KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Jednostavno je Trinkjeri bolje spremio mec, nije samo Lojd ugusen, gotovo svi, Davidovac u autu drugi mec 0 poena sta se desava sa tim covjekom na gostovanjima... Dobric uzas to malo sto je odigrao.... Kuridza standardo dobar, nevjerovatno covjek igra konstantno standardno svaki mec ono sto je do njega odradi, Rocesti veoma malo igrao.. O'Brajant jeste izdivljao ali je dao i 17 poena pogodio je par teskih suteva ali je vise nastetio ekipi nego donio koristi... Ali mislim da je kljuc bio sto je Lojd bio prvi put razbijen 1/9 za 3 bukvalno se nije vidio, po meni Volden je juce bio najbolji u Zvijezdi kako samo igra odbranu bas steta sto je posao od nas...
Ali kakva je samo klasa Vladimir Lucic koja racionalnost, kakva odbrana, pas sve covjek radi pravi gladijator cak i po indeksu je igrac utakmice, za sada je cak i u top 4 Evrolige po indeksu uspjesnosti mislim da je 3 zasluzeno apsolutno trenutno najbolja trojka Evrolige
Ali kakva je samo klasa Vladimir Lucic koja racionalnost, kakva odbrana, pas sve covjek radi pravi gladijator cak i po indeksu je igrac utakmice, za sada je cak i u top 4 Evrolige po indeksu uspjesnosti mislim da je 3 zasluzeno apsolutno trenutno najbolja trojka Evrolige
Sale ima moju punu podršku, i naš ubedljivo najbolji izbor jer sam znao da će se znati red i hijerarhija. Normalno da neće dati J.O'B da sruši sve sto je građeno, samo treba vreme.
Hipotetički ovi porazi su mi draži od Šakotinih pobeda, gde se ne zna krst časni.
Ono što mi se u Saletovom sistemu i raspodeli uloga ne sviđa, je uloga Davidovaca.
Njegova prednost je polivalentnost , i igra loptom sa pozicije 4. Od njega smo od početka sezone videli samo ćoškarenje i da drži širinu. Nista vise.
Ne pisem o učinku, nego o načinu na koji se koristi....
Jeste, problem je odbrana ako je spolja.... Ali valjda smo zato doveli Simonovica da Simon sa četvorke čuva beka, a Deki da igra spolja i čuva protivničku četvorku.
Tomic je objasnio na koje sve načine uspesno moze Deki da se koristi. Čak i kao pomoćni plejmejker.
Hipotetički ovi porazi su mi draži od Šakotinih pobeda, gde se ne zna krst časni.
Ono što mi se u Saletovom sistemu i raspodeli uloga ne sviđa, je uloga Davidovaca.
Njegova prednost je polivalentnost , i igra loptom sa pozicije 4. Od njega smo od početka sezone videli samo ćoškarenje i da drži širinu. Nista vise.
Jeste, problem je odbrana ako je spolja.... Ali valjda smo zato doveli Simonovica da Simon sa četvorke čuva beka, a Deki da igra spolja i čuva protivničku četvorku.
Tomic je objasnio na koje sve načine uspesno moze Deki da se koristi. Čak i kao pomoćni plejmejker.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Prevarili su se sa njim bas... Mislim da on na ovom nivou kosarke nema vise sto da ponudi. U slobodnom padu je zadnjih godina.Admiral wrote: ↑Sat Nov 07, 2020. 1:27 pmSale ima moju punu podršku, i naš ubedljivo najbolji izbor jer sam znao da će se znati red i hijerarhija. Normalno da neće dati J.O'B da sruši sve sto je građeno, samo treba vreme.
O'Bryant je "silovao" i protiv Krke u ponedeljak, i juce, a vrlo verovatno ce i sutra u Kopru, s obzirom da mu se to dopusta bez neke "eksplozije" Obradovica pored aut linije onda se da zakljuciti da je to neki plan da se sto pre "uvede u igru" posle 7 meseci odmaranja od kosarke.
Ono sto je vidljivo je da se u napadu igraci manje krecu, manje je otvorenih pozicija, a sinoc kao "slag na tortu" Hall, Walden i Rochestie za nekih 60-tak minuta na parketu podelise 1 (i slovima jednu) asistenciju.
Ono sto je vidljivo je da se u napadu igraci manje krecu, manje je otvorenih pozicija, a sinoc kao "slag na tortu" Hall, Walden i Rochestie za nekih 60-tak minuta na parketu podelise 1 (i slovima jednu) asistenciju.
Pobeda protiv fenjerasa Primorske 72:84, odmarali Loyd i Davidovac (Uskokovic i Simonovic umesto njih u timu).
Walden isto zalaganje i protiv CSKA i protiv Primorske, da ga nije bilo veceras uz sut Rocestija u prvom poluvremenu ne znam kako bi se zavrsila utakmica. Npr. za Hall-a bi se retko ko setio da je igrao na utakmici da ne pogodi ulaz uz faul kad je vec bilo izvesno da je pobeda upisana.
Igraci na 4-ci i 5-ci veceras blago receno kriminalni, Kuridza je svaki potez uradio suprotno od necega sto bi doprinelo plusu tima za koji nastupa, Reath posle one sekvence u prvom poluvremenu nije dobio ni sekund, verujem prvenstveno zbog "fantasticne" odbrane koju je odigrao u zadnjem napadu Primorske na samom kraju druge cetvrtine.
Simonovic, dovoljno je reci da nije uputio ni sut ka kosu za sve minute koje je odigrao, Terry ne postoji decko u odbrani posebno na defanzivnom skoku. Jedini u nekom plusu na pozicijama 4 i 5 je bio O'Bryant, a najznacajniji deo njegove partije koji sam zapamtio su ona 2 ili 3 skoka u napadu koji su dali sanse za novi napad tima.
Walden isto zalaganje i protiv CSKA i protiv Primorske, da ga nije bilo veceras uz sut Rocestija u prvom poluvremenu ne znam kako bi se zavrsila utakmica. Npr. za Hall-a bi se retko ko setio da je igrao na utakmici da ne pogodi ulaz uz faul kad je vec bilo izvesno da je pobeda upisana.
Igraci na 4-ci i 5-ci veceras blago receno kriminalni, Kuridza je svaki potez uradio suprotno od necega sto bi doprinelo plusu tima za koji nastupa, Reath posle one sekvence u prvom poluvremenu nije dobio ni sekund, verujem prvenstveno zbog "fantasticne" odbrane koju je odigrao u zadnjem napadu Primorske na samom kraju druge cetvrtine.
Simonovic, dovoljno je reci da nije uputio ni sut ka kosu za sve minute koje je odigrao, Terry ne postoji decko u odbrani posebno na defanzivnom skoku. Jedini u nekom plusu na pozicijama 4 i 5 je bio O'Bryant, a najznacajniji deo njegove partije koji sam zapamtio su ona 2 ili 3 skoka u napadu koji su dali sanse za novi napad tima.
Kad igrate sa Asvelom?
Pa to mi nije jasno zato pitam procitao sam nedje da je planirano za 11. A na sajtu to ne stoji..
Sad sam otisao na Game Center i izabrao Round 4 (kada je treblo da se igra utakmica) i tu stoji da se igra 11. Novembra u 20:45.
http://www.dodaj.rs/image/el-round-4.L9IoMT
Slazem se. Mada je on doveden da nastavi sa trenerskom karijerom nakon igracke.
Osim neke kombinatorike sa Davidovcem, daje i sigurnost da moze da pogađa sa četvorke u kontinuitetu sto nam je sezonama problem.
Aha evo ga https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ern/370478Borca wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 9:27 pmSad sam otisao na Game Center i izabrao Round 4 (kada je treblo da se igra utakmica) i tu stoji da se igra 11. Novembra u 20:45.
Znaci ipak sj
Sada na sajtu EL nema ni Zenit-Armani utakmice tj. ima raspored samo za cetvrtak i petak (ovonedeljno redovno kolo).Asterix wrote: ↑Tue Nov 10, 2020. 6:58 pmAha evo ga https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ern/370478Borca wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 9:27 pmSad sam otisao na Game Center i izabrao Round 4 (kada je treblo da se igra utakmica) i tu stoji da se igra 11. Novembra u 20:45.
Znaci ipak sj
Armani je svakako otkazao zbog kovida
Sutra bez Brajanta u Francuskoj.
Je li istina to sto se prica da je imao problema sa srcem?