KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ako Bell bude radio ono za sta je doveden, podici ce kvalitet ove ekipe za 20%.
Razbili nas, sad nam je jako klimavo to prvo mesto, al sta da se radi, idemo dalje.
Razbili nas, sad nam je jako klimavo to prvo mesto, al sta da se radi, idemo dalje.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
- Misa Baksuz
Nismo. Najbolje smo igrali u 2/4 dok je Peiners bio na pleju a Tomas na trojci. Ne znam zašto se odustalo od te igre u drugom poluvremenu. Oni su stali u zonu a mi nismo imali strpljenja da to napadamo, tražili smo individualna rješenje i polako klizili u poraz.White Mamba wrote: ↑Tue Nov 05, 2019. 10:24 pmBije
Nije mi jasno sto nismo vratili na postavu iz 2/4, radilo je
Ili mi je promaklo...mislim da nismo
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
Očajna priprema utakmice, kad se uz to doda i glava u oblacima, dobije se i ovaj ishod.
Razbijeni u svakom smislu. Došlo je do izražaja nemanje prvog centra, zato što Mozli sa ovakvim igračima na veću minutažu ne može.
Tomas je previše silio... Procenti sa slobodnih bacanja su kriminalni. Zagorac od početka sezone jedva veže dva u nizu.
Oni meč spremili perfektno. Trener na 4:0 na početku poslednje četvrtine, odmah seče tajmom iz kojeg igraju dobre napade i brzo se dovode u red.
Italijani dosta simpatičan tim, uz to im je i trener pravi laf. Drago mi je da će izaći iz grupe.
Dva meča smo dobili uz dosta sreće, danas došlo na naplatu.
Malokrvni smo kada gubimo... Svaki od tri poraza bio je debakl.
Kad krene nizbrdo, nema stajanja. Srlja se u provaliju.
Razbijeni u svakom smislu. Došlo je do izražaja nemanje prvog centra, zato što Mozli sa ovakvim igračima na veću minutažu ne može.
Tomas je previše silio... Procenti sa slobodnih bacanja su kriminalni. Zagorac od početka sezone jedva veže dva u nizu.
Oni meč spremili perfektno. Trener na 4:0 na početku poslednje četvrtine, odmah seče tajmom iz kojeg igraju dobre napade i brzo se dovode u red.
Italijani dosta simpatičan tim, uz to im je i trener pravi laf. Drago mi je da će izaći iz grupe.
Dva meča smo dobili uz dosta sreće, danas došlo na naplatu.
Malokrvni smo kada gubimo... Svaki od tri poraza bio je debakl.
Kad krene nizbrdo, nema stajanja. Srlja se u provaliju.
VPJTS
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
- Misa Baksuz
Znaš kako kaže jedan naš stari trener. Kad protiv iskusnije ekipe uložiš jednaku količinu energije kao i oni, nema šanse da pobjediš. Tako i mi danas
to die by your side is such a heavenly way to die
Treba napomenuti da je Walter izuzetno pohvalio navijace Partizana. Gospodsko ponasanje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ponizeni smo, prava smo Vuciceva sns kuckica postali.
Od pol pozicije, mi cemo na kraju biti 3 ili 4 u grupi.
Italijan promasio 70% pojacanja.
Od pol pozicije, mi cemo na kraju biti 3 ili 4 u grupi.
Italijan promasio 70% pojacanja.
Zanimljivo je da niko od igraca Partizana koji su sutirali penale, nije imao 100% ucinak. Ovako losi penali nisu slucajni...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Partizan je šutnuo 21 slobodno bacanje više od Venecije večeras i izgubio 14 razlike....
nemamo domaci teren , ovo je uzas u areni
jos jedna zanimljivost je da , 3 puta smo prelako izgubili od timova koje smo prethodni put dobili, kako bi to objasnili ?
ne mozes par utakmica da povezes sa 3 beka, koji su daleko od standarnog ofanzivnog ucinka...
trinki ispizdeo na jankovica i nije ga vracao vise , lik nas unistava kad je u igri
nemamo domaci teren , ovo je uzas u areni
jos jedna zanimljivost je da , 3 puta smo prelako izgubili od timova koje smo prethodni put dobili, kako bi to objasnili ?
ne mozes par utakmica da povezes sa 3 beka, koji su daleko od standarnog ofanzivnog ucinka...
trinki ispizdeo na jankovica i nije ga vracao vise , lik nas unistava kad je u igri