KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Misa Baksuz
Re: KK Partizan - transferi
Bell je "Three and D" igrač operiran od spuštanja lopte na pod a nama treba neko ko može da igra driblingom i napada po dubini.
to die by your side is such a heavenly way to die
pa dobro, dobrih 3 & D opcija nikad dosta. samo neka je stvarno dobar u tome i nema problema.
- Misa Baksuz
Ma jeste. Lani sam uživo gledao utakmicu u kojoj je šutirao trojke 7/7. Ali ne može ništa da iskreira sa loptom
pa dobro, i ne mora. Neka raširi da nema pomaganja sa njega (očigledno pick & roll all day long), nadam se da nije samo on ball defanzivac, tj. da će znati i da iskoriguje, neka ubaci to otvoreno i biće od pomoći.
mislim, ja sam ga jako malo pratio, nemam pojma šta donosi, ali ako je dobar 3 & D igrač, nemam ništa protiv. Imamo Radeta koji bi mogao da iskreira sa pozicije tri, a koliko se sećam Trinkija njemu i nije strano da odigra sa tri beka u postavi (još od bamberga).
mislim, ja sam ga jako malo pratio, nemam pojma šta donosi, ali ako je dobar 3 & D igrač, nemam ništa protiv. Imamo Radeta koji bi mogao da iskreira sa pozicije tri, a koliko se sećam Trinkija njemu i nije strano da odigra sa tri beka u postavi (još od bamberga).
- Batica ubica
Koliko sam gledao Bela on je dobar šuter što je ovom timu potrebno kao budali šamar. Bel ima odlične fizikalije, dobijamo na čvrstini u odbrani.
Nema veze što ne može da iskreira, nama treba snajper koji će da pogađa otvorene šuteve, siguran igrač na kog možeš da se osloniš. Volden, Gordić, Jaramaz pa manjim delom i Pejdž su zaduženi za kreaciju, Bel dolazi kao idealan igrač na našu bekovsku liniju.
Nema veze što ne može da iskreira, nama treba snajper koji će da pogađa otvorene šuteve, siguran igrač na kog možeš da se osloniš. Volden, Gordić, Jaramaz pa manjim delom i Pejdž su zaduženi za kreaciju, Bel dolazi kao idealan igrač na našu bekovsku liniju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Misa Baksuz
Kad je u samopouzdanju može 30 da ubaci svakome. Ali kad ga ne ide šut od njega nemaš ništa u pozicionom napadu.
- Irriducibili
Na to sve vreme i ukazujem, još jedan zanatlija, nema clutch igrača, koji ce biti tokom sezone neophodan. Jeza me hvata od pomisli da ce Gordic ili Rade rešavati u neizvesnim završnicamaMisa Baksuz wrote: ↑Fri Nov 01, 2019. 6:00 pmKad je u samopouzdanju može 30 da ubaci svakome. Ali kad ga ne ide šut od njega nemaš ništa u pozicionom napadu.
non mollare mai
-
Kazandžija
Jel ume da napadne prodorom 1na1 do samog kraja i pogodi ili izvuce bacanja?
- Misa Baksuz
Lani je u 30 utakmica ABA lige šutnuo samo 41 bacanje. Toliko o njegovoj igri po dubiniKazandžija wrote: ↑Fri Nov 01, 2019. 6:17 pmJel ume da napadne prodorom 1na1 do samog kraja i pogodi ili izvuce bacanja?
-
Kazandžija
Ne brini, resavace PejdzIrriducibili wrote: ↑Fri Nov 01, 2019. 6:15 pmNa to sve vreme i ukazujem, još jedan zanatlija, nema clutch igrača, koji ce biti tokom sezone neophodan. Jeza me hvata od pomisli da ce Gordic ili Rade rešavati u neizvesnim završnicamaMisa Baksuz wrote: ↑Fri Nov 01, 2019. 6:00 pmKad je u samopouzdanju može 30 da ubaci svakome. Ali kad ga ne ide šut od njega nemaš ništa u pozicionom napadu.
Steta sto Bel ne ume da napada prodorom, mislim da bi nam to trebalo.
Nadam se da si u pravu za to sto nismo doveli preskupog spoljnjeg znaci da se ta kinta preusmeri na zamenu za Parahovskog. Valjda je Trinkijeri do sad video ko sta i koliko moze i da ce se sad uraditi doselekcija, da popunimo ono sto fali
Ostaje li Pejners ili ovo znaci da ide nakon ovog potpisaa?
- Brižni-ponovo napada
Kilpatrik piše na Tviteru da je voljan da potpiše za nas
Pusti,pusti da te Mozli
To je i Gaudlok pisao