KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Pa i voljan je, samo za pare koje je trazio i letos 
- Misa Baksuz
Čuo čovjek da djelimo šakom i kapom pa reko što da neBrižni-ponovo napada wrote: ↑Fri Nov 08, 2019. 1:30 pmKilpatrik piše na Tviteru da je voljan da potpiše za nas
to die by your side is such a heavenly way to die
- Brižni-ponovo napada
Je li može neko ko se bolje razumije (Pavlaka) da napiše da li on donosi to što nama treba?
Donosi nam i vise nego sta treba, nisam Pavlaka al dajem sebi za pravo da odgovorim 
- Brižni-ponovo napada
Svi se nesto loze oce igrace koji igraju odbranu,pa doveli smo ih i postali obicni kamenjari.
Kilpatrick je ono sto nam treba!
Kilpatrick je ono sto nam treba!
Pusti,pusti da te Mozli
Pa i Kilpatrick igra odbranu, i to jako dobru.
- Brižni-ponovo napada
Jeste,ali me to baš i ne zanima kad vidim kakve procente imaju pojedini.
Samo daj nekoga ko će da pogodi trojku,slobodno
Samo daj nekoga ko će da pogodi trojku,slobodno
Pusti,pusti da te Mozli
Je l' se uopste pregovara sa njim sada?
-
Dragan Mance
Samo tw manijaci veruju u "ljubav" Kilpatrika i Partizana. Mene više interesuje zašto takav jedan kvalitetan bek nema i dalje klub. Verujem da njegova fizička sprema i zdravstveno stanje kamen spoticanja kao u Gaudlokovom slučaju.
Vrlo moguće je da ima cifru ispod koje neće da pristane, kao i da bira destinaciju. Mislim da nije u pitanju zdravstveno stanje, barem nisam čuo da je imao problema sa povredama.
Čim mi očijukamo sa Redingom jasno je kakav profil igrača će doći i kojeg cenovnog ranga. Kilpatrik je samo vlažan san i ništa više.
Čim mi očijukamo sa Redingom jasno je kakav profil igrača će doći i kojeg cenovnog ranga. Kilpatrik je samo vlažan san i ništa više.
I turn horrifying behavior into salaries
Pa onda ce vjerovatno biti bez kluba cijele sezone, u decembru ce mu jos vise pasti sansa da potpise neki ugovor, jako, jako tesko da ce neko dati neke ozbiljne pare za igraca koji je imao pauzu do januara pa igrao do maja, pa od maja do decembra opet nidje nije igrao...Pixel wrote: ↑Tue Nov 12, 2019. 6:13 pmVrlo moguće je da ima cifru ispod koje neće da pristane, kao i da bira destinaciju. Mislim da nije u pitanju zdravstveno stanje, barem nisam čuo da je imao problema sa povredama.
-
Kazandžija
Ni smo mi kao klub ni pametniji ni gluplji od vecine klubova u evropskim takmicenjima. Oni koji najpametnije trose novac koji imaju i koji najmanje grese prave i najbolje rezultate. Neki klubovi godinama dobro rade a neki stalno grese. Mi smo godinama jako dobro radili sa smesnim budzetom. Sada neko vreme lose radimo. Imamo veliki budzet, za nase pojmove, i lose smo ga iskoristili. Pisao sam na pocetku sezone da se novac jako lose rasporedio i potrosio. Dobro, greske se desavaju i lakse je promasiti igraca od 300-400 hiljada neko onog od 100-150. I bolnije je. Problem je sto se kod nas sve shvata tragicno i suvise ozbiljno. Sport je u svetu sport, zabava. Pogresi se, izgubi se utakmica, titula, ispadne se iz lige. Gledas da popravis greske i teras dalje. Kod nas je svaka greska smak sveta. Dobro nije kod nas sport zdrava i cista prica kao u pojedinim zemljama, ali opet se preteruje, kao u ostalom u svemu.