FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan
Nisam zbog posla trenutno u mogucnosti da ispratim sva desavanja vezana za klub, ali deluje sa snimka koji je okacio @CikaZika da je bila lepa fudbalska predstava u jednom, kako deluje simpaticnom mestu. Cestitke Ivanovicu na 5 golova i ekipi na zalaganju. Relativno ozbiljan sastav smo imali na pocetku meca, gledajuci ko nam je bio protivnik i ne deluje da smo se bas nesto prikazali. U drugom poluvremenu je uslo par omladinaca, sto je meni posebno drago. Prvotimci dobili produzen odmor, gde ce nadam se uspeti da zalece povrede i napune baterje za nastavak takmicenja na tri fronta. Cestitke ekipi, Ivanovicu, kao i ekipi Vodojaza na fer i korektnoj igri i mestu Grosnica na lepom doceku.
Za Mancester trenutno nema Istoka do juga, Zapada ceo, prodato je preko 16.5k karata, kapacitet za utakmicu je 23.5k, bez gostujucih navijaca.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Info sa blagajne za LE kompleta od pre 7-8min:
ostalo jos 950-1000 za jug, oko 2500 za sever, za istok oko 550, tako rece dama sto ih prodaje.
ostalo jos 950-1000 za jug, oko 2500 za sever, za istok oko 550, tako rece dama sto ih prodaje.
- Tajler Darden
Asano strelac za reprezentaciju Japana.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
Pri kraju je inače ono razvaljivanje trotoara oko stadiona, tako da će do UTDa sve biti spremno.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Moze taj gol da bude i lepa vest za nas,treba mu samopozdanje i sto vise golova.
Doktori, nasli sad da rovare...Monogamija wrote: ↑Tue Oct 15, 2019. 5:24 pmPri kraju je inače ono razvaljivanje trotoara oko stadiona, tako da će do UTDa sve biti spremno.
Jos guzva tamo redovna, ne mozes ni peske da prodjes...
- Tajler Darden
Kaže Mocart.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS