Košarkaška reprezentacija Srbije
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: Košarkaška reprezentacija Srbije
Gagi hodajuci otisao na magnetnu rezonancu sa doktorom i Milutinovim,nadam se da je sve u redu
Pusti,pusti da te Mozli
Nisam gledao mec, na sta je licila nasa igra? Naziru li se neke petorke? Gagi? :(
Pitanje pre svega za Pavlaku i Čekića, ali i ostale naravno. U ovoj situaciji bez Milosavljevića i upitnog Teodosića, da li biste zvali naknadno nekog na spisak na poziciji jedan/dva i koga? Avramović i Todorović su prošli pripreme, da li nekog od njih dvojice? Oni su mi baš tanki što se tiče potrebnog kvaliteta za SP. Da li neko ko nije prošao pripreme, tu pre svega mislim na Stefana Markovića i Nedovića, koliko je to realno/nerealno očekivati?
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Mislim da ce Sale voditi Tea u Kinu,makar i samo za zavrsnu fazu,on je njegova produzena ruka,igrac sa kojim je u najboljim odnosima sto potvrdjuje i njihova saradnja u Bolonji nakon cega je Teo ostao bez EL sto je iznenadjujuce.Jovic i Micic mogu to lagano da ispokrivaju,plus i Bogdan moze na 1,nije mu strano,to mi znamo najbolje:)...Tako da ce se verovatno traziti zamena za Gagija,igrac defanzivnih karakteristika iako ni Dragan vise nije defanzivac kakav je bio pre povrede...ali u napadu je bezbroj opcija...talenta i kvaliteta ne fali...Vesely.24 wrote: ↑Fri Aug 16, 2019. 10:25 pmPitanje pre svega za Pavlaku i Čekića, ali i ostale naravno. U ovoj situaciji bez Milosavljevića i upitnog Teodosića, da li biste zvali naknadno nekog na spisak na poziciji jedan/dva i koga? Avramović i Todorović su prošli pripreme, da li nekog od njih dvojice? Oni su mi baš tanki što se tiče potrebnog kvaliteta za SP. Da li neko ko nije prošao pripreme, tu pre svega mislim na Stefana Markovića i Nedovića, koliko je to realno/nerealno očekivati?
E sad,naravno da je bolje pozvati igraca koji je prosao pripreme nego nekog ko nije...Mislim da nam je potrebniji Todorovic u ovim okolnostima od Avramovica bez obzira na povredu koju je imao...
Ako se ne varam,Markovic se oprostio od reprezentacije...Prikljucio se Virtusu pre neki dan...
Nikog nista ne zvati, to je to, nazalost sta imamo igraca, imamo, pa cemo da vidimo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Sta je sa Milutinovim, on opet nije bio danas u sastavu?
- Brižni-ponovo napada
I on je rovit,laksa povreda cini mi se da su rekli na Areni
Pusti,pusti da te Mozli
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Brz oporavak coveku sa mog avatara! Mnogo mi je zao, nije zivot pravedan. Mogu da zamislim kako je Saletu, kad meni nije do kosarke vise.
Nece i ne treba nikog zvati. Ovo momci ce da se stisnu jedni uz druge i grizu jos jace. Tea ce voditi sigurno ako medicinski tim KSS i Virtusa procijeni da se moze oporaviti za fazu poslije grupe, da odigra koliko je moguce. Ako bude rizicno, ne vjerujem da ce Teo rizikovati karijeru, nece mu Sale to dopustiti. Ima u njemu jos par godina kosarke i trebace nam za Tokio u nekoj mentorakoj ulozi.
- White Mamba
Presede mi sve..
Mozda Sale pozove Avramovica/Todorovica
Mozda Sale pozove Avramovica/Todorovica
Ovim tempom, spisak ce se sam skratiti.
Trenutno su tu:
Jovic, Mici, Bogdanovic, Guduric, Simonovic, Bjelica, Bircevic, Marjanovic, Raduljica i Jokic.
Lucic i Milutinov najverovatnije.
Teodosic mozda.
Jedan je visak ako svi budu spremni, a pitanje je da li ce biti.
Trenutno su tu:
Jovic, Mici, Bogdanovic, Guduric, Simonovic, Bjelica, Bircevic, Marjanovic, Raduljica i Jokic.
Lucic i Milutinov najverovatnije.
Teodosic mozda.
Jedan je visak ako svi budu spremni, a pitanje je da li ce biti.
FIBA youtube kanal zvanično prenosi mečeve Akropolis kupa, ali strim nije otvoren za Srbiju, Grcku, Italiju, Kipar i Tursku.
Gagi je zbog povreda propustio SP 2014 OI 2016 i SP 2019.
Sa reprezentacijom ima dva EP od toga je 2015 tek izašao iz povrede.
I kao takav je primer kako se pristupa i igra za reprezentaciju.
Sa reprezentacijom ima dva EP od toga je 2015 tek izašao iz povrede.
I kao takav je primer kako se pristupa i igra za reprezentaciju.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!