Tommen wrote: ↑Mon Feb 16, 2026. 12:02 pm
Kum Cam Payne hvala na svemu
Na stranu sto ga bas gotivim, malo mi je i lakse sto ide, znamo da se vraca Karlik, pa i ona crkotina Milton, spolja igraca nece manjkati a ako se neki buyout slucajno uzeo bomba.
Na kup idemo sa Washingtonom, Sterlingom, Bongom i Brunom. Od domacih su tu Pokusevski, Lakic, Radanov + deca.
Ne treba imati velikih ocekivanja ali Washinton bi trebao sam da dobije FMP i Megu, protivnike kakve najvise voli a u finalu da borba ne izostane.
EDIT: 1.75M obestecenje za Pejnaru
Pre svega dobrodošao nazad Tomene!
Isto sam pomislio jer bi sa Kalatesom, Pejnom i Karlikom baš bila gužva na poziciji plejmejkera, baš smo o tome i diskutovali pre neki dan ovde. Ovako Karlik i Kalates se odlično dopunjavaju, Kalates je najefektivniji kad igra 15'-20' a Karlik više neće morati da vuče 30'+ i da ga stigne umor na kraju utakmice. Od Miltona ne očekujem ništa, njegov doprinos je kao i Parkerov otprilike. Rašid Sulejmon mi se svideo prošle sezone, bolje njega da smo doveli nego nesrećnog Miltona. Manje košta a veća bi korist bila, Sulejmon pegla odbranu a i ne plaši se da šutne kod Milton.
U kupu može biti svašta, na jednu utakmicu možemo da se pobijemo sa ciganima koji će takođe biti u krnjem sastavu. Uz Vašingtovo ludilo naravno, realno njega nema ko da čuva tamo eventualno Mekintajer.
Vidim da se pominjao Šarić kao potencijalno pojačanje, a videćemo i šta će biti sa Osetkovskim Miško reče da će brzo biti rešen problem. Sa odlaskom Pejna ove sezone je KKP zaradio na obeštećenjima skoro ko i FKP
Sinoć dobra utakmica, vidi se da su igrači bili umorni ali je odigrano dobro. Odbrana je bila prosečna, na momente smo znali da odigramo dobru odbranu ali je i to bilo dovoljno da se dobije utakmica. Pogotovo što smo bili umorni i oslabljeni.
Nick the Brick 3/3 za 3, moćnih 56% za 3 u ABA na 3 dignute trojke po utakmici

Naravno podelio je i 7 asistencija, čovek uvek razigra ekipu, odigra odbranu.
Braun se značajno podigao od utakmice sa Hapoelom, ovo liči na prošlu sezonu u oba smera. 4/5 za 3 i 5 asistencija.
Vašington 3 ispalio 3 trojke u jednom napadu, mislim da je Penjaroja prebledeo kad je to video

Sreća pa je ćelav pa nema šta da mu opadne. Ali to je Vašington, moraš da mu pustiš da izdivlja. Sećam se da je Tripković davno protiv cigana imao 3 šuta za 3 za pobedu u jednom napadu, on promaši mi uhvatimo skok opet njemu lopta on opet promaši i opet skok i opet lopta njemu i on opet promaši. Mislim da je finale KLSa 2009. bilo u pitanju, 4. utakmica.
Bongi treba dati doživotni ugovor. Čak i kad ga ne ide šut on donosi toliko toga na utakmici, više je glupo i pričati.
Bruno i Džekiri standardno dobri, sa njima znaš da će svaku utakmicu izaći sa 100% zalaganjem. Donose dosta, jedino nekad bode oči Džekirijev drop na igračima koji nisu kamenjari a rekao bih da može da iskoči bolje od Bruna. Sinoć nam je Budućnost ubacila jedno 2 trojke zbog toga. Al baš se nadopunjuju dobro, Džekiri sa poludistancom gde nijedan centar ne želi da mu izlazi na šut a on tog pogađa dosta dobro.
Lakić je malo više šutirao ali moraš i njemu malo da pustiš jer čovek poginu u odbrani. Da pohvalim minute Mijailovića pre svega defanzivno.