KK Partizan

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: KK Partizan

Post by Batica ubica » Sat Feb 14, 2026. 9:33 am

Sramno ali baš sramno suđenje, od prvog napada je krenulo da se krade kad je sviran faul Lakiću umesto faula u napadu za Tavaresa a Lakić je bio sa obe noge ispres polukruga. Brdo situacija, bilo bi dobro kad bi neko izvukao snimke.

Najjače je u 4/4 kad je Vašington napravio faul na Felizom i oni sviraju faul, Penjaroja traži čelindž i oni gledaju i još kažu 3 bacanja :lol: :lol: Pa legendo moja čovek se nije ni digao na šut ti daješ 3 bacanja.

Tajler je već napisao odnos bacanja 3:18, samo je gore bilo protiv Olimpijakosa u Pireju, tad je bilo 31:5.

Real je tek na 2:10 do kraja 4/4 napravio prvi faul u 4/4... Ja mislim da u 3 od 4 četvrtine nisu izašli iz bonusa. Ekipa koja ima Deka, Garubu, Feliza, Kampaca :lol:

Još ova igranka sa Osetkovskim, kao baš slučajno pred meč sa Realom da ne može da igra. A kako Miško reče odluka je donešena 19.12.2025. i oni posle 2 meseca to aktiviraju.

Odbrana je bila dobra većinu utakmice, pogotovo u 2. poluvremenu gde je bila odlična. U 1. poluvremenu smo im dopustili dosta ofanzivnih skokova i morali smo da pomažemo na Tavaresu dole pa je bilo otvorenih šuteva za 3. U 2. poluvremenu i ono što su ubacili bilo je preko ruke uglavnom.

Šteta što nismo imali Pejna i Osetkovskog.

@Capoditutticapi
Imaju tu sličnu crtu iracionalne košarke, obojica su igrači koji prvo gledaju da šutnu, eksplozivni, brzi. Naravno Vašington je kompletniji od Avrama, bolji šuter za 3, ima poludistancu koju Avram nema, bolja završnica oko obruča Avramović završava samo levom Vašington sa obe jednako.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Sat Feb 14, 2026. 2:19 pm

Drago mi je da čitam da su počela kolena da krvare, pošto je najveća štetočina oterana, igrači konačno mogu da daju sve od sebe..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 14, 2026. 3:02 pm

Houdini wrote:
Sat Feb 14, 2026. 2:19 pm
Drago mi je da čitam da su počela kolena da krvare, pošto je najveća štetočina oterana, igrači konačno mogu da daju sve od sebe..
Šta smo godinama pisali o prisloničkom govnetu prijatelju moj, ali narod nas nije slušao...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Sat Feb 14, 2026. 5:22 pm

slaba uteha da smo bili u pravu, bili smo na suprotnoj strani od Miska, Cokija, Limara i sefa mu..

imao je Partizan mnogo rana, ali jedna od vecih je da je covek takve biografije nadziveo 1 Zeljka Obradovica u Partizanu,,

sad je kasno, dok se promeni vlast KKP je nece docekati spremno, vec na nivou FKP..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Feb 15, 2026. 2:39 am

Houdini wrote:
Sat Feb 14, 2026. 2:19 pm
Ne greši dušu, ovi igrači nemaju veze sa predjašnjim dogadjajima, bar nisu odgovorni za njih

Svakako nisu najbolji košarkaši, ali imaju ponos i stav, ne spuštaju gace ni pred kim. Publika je to prepoznala i imaju punu podršku

A sa samoproglašenim tvorcem Partizana cemo tek ratovati, ne možemo ga trenutno oterati iz kluba, ali možemo iz Arene
non mollare mai

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Feb 15, 2026. 11:07 pm

Pozdrav starim i novim drugarima posle duzeg vremena, obecao sam jednom starijem coveku da cu se vratiti pa sta da vam kazem, spremite se za otvaranje novih vidika.

Ovi kosarkasi nemaju veze sa teranjem Zeljka, Sterling je jedini sa puterom na glavi ali vise nije ni bitno jer Zeljko nije zeleo da nastavi da ludi sa onim sto je sastavio i limarom koji ga opstruise a ja kao i mnogi drugi imam potrebu da dam podrsku igracima Partizana, pogotovo u uslovima ovakve borbe i igre preko maksimuma potencijala.

I sada kada je usled Zeljkovog odlaska bilo najteze ikada, kriticna masa je opstala uz klub i posle ovoga ako se ne ugasimo bicemo vecni, ovako prokleti i nesrecni ali vecni.

Buducnost nam je upitna, ne znamo nista kako ce od leta izgledati ali znam da senjor Penjaroja zasluzuje podrsku, ako ne avansnu od pre mesec i po koju nije ni dobio, onda za ono sto je napravio u medjuvremenu. Jeftina doselekcija, doslednost u odstranjivanju mleka u kesi #22 i nistavila Miltona i podizanje voljnog momenta na maksimum u trenucima najuze rotacije usled povreda i ostalih tipova izostanaka.

Idemo na kup sa 7 seniorskih igraca, ujutru cemo saznati kojih ali znam da se necemo vratiti kao popisani sto je bio slucaj prethodnih x godina.

Capoditutticapi

Post by Capoditutticapi » Sun Feb 15, 2026. 11:20 pm

А у АБА лиги ништа ново, рутинирање.

Максимална борбена готовост, шизофренија ДВоша која је неизбежна у овом тренутку и нешто са чим морамо да живимо, минути Мијајловићу пред купу итд…

Да преживимо Мегу у 1/2, да нам Шизофреничар врати за оно гашење прошле године у купу, па да се побијемо са гараганима.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon Feb 16, 2026. 12:02 pm

Kum Cam Payne hvala na svemu :D

Na stranu sto ga bas gotivim, malo mi je i lakse sto ide, znamo da se vraca Karlik, pa i ona crkotina Milton, spolja igraca nece manjkati a ako se neki buyout slucajno uzeo bomba.

Na kup idemo sa Washingtonom, Sterlingom, Bongom i Brunom. Od domacih su tu Pokusevski, Lakic, Radanov + deca.

Ne treba imati velikih ocekivanja ali Washinton bi trebao sam da dobije FMP i Megu, protivnike kakve najvise voli a u finalu da borba ne izostane.

EDIT: 1.75M obestecenje za Pejnaru :D :bomb:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Feb 16, 2026. 12:45 pm

Cirkus pod imenom KKP nastavlja da pomera granice, sve više se približavajuci preCednikovom snu, kako da spoji ono što zna, a to je trgovina polovnim automobilima, sa onim što mu statusno imponuje, a snalazi se kao slon u staklari, čitaj vodjenje slavnog košarkaškog kluba

Nalazimo se u periodu kada svi vrše doradu, kupujuci igrače koji im nedostaju, dok samo naš preCednik ide u suprotnom smeru, prodajuci i ono malo igrača koje imamo. To sve govori o ambicijama uprave za dalji tok sezone, koje se izgleda svode da se u teškim vremenima, makar malo radosti donese na Andricev venac. Nekada se to zvalo prinošenje žrtve
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Feb 16, 2026. 1:15 pm

Tommen wrote:
Mon Feb 16, 2026. 12:02 pm
Kum Cam Payne hvala na svemu :D

Na stranu sto ga bas gotivim, malo mi je i lakse sto ide, znamo da se vraca Karlik, pa i ona crkotina Milton, spolja igraca nece manjkati a ako se neki buyout slucajno uzeo bomba.

Na kup idemo sa Washingtonom, Sterlingom, Bongom i Brunom. Od domacih su tu Pokusevski, Lakic, Radanov + deca.

Ne treba imati velikih ocekivanja ali Washinton bi trebao sam da dobije FMP i Megu, protivnike kakve najvise voli a u finalu da borba ne izostane.

EDIT: 1.75M obestecenje za Pejnaru :D :bomb:
Pre svega dobrodošao nazad Tomene!

Isto sam pomislio jer bi sa Kalatesom, Pejnom i Karlikom baš bila gužva na poziciji plejmejkera, baš smo o tome i diskutovali pre neki dan ovde. Ovako Karlik i Kalates se odlično dopunjavaju, Kalates je najefektivniji kad igra 15'-20' a Karlik više neće morati da vuče 30'+ i da ga stigne umor na kraju utakmice. Od Miltona ne očekujem ništa, njegov doprinos je kao i Parkerov otprilike. Rašid Sulejmon mi se svideo prošle sezone, bolje njega da smo doveli nego nesrećnog Miltona. Manje košta a veća bi korist bila, Sulejmon pegla odbranu a i ne plaši se da šutne kod Milton.

U kupu može biti svašta, na jednu utakmicu možemo da se pobijemo sa ciganima koji će takođe biti u krnjem sastavu. Uz Vašingtovo ludilo naravno, realno njega nema ko da čuva tamo eventualno Mekintajer.

Vidim da se pominjao Šarić kao potencijalno pojačanje, a videćemo i šta će biti sa Osetkovskim Miško reče da će brzo biti rešen problem. Sa odlaskom Pejna ove sezone je KKP zaradio na obeštećenjima skoro ko i FKP :lol: :lol:

Sinoć dobra utakmica, vidi se da su igrači bili umorni ali je odigrano dobro. Odbrana je bila prosečna, na momente smo znali da odigramo dobru odbranu ali je i to bilo dovoljno da se dobije utakmica. Pogotovo što smo bili umorni i oslabljeni.

Nick the Brick 3/3 za 3, moćnih 56% za 3 u ABA na 3 dignute trojke po utakmici :D :D Naravno podelio je i 7 asistencija, čovek uvek razigra ekipu, odigra odbranu.

Braun se značajno podigao od utakmice sa Hapoelom, ovo liči na prošlu sezonu u oba smera. 4/5 za 3 i 5 asistencija.

Vašington 3 ispalio 3 trojke u jednom napadu, mislim da je Penjaroja prebledeo kad je to video :D :D Sreća pa je ćelav pa nema šta da mu opadne. Ali to je Vašington, moraš da mu pustiš da izdivlja. Sećam se da je Tripković davno protiv cigana imao 3 šuta za 3 za pobedu u jednom napadu, on promaši mi uhvatimo skok opet njemu lopta on opet promaši i opet skok i opet lopta njemu i on opet promaši. Mislim da je finale KLSa 2009. bilo u pitanju, 4. utakmica.

Bongi treba dati doživotni ugovor. Čak i kad ga ne ide šut on donosi toliko toga na utakmici, više je glupo i pričati.

Bruno i Džekiri standardno dobri, sa njima znaš da će svaku utakmicu izaći sa 100% zalaganjem. Donose dosta, jedino nekad bode oči Džekirijev drop na igračima koji nisu kamenjari a rekao bih da može da iskoči bolje od Bruna. Sinoć nam je Budućnost ubacila jedno 2 trojke zbog toga. Al baš se nadopunjuju dobro, Džekiri sa poludistancom gde nijedan centar ne želi da mu izlazi na šut a on tog pogađa dosta dobro.

Lakić je malo više šutirao ali moraš i njemu malo da pustiš jer čovek poginu u odbrani. Da pohvalim minute Mijailovića pre svega defanzivno.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Mon Feb 16, 2026. 1:32 pm

Šta radi gosn Ostoja sa Megom za bogate :blue:

Kako se vrte pare, ovoliko ni Ćoki nije zarađivao na raskidima..

Blago Irriju, ima Ostoju, ima Lotita, ljude koji znaju da unesu pare u kasu kluba :good:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Feb 16, 2026. 2:15 pm

Houdini wrote:
Mon Feb 16, 2026. 1:32 pm
Šta radi gosn Ostoja sa Megom za bogate :blue:

Kako se vrte pare, ovoliko ni Ćoki nije zarađivao na raskidima..

Blago Irriju, ima Ostoju, ima Lotita, ljude koji znaju da unesu pare u kasu kluba :good:
Samo mi je još nedostajalo da me podsetiš na nepostojanje rashodne stavke za igrače. Hvala ti :nea:
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Mon Feb 16, 2026. 4:30 pm

Cuj guzva na poziciji plejmejkera haha. Payne je iako ga ja estetski ne volim, najkompletniji nas spoljni igrac. Iskreno iznenadio me s nekim dodavanjima koje je vidio..
Njegov ucinak se ne smije posmatrati samo kroz statistiku, ozbiljno je otvarao teren saigracima.

S druge strane ceka se povratak C. Jonesa koji je povrijedjen od sredine oktobra, ko zna koliko ce mu vremena trebati da se povrati na neki optimalan nivo. Sve i da se vrati super, s njim je to neka dosta drugacija, sporija kosarka...

Ovo s Osetkowskim je tek sprdacina, ne smiju sad ni da ga otpuste i dovedu zamjenu da se ne bi zamjerili zalizanom menadzeru.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Feb 16, 2026. 4:38 pm

Možemo promeniti naziv teme u KK Burgos.

Igrači se smenjuju kao na traci, više se ne može pohvatati ko je u klubu, a ko ne.

Biznis priča Limara (koji 'nate dinar iz kluba nije izvukao) i zalizane džukele zaista su znak da je bolje ugasiti klub do srećnijih vremena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Capoditutticapi

Post by Capoditutticapi » Mon Feb 16, 2026. 5:01 pm

У ситуацији где Карлика, колико чујем, хоће да задрже за сл годину и где се нуди обештећење за играча који има још 3.5 месеца уговора и игра на истој позицији као и Џонс ја стварно не видим проблем да оде.

Други је пар рукава то што знамо ко, како и зашто спроводи ове трансфере али што би Жељко рекао ја верујем Остоји Мијаиловићу 😄😄😄

Post Reply