Nadam se da je gledao neka ranija izdanja,te da je na njih mislio...
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: KK Partizan 2019/20
Pusti,pusti da te Mozli
Kao sto smo zalljucili ocajna priprema meca. Izdominirali su nad nama tacno kad je trebalo da obezbede pobedu. Cim su nam uskratili X faktor - Jaramaza i Markusa odmah smo izgubili mec. Kljuc za pobede u ovakvim utakmicma su njih dvojca. Ostali iz tima moraju da odrade da njih dvoje imaju prostora za poene i kreaciju. Jedina ozbiljnja greska Andree uz losu pripremu i rotaciju je sto nije napravio TG da pokrene igrace kad je Venecija nastavila da se odlepljuje u 3/4. Sto se tice publike nemam sta komentarisati porebno je budjenje i povratak da budu momcima vetar u ledja kao pre.
Pa u Areni koja prima 22 k ljudi sa 7 hiljada ne mozes imati neku atmosferu za to treba bar 15-16 minimum... E jbg uslo se u sezonu sa 4 igraca na 1 i 2 a Trinkjeri voli cesto da igra sa 3 mala u postavi, kako se povrijedio Volden ovo je treci mec da igramo sa 3 igraca na te dvije pozicije u rotaciji... bice gadno sada u Zadru nadam se da ce Volden biti spreman za taj mec, u slucaju da se ranije rijesi napravi neka lijepa razlika valjalo bi dati koji minut Belu izuzetno zahvalan igrac... Nama je goruci problem centar to ce se vidjet vec u derbiju, Mozli ne moze da sacuva ni Odza ni Gista ni Kuzmica..drmisa wrote: ↑Tue Nov 05, 2019. 11:42 pmPartizan je šutnuo 21 slobodno bacanje više od Venecije večeras i izgubio 14 razlike....
nemamo domaci teren , ovo je uzas u areni
jos jedna zanimljivost je da , 3 puta smo prelako izgubili od timova koje smo prethodni put dobili, kako bi to objasnili ?
ne mozes par utakmica da povezes sa 3 beka, koji su daleko od standarnog ofanzivnog ucinka...
trinki ispizdeo na jankovica i nije ga vracao vise , lik nas unistava kad je u igri
bilo je vise od 7k
7k sa jednom frakcijom > 15k kao danas
bas nas je poremetio volden , nije da nesto lepse igramo sa njim , al znaci dosta
gordic jare pejdz volden bel zagor zanis , puna rotacija na 1/2/3
art je veliki znak pitanja...
jankovic je neupotrebljiv
7k sa jednom frakcijom > 15k kao danas
bas nas je poremetio volden , nije da nesto lepse igramo sa njim , al znaci dosta
gordic jare pejdz volden bel zagor zanis , puna rotacija na 1/2/3
art je veliki znak pitanja...
jankovic je neupotrebljiv
Walden je dosta bitan za nas zbog odbrane i rotacije u odbrani, nadam se da ce da proradi i u napadu.
Gordicu kojem je nekad odbrana bila jaca strana sada je uopste ne igra....Nezainteresovano deluje u odbrani, ocajno probija blokove.
Gordicu kojem je nekad odbrana bila jaca strana sada je uopste ne igra....Nezainteresovano deluje u odbrani, ocajno probija blokove.
Ja sam stekao utisak da je bilo slicno ljudi kao protiv Tofasa, na nivou 400 i vise, ali na istoku i zapadu donjeg nivoa (tribine iza koseva) manje. Bas me iznenadjuje da pise 8500.
EDIT: videh sad da su i za Tofas napisali da je bilo 8000... onda mozda i jeste to to. U svakom slucaju sramotna poseta.
EDIT: videh sad da su i za Tofas napisali da je bilo 8000... onda mozda i jeste to to. U svakom slucaju sramotna poseta.
Tofas zvanicno stajalo 9.5k, bilo je dosta vise.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Naci cu onu zvanicnu statistiku sa meca, pa cu okaciti cim stignem, bas se secam 9.5k. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Olupao je Walter Partizan kao kantu večeras. Čestitke na odlično spremljenom meču i manifestaciji šta čeka Partizan svaki put kad ne uđe spreman i energijom napunjen u meč.
Pisao sam nakon prvog meča da im je mnogo falio Stone, igračina kakva se retko viđa van EL. Razbio nas je. Walter je napravio samo jednu grešku, kad je ubacio de Nicolaoa, koji ga nije umalo zakopao za ceo meč. Brzo se korigovao i ovaj igrač više nije video parket.
Sa druge strane, Trinkijeri srljao iz greške u grešku, ali došao je takav dan i ide se dalje. Ne mora ovo biti skup poraz, ako se lepo analizira. Jedino što hitno mora da se menja je pristup igri Birčevića i Gordića koji su skloni nepoštovanju saigrača i lopte uzimanjem nebuloznih šuteva ili davljenjem napada. I dok Gordić to donekle i opravdano privatizuje, zbog kvaliteta i renomea, dotle bi ovog drugog trebalo poslati da kaki prvi sledeći put kad to učini. Druže možeš promašiti i 10, možeš biti u kanalu, ali ne možeš šutirati u 3. sekundi napada na bazi kurca, i to nakon što si već u prethodnom promašio mnogo bolju poziciju. Valjda da se nagradiš za već štetu koja je napravljena. Isto važi i za šutera NJ, koji tako potegne s vremena na vreme...
Sutra kako sad stvari stoje jedna dobra vest i jedna loša, ali se ipak ipak nadam da će biti dve dobre
Pisao sam nakon prvog meča da im je mnogo falio Stone, igračina kakva se retko viđa van EL. Razbio nas je. Walter je napravio samo jednu grešku, kad je ubacio de Nicolaoa, koji ga nije umalo zakopao za ceo meč. Brzo se korigovao i ovaj igrač više nije video parket.
Sa druge strane, Trinkijeri srljao iz greške u grešku, ali došao je takav dan i ide se dalje. Ne mora ovo biti skup poraz, ako se lepo analizira. Jedino što hitno mora da se menja je pristup igri Birčevića i Gordića koji su skloni nepoštovanju saigrača i lopte uzimanjem nebuloznih šuteva ili davljenjem napada. I dok Gordić to donekle i opravdano privatizuje, zbog kvaliteta i renomea, dotle bi ovog drugog trebalo poslati da kaki prvi sledeći put kad to učini. Druže možeš promašiti i 10, možeš biti u kanalu, ali ne možeš šutirati u 3. sekundi napada na bazi kurca, i to nakon što si već u prethodnom promašio mnogo bolju poziciju. Valjda da se nagradiš za već štetu koja je napravljena. Isto važi i za šutera NJ, koji tako potegne s vremena na vreme...
Sutra kako sad stvari stoje jedna dobra vest i jedna loša, ali se ipak ipak nadam da će biti dve dobre
Jedino sto bii za nas bilo dobro je da se rijesimo Parahuskog i dovedemo prvog centra, sve ostalo su lose vijesti po nas
@pavlaka
dobra vest da dolazis umesto loncara ?
salim se , daj ovu losu , dobru mogu da sacekam
dobra vest da dolazis umesto loncara ?
salim se , daj ovu losu , dobru mogu da sacekam
Kod mene postoji nada da cemo se nekako iskobeljati u vezi Parahovskog ali je sve manja.
Ocekujem ozbiljan pristup utakmici sa Zadrom, nenormalno je bitno uci maksimalno koncentrisan i upisati jos jednu pobedu nakon FMP-a.
Ostao mi je gorak ukus u ustima od sinoc, nekako sam se tako osecao ceo mec u Areni iako sam se stvarno trudio da bodrim ekipu, tako ostaje i posle meca.
Ali ono sto na momente pruze Jankovic i Bircevic je sramotno, zrelo za poslati na "kakenje" sto kaze Pavlaka. Falio je Volden i to se videlo, organizacija napada je bila nepostojeca.
Teramo dalje.
Ocekujem ozbiljan pristup utakmici sa Zadrom, nenormalno je bitno uci maksimalno koncentrisan i upisati jos jednu pobedu nakon FMP-a.
Ostao mi je gorak ukus u ustima od sinoc, nekako sam se tako osecao ceo mec u Areni iako sam se stvarno trudio da bodrim ekipu, tako ostaje i posle meca.
Ali ono sto na momente pruze Jankovic i Bircevic je sramotno, zrelo za poslati na "kakenje" sto kaze Pavlaka. Falio je Volden i to se videlo, organizacija napada je bila nepostojeca.
Teramo dalje.
Jon Bones
-
Sundjer Bob
Uputi nasPavlaka wrote: ↑Wed Nov 06, 2019. 2:17 amOlupao je Walter Partizan kao kantu večeras. Čestitke na odlično spremljenom meču i manifestaciji šta čeka Partizan svaki put kad ne uđe spreman i energijom napunjen u meč.
Sutra kako sad stvari stoje jedna dobra vest i jedna loša, ali se ipak ipak nadam da će biti dve dobre![]()
- Brižni-ponovo napada