračima?
VPJTS
VPJTS
Saso rece da nece biti pojacanja za sada.
Svaka druga rec mu je rad, tako neka bude i bicemo zadovoljni. Iskreno, mislim da ce opet biti do drugih u klubu i on ce najebati.
Svaka druga rec mu je rad, tako neka bude i bicemo zadovoljni. Iskreno, mislim da ce opet biti do drugih u klubu i on ce najebati.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Bila su ta predviđanja malo i nerealna. On se nije vodio ni kao najbolji igrač Teksasa, a ne nešto više. Bio je 4 star recruit, ništa toliko specijalno.Naka wrote: ↑Fri Nov 06, 2020. 3:44 pmD.J. Hogg je igrac koji je najvise nazadovao. Pre par godina smatrao se igracem koji moze daleko da dogura u NBA, na kraju se ispostavilo da mimo suta za 3 nema nista. Losa kontrola lopte, lose lateralne kretnje. Definitivno talenat koji je propao, sa odlicnim sutem.
Ali mislim da je za taj novac ubica. Piters uzima 900k po sezoni u EL, a ima samo šut... A ovaj ispada skup za 5k mesečno.
Sašo dobar sa mladima
- Tajler Darden
Sve više sam mišljenja da pojačanja ne treba dovoditi, već da sa ovim kadrom treba izgurati sezonu, koja je ionako gotovo prosuta.
Ako čovek ima zdrav odnos prema mladim igračima, to je veliki plus za njega... Možda i neko od tih klinaca, na kojima grade marketing i dobije priliku kakvu zaslužuje.
Meni i dalje ostaje nejasno kako su dopustili da Petrušev završi u Megi, a da mi ovde gledamo Mike i Jankoviće.
Diče se stabilnošću, nekim floskulama o jakoj organizaciji u klubu, a samo Šćepanović snosio odgovornost za rezultate.
Ono iza čega stojim je da Filipovski ukoliko pokaže (a siguran sam da hoće, pošto je veliki radnik) da može, na leto mu treba dati priliku da selektira svoj sastav.
Ponoviću, mnogo mi se dopada što nema hajpa oko njega.
Ako čovek ima zdrav odnos prema mladim igračima, to je veliki plus za njega... Možda i neko od tih klinaca, na kojima grade marketing i dobije priliku kakvu zaslužuje.
Meni i dalje ostaje nejasno kako su dopustili da Petrušev završi u Megi, a da mi ovde gledamo Mike i Jankoviće.
Diče se stabilnošću, nekim floskulama o jakoj organizaciji u klubu, a samo Šćepanović snosio odgovornost za rezultate.
Ono iza čega stojim je da Filipovski ukoliko pokaže (a siguran sam da hoće, pošto je veliki radnik) da može, na leto mu treba dati priliku da selektira svoj sastav.
Ponoviću, mnogo mi se dopada što nema hajpa oko njega.
VPJTS
VPJTS
Za Petruševa smo izbušeni...
Neophodno je napraviti 2 seče, ne može se igrati bez šuta i poštovanja lopte, rada, saigrača
Neophodno je napraviti 2 seče, ne može se igrati bez šuta i poštovanja lopte, rada, saigrača
Ljudima nalaze mane kod igraca od 5k, pa i onaj od koji ima milion platu ima mane a ne ovaj.
DJ Hogg za backup cetvorku i cifru za koju igra je odlican.
DJ Hogg za backup cetvorku i cifru za koju igra je odlican.